BAB BİTTİ | PCW: Invasion - 9 Temmuz 2026

OBM

𝕎ℍ𝕆𝕆ℙ 𝕋ℍ𝔸𝕋 𝕋ℝ𝕀ℂ𝕂
Konular
86
Beğeni sayısı
163
PG Nakit
655
Favori Güreşçi
Trick Williams
RPG Karakteri
Trick Williams
1000073832.png

PCW: Invasion, 19.00
Türkiye, Istanbul
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu

Şova Kalmak İçin 3 Neden

AJ Styles - John Cena Face to Face
Liv Morgan, konuşacak.
Nexus, ne yapacak?

1000074208.png

Baylar Bayanlar, Türkiye, Istanbul'da, ÜLKER SPOR VE ETKİNLİK SALONU'NDA, INVASION'IN 3.ŞOVU BAŞLIYOR! Ben, Michael Cole ve bugün Invasion şovunda, sizlerle beraber olacağım. Invasion'u sunmaktan gurur duyarım. Ve bugün yanımda olan, efsane güreşçi...

RANDY FREAKIN OOOOORTTTON!

Randy Orton: "Merhaba Invasion, merhaba siz değerli izleyiciler. Bugün, ringde güreşmeyi planlıyorum. Açıkçası, açılışı yapmayı düşündüm. Fakat ne yazık ki açılışta ben yokum. Alışveriş listesini almaya gideceğim. Hemen yanda SEÇ Market varmış.

1000074210.jpg

Hanıma oradan ekmek, süt falan alacağım. Ama şovda bulunacağım konusunda size kesin konuşabilirim!"

Michael Cole: "Randy, açıkçası alışveriş listesini buradan almana gerek yok? Yani burada öyle istediğin ürünleri istediğin fiyata bulamazsın. Geçen bir meyve alayım dedim, 5 tane aldım 250 TL tuttu. O yüzden, Amerika ekonomisi kullan bence."

1000074211.jpg

Randy Orton: "Michael Cole, güreşte olduğu gibi burada da deneyimli olduğunu öne sürerek sana güveniyorum. O zaman, INVASION BAŞLIYOR! VE BEN RANDY ORTON! BUGÜN USTA MİCHAEL COLE İLE BERABER ŞOVU SUNACAĞIZ!"

Hahaha, hahaha
Bite me (Bite me)

I feel like bad decisions
But you'll still want a bite (Mm, ah)
I feel like bad decisions
But you'll still want a bite (Mm, ah)

Trouble, trouble, that's me
Cherry lips and bad energy
Say it once, say it twice
And I'll give it to you all night
I'm your bad, bad, your bad advice!

TROUBLE müziği çalıyor, Liv Morgan kolunda sargı ile ringe geliyor. Yüzündeki gülümseme kaybolmuş. Temiz olan eli ile mikrofonu tutuyor. Ancak ayakta zor kalıyor. Seyirciler Liv Morgan için endişeli. Liv Morgan ne olursa olsun, yerde Bağdaş kurarak konuşuyor:

Liv Morgan: "Prime Championship Wrestling, Invasion... Ah ah, ne kadar iyi başlayabilirsiniz? Kemeri alarak... Olmadı.. Elimden tutacak kimse kalmadı. Roxanne Perez artık yanımda kalmıyor, Dominik benden uzaklaştı. Raquel Rodriguez.... Bana, AİLEMİZE! JUDGEMENT DAY'E İHANET ETTİ!"

1000074213.jpg

İHANET ETTİ! Ve şu anda kolum sargıda, bütün eğlencem kayboldu. Hiç bir gücüm yok! SUMMERSLAM'DE, büyük sahnede maça çıkabilecek miyim? Bilmiyorum... 2024 yılını hatırlıyorum..."

Liv Morgan yere doğru uzanıyor, ağlamaya başlıyor ancak ciddiyetini de bozmuyor.

1000074215.jpg

"Her şey yeniden başladı... İlişkiler, kemerler ve Revenge Tour... Ne yapsam diye düşündüm? Gerçekten, belki de iyi bir terapiye, dinlenmeye ihtiyacım var. Ve kemeri kazanamadığım senaryoda bunu yapacaktım. Ama herkes bana güvendi. O kemeri aldım. Her şeyimi güreşe ve ailemizi büyütmeye verdim. Ancak, IYO SKY... Kızmıyorum... Şu anda bizi kimse sevmiyor, farkındayım. IYO SKY, seni anlıyorum. Biliyorum, ne yazık ki herkese kötü davrandım... Evet ne diyorsunuz şuan biliyorum. Zamanı geçti, her şey için çok geç. Ama, aynı gece de 2 maça çıkmayı bir çok kişi yaptı. Burada Money In The Bank briefcase Cash in konusundan bahsetmiyorum."

1000074217.jpg

Ve kendine dedim ki, Liv, madem kendini en iyisi olarak adlandırıyorsun, o zaman kendini bu konuda göstermen lazım. Ve, Raquel Rodriguez, ailemin katili! Her şeyimin katilisin! Sana, Summerslam'de bir maç için meydan okuyorum!"

GM Kurt Angle değil, girişte PCW Başkanı Rey Mysterio görünüyor.

"Liv, bekle, bekle. Bunun, senin için ne derecede kötü bir sonuç yaratabileceğinin farkında mısın? Tek gecede 2 maç, hem de üst üste! Bunu bünyenin kaldırabileceğine inanıyor musun? Hayır Liv, bunu kabul edemem."

Liv Morgan, yanıt veriyor.

1000074218.jpg

"Lütfen Rey! Gerekirse 2 maça da kolum kırık çıkabilirim! Bünyem bunu kaldıracak! Daha 1 ay var! 1 ay içerisinde her türlü şeye sahip olabilirim! İyileşirim, mentalimi toparlarım! Yeter ki bana istediğim o 2 maçı ver! Bak, ilk olarak Roxanne'i yenebilirim! Yenersem Raquel'e karşı kemeri koruyabilirim! Bunu yapabilirim! Herkes beni terk etmiş olsa da! Hatta senin oğlun bile beni terketti. İnanabiliyor musun Rey? Kendi oğlun, bana bunu yaptı? Herkese karşılık vermek istiyorum."

Rey Mysterio, oğlunu duyduktan sonra yaptıkları konusunda içi el vermiyor:

"Liv Morgan, çok mu istiyorsun? Arkadaşlar! Beni iyi bir başkan, iyi bir güreşçi olarak görüyor musunuz?"

Seyirciler hep bir ağızdan YES! YES! YES! YES! tezahüratları yapar. Rey devam eder;

"Liv Morgan, ringden ayrılma. Ve sadece kenara çekil. Ve orada bekle!"

Rey Mysterio ringe giriyor, ve bir çağrı yapıyor:

"DOMİNİK! SENİ YILLARCA BÜYÜTTÜM! BANA İHANET Mİ ETTİN! EVET! AMA HALA SENİ OĞLUM OLARAK GÖRÜYORUM! BU BİR DOĞRU! VE SANA BAŞKANIN OLARAK EMİR VERİYORUM! ŞİMDİ RİNGE GEL! VE LİV İLE BİR MAÇ YAP!"

Dominik Mysterio, müziği çalmadan ringe adımını atıyor. Neler olup bittiğini anlamlandırmaya çalışıyor. Ringe giriyor. Ve Liv ile bakışıyor.

Rey Mysterio: "Haydi Dominik! Yap bunu!"

Dominik Mysterio, hala vurmuyor ve Rey konuşuyor:

1000074219.jpg

"Dominik! İşte yaptığın tam da bu! APTALLIK! HERKESİN İÇİNDE VURMUYORSUN! NEDEN? ARKADA ONU TERK ETME GÜCÜNE SAHİPSİN! YARI YOLDA BIRAKABİLİRSİN! AMA! ŞİMDİ 40.000 KİŞİNİN ÖNÜNDE BUNU YAPARSAN? SENİ SONSUZA KADAR YOK SAYACAKLAR! ÖYLE DEĞİL Mİ? HADİ VUR! SANA BİR EMİR! VUR!"

"Dominik, eminim ki her zaman beni vurmanın peşinden koşacaksın. Sana Bir şans veriyorum. Summerslam'de karşıma çıkmak ister misin? Sana karşı, BAŞKANLIK KOLTUĞUNU ORTAYA KOYUYORUM! Sana verdiğim değere bak! Kimseye bunu yapmam Dominik! Pırıl pırıl, çok güçlü bir kızı arkasından vurdun sen! Ve bu benim kırmızı çizgilerimden biri! Bir kadına vurduğun an, BENİM İÇİN BİTTİN!"

Liv Morgan, biraz da şaşkın. Açıkçası Rey'in kendisine verdiği değeri görünce daha da duygulanıyor. Seyircilere öpücük yolluyor. Ve af diliyor.

Seyirciler hep bir ağızdan; "You are forgiven, Liv!" Diye bağırıyor!

Liv Morgan çok mutlu! Kendine hakim olamıyor, ağlamaya başlıyor. Ancak gözyaşlarını siliyor. Seyircilerin arasından, onlara sarılarak ayrılıyor.

1000074223.jpg

Randy Orton; "Rey Mysterio, o koca göte harika bir ders verdi. Tarihin en büyüklerinden biri, bunu kabul etmemiz gerek. Ha! Ringe çıktığım an. En iyisi ben olurum." (Gülerek)

Michael Cole: "Liv Morgan, uzun zaman sonra çok mutlu. Ve bunu da Rey'e borçlu. Ancak her şeyini kaybetti ve şimdi üst üste 2 maça çıkacak aynı gecede! Bu onu zorlayacak. Liv bunun altından kalkacak mı?"

Reklamlar başlıyor, 3 dakikalık reklam maratonundan sonra kameralar, yeniden seyirci arasına dönüyor bu sefer!

NICOLO MELLI! FENERBAHÇE BEKO RESMİ BASKETBOL OYUNCUSU! KAMERALAR BU SEFER BAŞKA BİR TARAFA DÖNÜYOR! PG.NET'İN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN "KAT" geliyor ekranlara. Kamera bu sefer başka bir yere dönüyor! OOOO! KAMERA KAPANDI! ARKA ALANDAYIZ! WADE BARRETT GÖRÜNTÜLENİYOR!

"PCW! The Nexus'dan korkuyorsunuz öyle değil mi? 2010 yılı gibi konuşayım! DAVID OTUNGA! PİŞMAN MISIN? SHEAMUS? LOGAN PAUL?"

Hep bir ağızdan hayır sesleri geliyor. Barrett devam ediyor:

"Bu kemer, hak edilerek ve emek verilerek, 15 senenin ardından kaybedilen ve yenilen hakların üzerine! Ve bugün sizlere bir haberimiz var! Evet, MJF serbest. Özgür. Ama, anlaştık. GM Kurt ile. Bugün, Logan Paul, Sami Zayn'e karşı bir maça çıkacak. PCW Championship kemeri adına!"

Logan Paul gülüyor. Sami'ye göndermeler yapıyor. Kamera titantron'da!

1000074224.jpg

Kamera ringe dönüyor! Sırada Women's US kemeri için 1 numaralı aday maçı var!

1000074225.jpg

ROCK IT ME! MAXXINE DUPRI GELİYOR! SEYİRCİLERDEN ŞAŞIRILACAK DERECEDE BİR CHEER! ÇOK MUTLU ISTANBUL SEYİRCİLERİ! 40.000 İZLEYİCİ ARENADA!

HAAAARRRMMOONY! SOLL RUCA! DUPRI'ye rakip geliyor! Seyircilerden ona da bir destek! İki ismi de seviyor Türk izleyicisi!

1000074226.jpg

Sol Ruca vs Maxxine Dupri - Women's United States Championship No1. Contender Match

Maxxine Dupri ve Sol Ruca zilin çalmasıyla birlikte ringin ortasında buluşuyor. İkili önce güç denemesi yapıyor, Maxxine rakibini köşeye doğru itmeyi başarıyor ancak hakemin uyarısıyla geri çekiliyor. Sol bu kez bilek kilidine giriyor, Maxxine takla atarak baskıyı kırıyor ve kolu kendi kontrolüne alıyor. Sol bir cartwheel ile kurtuluyor, arm drag uyguluyor, ardından ikinci arm drag geliyor.

1000074228.jpg

Maxxine ayağa kalkar kalkmaz drop toe hold ile Sol'u mindere indiriyor ve kolunu hedef alan bir armbar'a geçiyor. Sol acı çekmesine rağmen ayağa kalkıyor, ters bilek kilidiyle karşılık veriyor. Maxxine omzuyla rakibini itiyor, iplerden hız alıyor ancak Sol kusursuz bir dropkick ile onu tekrar yere indiriyor. Sol hız kesmiyor, standing moonsault deniyor fakat Maxxine dizlerini havaya kaldırıyor. Sol darbeyi alınca birkaç adım geriliyor. Maxxine hemen waistlock'a giriyor, German Suplex deniyor ancak Sol havada takla atarak ayaklarının üzerine inmeyi başarıyor. Seyirciler alkışlamaya başlıyor.

1000074229.jpg

Sol roundhouse kick deniyor, Maxxine son anda eğiliyor ve arkasına geçerek roll-up ile tuşa gidiyor. Bir... İki... Sol omzunu kaldırıyor.

İki isim de hızlarını artırıyor. Sol Ruca köşeye çıkıyor, springboard crossbody ile uçuyor ancak Maxxine rakibini havada yakalıyor. Powerslam geliyor, ardından hemen tuş denemesi yapıyor. Bir... İki... Sol yine kurtuluyor. Maxxine rakibini bırakmıyor, bu kez grounded headlock ile tempoyu düşürüyor. Sol dizlerinin üzerine çıkıyor, dirsek darbeleriyle kurtuluyor ve iplerden aldığı destekle flying forearm vuruyor. Maxxine köşeye savruluyor. Sol koşarak köşeye giriyor, arka arkaya back elbow ve snapmare uyguluyor. Hemen ardından basement dropkick geliyor.

Sol yeniden tuşa gidiyor. Bir... İki... Maxxine omzunu kaldırıyor. Sol rakibini ayağa kaldırıyor, Northern Lights Suplex ile köprü kuruyor. Bir... İki... Maxxine yine kurtuluyor. İki güreşçi de aynı anda ayağa kalkıyor ve forearm darbeleriyle birbirlerine üstünlük kurmaya çalışıyor. Her darbe salonda yankılanıyor. Sol spinning heel kick ile üstünlüğü ele geçiriyor, ardından Sol Snatcher hazırlığı için iplerden destek alıyor. Tam havalandığı anda Maxxine rakibinin kolunu yakalıyor, hareketi bozuyor ve ringin ortasına sert bir back suplex bırakıyor. Seyirciler bu karşı hamleyi ayakta alkışlıyor.

Yorgunluk artık iki güreşçinin de yüzüne yansıyor ancak ikisi de geri adım atmıyor. Maxxine rakibini köşeye yaslıyor, birkaç shoulder thrust ile baskı kuruyor. Sol ani bir dirsekle kurtuluyor, apron'a çıkıyor ve springboard missile dropkick ile yeniden üstünlüğü alıyor. Maxxine köşeye kadar savruluyor. Sol bir kez daha yüksek risk alıyor, turnbuckle'a tırmanıyor ve diving crossbody ile uçuyor fakat Maxxine son anda rakibini omuzlarında yakalıyor. Ringin ortasına doğru birkaç adım ilerliyor, dengeyi hiç kaybetmiyor ve güçlü bir Fireman's Carry Slam ile Sol Ruca'yı mindere gömüyor. Sol ayağa kalkmaya çalışırken Maxxine fırsatı kaçırmıyor, rakibini yeniden kaldırıyor ve bu kez etkileyici bir Bridging Dragon Suplex uyguluyor. Köprüyü kusursuz şekilde kuruyor, hakem saymaya başlıyor. Bir... İki...

1000074230.jpg

Üç!

Kazanan ve aday: Maxxine Dupri

Zil çalıyor. Maxxine Dupri zorlu ve tamamen teknik güreş üzerine kurulu mücadeleyi kazanıyor. Hakem Maxxine'in kolunu havaya kaldırırken salonda müziği çalmaya başlıyor. O anda sahneye IYO SKY çıkıyor. Omzundaki PCW Women's United States Championship kemerini yavaşça kaldırıyor ve ringe doğru bakıyor. Maxxine de gözlerini şampiyondan ayırmıyor. Hiçbir şey söylemeden birbirlerine meydan okuyorlar. PCW Women's United States Championship için sıradaki büyük maç resmen belli oluyor.

Randy Orton: "Gerçekten ikiliye yakışır bir maç, Cole!"

Michael Cole; "Sanırım gecenin en iyi maçlarından birini şimdiden gördük. Kesin konuşamam, Dupri için ne an ama!"

1000074232.jpg

Wwe GIF

BREAK THE CROWN! CM PUNK ELİNDE MİKROFON! RİNGE OTURDU! VE BAĞDAŞ KURUYOR!

1000074233.jpg

"Best In The World? Benden başka kimseye yakışmayacak bir kavram, öyle değil mi? Best In The World CM PUNK! Best In The World John Cena olsaydı, meh uymuyordu. Bu lakap benim için! Chosen one hissettiren bir lakap. Ama geçen hafta öyle değil. Ne yazık ki öyle değil! Ve... Bu yaşananlar tamamen garipti. Ne demeliyim? Hakkım yendi? Hayır. Öyle biri değilim. Yani olmak falan da istemiyorum doğrusu. Ama şuan gözlerinizi bağdaş kurmuş bana değil, tam solumdaki büyük ekrana doğru çevirmenizi isterim."

Seyirciler, titantron'da bugün maça çıkacak Logan Paul ve Nexus ekibinin hazırlıksız yakalanması ardından dövülüşünü izliyor! Jey Uso ve Seth Rollins, kameraya karşı sert bir bakış atarak CM Punk'ı işaret ediyorlar.

1000074234.jpg

CM Punk: "Eee, sanırıım.. Birinin kıçı tekmelendi. Yani olabilecek şeyler bunlar. Zamanında çok yaptım. John Cena, The Rock, Drew McIntyre, Cody Rhodes ve kadim dostum Randy Orton, gerçekten bu ringde yaşlandın, yaşlandık Orton. Herkes bizim devrimiz bitti sandı. Neden? Yaşlandıkça kötü mü güreşiyoruz? Hayır. Aksine daha da hırslanıyoruz. Ve sende öylesin Randy. Ben de öyleyim. Bak, ne kadar ortak yönümüz var? Öyle değil mi? Bende bunu kabul etmebi bekliyordum. Ama... Logan Paul'un sakatlandığı haberini ve NE YAZIK Kİ bugün kemer maçına çıkamayacağını söylesem ve bekleyin, bekleyin, bekleyin.

Yerine, CM PUNK'IN geçtiğini söylesem, yine beni destekler misiniz?"

Seyirciler şaşkın!

Sami Zayn girişte beliriyor. Elinde mikrofon ve belinde altın kemer! CM Punk, ayağa kalkıyor ve öfkeli bakışlar ile Sami Zayn'i süzüyor. Sami Zayn ringe girerken konuşuyor.

"CM Punk, 15 sene önceydi. Yani eskilerdi evet. Ve o zaman Pipebomb adı altında gerçekleştirdiğin o promoda The Rock'ın olmamasına rağmen 1 sene sonra ki Wrestlemania main eventinde olmasını eleştirmiştin. Eninde sonunda, herkes olmaktan korktuğu kişiye dönüşür Punk. Sende o ahmaklardan birisin. Biliyorum, bana fark etmez. Logan Paul, CM Punk, Jey Uso, Seth Rollins Nexus her kimse! Ve şimdi maça çıkıyoruz Punk. Main Event değil. Madem kemeri istiyorsun fakat bunu belli mi etmiyorsun? O zaman şimdi gel!"

CM Punk elindeki mikrofonu atıyor. Ringe hakem Dan Engler geliyor. Ve anonsör Big E aramızda.

"Following contest scheduled for one fall and it is for, PCW Championship Match!!!"

"First, Challanger! from Chicago, Illinois! 218 lbs ağırlığında ve 1,88 boyunda! BEST IN THE WORLD! C-M PUNK!"

"And Last One! Champion! from Montreal, Canada! 96 kg ağırlığında ve 1,85 boyunda! PCW CHAMPIOOOON!! SAAAAAAAMMMMMİİİİ ZAAAAAYYYNNN!"

Hakem Dan Engler kemeri gösteriyor. Teslim ediyor ve onay alıyor.

CM Punk vs Sami Zayn (C) - PCW Championship Match

İkili birbirine bakıyor, öfkeliler. CM Punk geçen haftanın intikamını çıkarmak istiyor. CM Punk Sami Zayn'e bir yumruk vuruyor. Sami Zayn hemen karşılık olarak bir left hand vuruyor. CM Punk sağ eli ile bir yumruk vuruyor. Sami karşılık veremeden 1 yumruk daha atıyor. Sami Zayn'i ipe fırlatıyor. Sami Zayn alttan sıyrılıyor. Bir yumruk ile karşılık veriyor. CM Punk'dan, sert bir tekme geliyor. Sami Zayn sarsılıyor. CM Punk, Zayn'i kendine doğru çekiyor ve Clothesline vuruyor. 1... attı Zayn.

1000074235.jpg

CM Punk bıkkınlık hissediyor. Sami Zayn'i kaldırıyor ayağa. Corner'a doğru fırlatıyor ve ardından kendi de koşuyor! Ve şimdi bir knee! CM Punk sırtladı. GTS şansı var! Go To Sleep- hayır! Sami Zayn Roll Up yakaladı! 1...2.. attı CM Punk!

CM Punk ve Zayn aynı anda kalktı! Zayn'den bir Superkick! Blue Thunder Bomb- Hayır! CM Punk'dan Powerbomb!
Michael Cole heyecanla bağırıyor: "İki efsane de PCW Championship için her şeyini ortaya koyuyor!"

CM Punk kontrolü ele geçiriyor, sert tekmelerle Sami'yi yıpratıyor ve Anaconda Vise kilidini bağlıyor. Sami büyük acı çekiyor, ringin ortasında çıkış yolu arıyor ve parmak uçlarıyla ipleri yakalamayı başarıyor. Hakem kilidi bozduruyor. Punk hiç vakit kaybetmeden top rope elbow drop vuruyor ve yeniden tuşa gidiyor. Bir... İki... Sami yine kurtuluyor!

1000074237.jpg

CM Punk şaşkınlık yaşıyor. Sami ayağa kalkar kalkmaz Blue Thunder Bomb uyguluyor. Salon adeta yıkılıyor! Hakem sayıyor... Bir... İki... CM Punk son anda omzunu kaldırıyor. İki güreşçi de ayağa kalkarken yumruklar ve dirsek darbeleri peş peşe gelmeye devam ediyor.

Sami Zayn iplerden güç alıyor ve Helluva Kick isabet ettiriyor! Taraftarlar üçü bekliyor. Hakem sayıyor... Bir... İki... CM Punk inanılmaz şekilde kurtuluyor! Sami zaman kaybetmeden rakibini kaldırmaya çalışıyor ancak Punk ani bir tekmeyle dengeyi bozuyor. GTS hazırlığı yapıyor fakat Sami omuzlarından kayıp German Suplex uyguluyor. Sami yeniden Helluva Kick için koşuyor, CM Punk son anda yere çöküyor ve Sami dengesini kaybediyor. Punk bu fırsatı değerlendiriyor, rakibini omuzlarına alıyor ve Go To Sleep vuruyor! Sami sendeleyerek ayağa kalkmaya çalışırken CM Punk ikinci kez Go To Sleep uyguluyor. Hakem sayıyor... Bir... İki...

Üç!

Kazanan ve yeni PCW şampiyonu: CM Punk

Zil çalıyor! Arena büyük bir gürültüyle ayağa kalkıyor. Michael Cole bağırıyor: "İnanılmaz! CM Punk, Sami Zayn'ı yeniyor ve yeni PCW Champion oluyor!" CM Punk, PCW Championship kemerini iki eliyle havaya kaldırıyor, konfetiler yağmaya başlıyor. Reklamlar giriyor!

1000074238.jpg

Reklamlarda Hulk Hogan belgeselini izliyoruz.

Maxxine Dupri müziği? Gecenin erken saatlerinde onu izlemiştik. Elinde mikrofon ile geliyor. Rampada bekledi:

"Merhaba herkese, tekrardan tabii ki. Bu gece büyük bir başarı elde ettim. Ve IYO SKY'ı beklemek istemiyorum. Bunu kötü bir çağrı olarak sanmayın. IYO SKY, buraya gel ve şimdi 1'e 1 maç yapalım. Buna hazırım."

1000074239.jpg

IYO SKY, müziği çalmadan geliyor. Hakem ayarlandı. Hazır ve kemerini kaldırıyor. İkili dövüşe başlıyor.

Maxxine Dupri vs IYO SKY (C) - Women's United States Championship Match

IYO DUPRI'yi bariyere fırlatıyor! Bir kere daha! Bir kere daha! Şimdi tekmeler vuruyor! Sert bir şekilde! Tam 19 tekme vurdu! Şimdi ringe doğru ilerliyorlar. Köşe direk kısmına fırlattı Dupri'yi IYO! Dupri yerde yatıyor! IYO iplerde! MOONSAULT! IYO SKY NEDENSE ÖFKELİ! RİNGE SOKTU VE ÇAN RESMEN ÇALDI! PİNE GİDİYOR IYO! 1......2......

1000074240.jpg

ATTI! İNANILMAZ! DUPRİ ATTI! BAŞARDI! IYO SKY ŞAŞKIN!! İNANILMAZ ŞAŞKIN! HERKES ŞAŞKIN! MAXXİNE DUPRİ ATTI! ŞİMDİ IYO SKY KALDIRDI!

ANCAK DUPRİ'DEN KAFA DİZE! ŞİMDİ ANKLE LOCK! MAXXİNE DUPRİ! IYO SKY ZORLANIYOR! ZORLANIYOR! PES ETTİ! PES ETTİ! DUPRİ YENİ ŞAMPİYON!

Kazanan ve Yeni Women's United States Şampiyonu; Maxxine Dupri

1000074232.jpg

ŞAMPİYON! MAXXİNE DUPRİ! ŞAMPİYON! KAZANDI! KAZANDI! YERDE ŞUAN DUPRİ! SERSEM BİR ŞEKİLDE KALKIYOR! HAKEM CARR ELİNİ KALDIRIYOR! DUPRİ ŞAMPİYON! IYO SKY'I KALDIRDI! YAPTIKLARINA RAĞMEN ONU TEBRİK EDİYOR! DUPRİ AYNI GECE 2 MAÇA ÇIKTI VE ŞAMPİYON OLDU TARİH YAZDI!

Bu sırada Randy Orton elinde mikrofon ile ringe geliyor. Seyirciler alkışlıyor. O da Maxxine Dupri ve IYO SKY'a Tebriklerini sunarak onları uğurluyor. Konuşmaya başlıyor:

"Merhaba, merhaba sevgili ve değerli PCW izleyicileri. Ben hepinizin tanıdığı Randy Orton. Sizlere sevgilerimi iletiyorum. Bugün, sevgili dostum CM Punk kemeri kazandı. Çok sevgili Maxxine Dupri kemeri kazandı. Az önce yorumcu masasında olduğumu farkettim ve dedim ki; neden ben de güreşmiyorum? Kontratım hazırdı. Ve sizlerin önünde imzalamak istiyorum. Ve bir open challange yapmak istiyorum. Hemen şimdi rakibimi bekliyorum."

"HU! HU! HU! HU! 🫨!🫨!🫨! OBA! OBA! OBA! OBA! OBA!"

Randy Orton gülüyor. Açıkçası hazırlanmış gibi. Oba Femi'yi gülerek işaret ediyor ve onun dansını yapıyor.

Oba Femi vs Randy Orton - 1v1

Zil çalıyor ve Oba Femi ile Randy Orton hiç vakit kaybetmeden ringin ortasında karşı karşıya geliyor. Orton sağ yumruklarla üstünlüğü ele almaya çalışıyor ancak Oba Femi sert bir omuz darbesiyle rakibini yere seriyor. Randy hemen ayağa kalkıyor, iplerden güç alıp running clothesline deniyor fakat Oba yerinden bile kıpırdamıyor. Femi, Orton'u tek eliyle boğazından yakalayıp köşeye doğru itiyor ve peş peşe shoulder thrust'lar vuruyor. Hakem geri çekilmesi için uyarıyor. Orton fırsatı değerlendirip sert tekmelerle rakibinin dizini hedef alıyor, ardından European Uppercut ve Snap Powerslam ile kontrolü ele geçiriyor. İlk tuş geliyor... Bir... Oba Femi güçlü şekilde omzunu kaldırıyor.

1000074241.jpg
Michael Cole'un sesi yükseliyor: "Randy Orton deneyimini konuşturuyor ama Oba Femi'nin gücü inanılmaz seviyede!"

Orton tempoyu artırıyor, rakibini iplere gönderip Draping DDT hazırlıyor ve hareketi başarıyla uyguluyor. Salon RKO sesleriyle yankılanıyor. Randy köşeye geçiyor, avını bekliyor. Oba ayağa kalkıyor, Orton bir anda fırlıyor ancak Oba son anda iterek kurtuluyor. Randy ayakta kalmayı başarıyor fakat Oba peş peşe iki sert clothesline vuruyor. Devasa bir Spinebuster geliyor ve ring sarsılıyor. Hakem sayıyor... Bir... İki... Randy omzunu kaldırmayı başarıyor. Oba rakibini yeniden ayağa kaldırıyor, güçlü forearmlar indiriyor ve kısa aralıklarla body slam'lerle yormaya devam ediyor. Orton son bir hamleyle Dropkick vuruyor, ardından yeniden tuşa gidiyor. Bir... İki... Oba Femi yine pes etmiyor.

İki yıldız da ringin ortasında yumruklaşmaya devam ediyor. Randy birkaç sert chop vuruyor, Oba ise her darbeye daha sert karşılık veriyor. Orton iplerden güç alıyor ve bir kez daha RKO deniyor. Oba Femi havadayken Randy'yi iki eliyle yakalıyor, hareketi tamamen durduruyor ve inanılmaz bir güç gösterisiyle rakibini havaya kaldırıp Thunderous Power Slam ile ringe çakıyor. Salon ayağa kalkıyor. Oba hiç beklemeden rakibini tekrar kaldırıyor, devasa bir Pop-Up Powerbomb vuruyor ve tuşa gidiyor. Hakem sayıyor... Bir... İki... Üç!

Kazanan: Oba Femi

1000074242.jpg

Zil çalıyor! Michael Cole heyecanla bağırıyor: "İnanılmaz bir güç gösterisi! Oba Femi, Randy Orton'u mağlup ediyor!" Oba Femi ayağa kalkıyor, kollarını havaya kaldırıyor ve taraftarların tezahüratları eşliğinde ringin ortasında görkemli bir galibiyet kutlaması yapıyor. Reklam devreye giriyor.

1000074251.jpg

PHENOMENAAAALLLL! AAAAAAJJJJJJ SSSSSTTYLEES! PCW WORLD HEAVYWEİGHT ŞAMPİYONU ALANA GİRİŞ YAPIYOR! OMZUNDA ŞAMPİYONLUK KEMERİ! UZUN SÜRE SONRA ONU BÖYLE GÖRMEK...

1000074244.jpg

Your time is up, my time is now (Now, now)
You can't see me, my time is now (Now, now)
It's the franchise, boy I'm shinin' now (Now, now)
You can't see me, my time is now! (Now, now)

John Cena! Efsane müziği ile giriş yapıyor! Seyirciler inanılmaz bir destek veriyor. "TÜRK SEYİRCİLERDEN" du ru ru ruuu, du ru ru ruuu sesleri geliyor. John Cena, iplerin arasından sıçma pozisyonunda geçiyor.

Ve son olarak! Başkan Rey Mysterio! Summerslam'de oğluna başkanlık koltuğunu ortaya koydu. Ama hala başkan o! Ve takım elbisesi ile ringe geliyor. Bir masa ve kontratlar var.

1000074253.jpg

John Cena; "Sevgili dostlarım. Çok uzun zaman olmadı mı? Beni her zaman rekor kırmış biri olarak tanıyorsunuz. Aslında öyle değilim. İç dünyam... Karışık. Zaman zaman psikolog seanslarım oldu. Ona rağmen siz beni ben de sizi kısmen yalnız bırakmadım. Kısmen diyorum çünkü gerçekten bazen aptallıklarım var. Mesela güreşi bırakıp film sektörüne girmek gibi. Gerçekten büyük aptallık, bazen 'ah John bunu yapacak kadar aptal mısın?' diye kendime soruyorum ve şunu öğreniyorum: Evet, aptalım. Ama merak etmeyin, size özel bir duyurum var. FULL-TIME JOHN CENA İZLEMEYE KAÇINIZ HAZIRRRRR?????"

Seyirciler büyük bir alkış tufanı ile ready ready diye bağırıyor. Cena devam ediyor:

1000074245.jpg

"Ve kadim dostum AJ Styles. Sende uzun süre sonra tekli kemer kazandın. Ve açık konuşmak gerekirse, TKO yönetimi seni tamamen harcadı ve boktandı dostum. Şimdi o kemere talibim. Summerslam'de 10 sene önceki gibi."

AJ Styles: "John, sonunda bana söz hakkı verdiğin için sağol.😅 Açıkçası, bu maç bu şirketin, Prime Championship Wrestling'in tarihine geçecek."

1000074249.jpg
1000074246.jpg1000074247.jpg
1000074250.jpg

Rey Mysterio: "Arkadaşlar, buraya konuşmanızı dinlemek için geldim evet. Fakat sizin imzanızdan önce, başkanınız olarak büyük bir duyurum var; Benim gibi Luchador bir başkanın Luchador güreşçileri bu şirkette çok fazla pushlanmasını beklersiniz. Yani buna katılmıyorum, adil olacağım. Ama özel bir duyurum var; Lucha Libre Title! Sadece tarza uygun güreşçiler bu kemer için yarışabilir. Ve Summerslam'de! 6 kişi! Lucha Libre tarzına uyduğunu düşündüğüm güreşçiler; PENTA vs REY FENIX vs EL HIJO DEL VIKINGO vs EL GRANDE AMERICANO vs LA PARKA vs MR IGUANA!"

1000074254.jpg
1000074255.jpg
1000074252.png

Seyirciler alkışlıyor. İki isim de kontratları imzalıyor. El sıkışıyorlar.

PCW: Invasion #3
Prime Championship Wrestling, LLC™ 2026
All Rights Reserved ©

Son düzenleme:

OBM

𝕎ℍ𝕆𝕆ℙ 𝕋ℍ𝔸𝕋 𝕋ℝ𝕀ℂ𝕂
Konular
86
Beğeni sayısı
163
PG Nakit
655
Favori Güreşçi
Trick Williams
RPG Karakteri
Trick Williams
İstanbul'da, ilk şov. Yani bu bir Be A Booker fakat ülkemizde şov düzenlemek harika bir şey. Böyle bir açılış mi yazsam lan acaba? @KAT

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi