RPG 4 yıl önce - pgw yetenek seçmeleri merkezi

keka

🍓
Konular
41
Beğeni sayısı
1,143
PG Nakit
325
djro80s.jpg

(Megafon) PGW Yetkilisi: Evet... Sırada ne var? Aday numarası 52. Ringe gel çocuk. Karşında... Şirketimizin yeni büyük vizyon projesi, NFL patentli, ekranların yeni enerjisi Pat McAfee var. Onunla bir dakika zincir güreşi yapacaksın. Kendini göster, kurulun zamanını çalma.

Pat McAfee: Hadi bakalım ufaklık! Ringde biraz hareket görsünler, kameraya doğru oyna, enerjini yükselt!

hfsz1ry.jpg

Zil çalar. Pat, seyirci varmış gibi kolları açık şekilde Hook'un üzerine yürüyor. Ancak Hook bir anda adeta bir yılan gibi Pat’in altından sıyrılıp öyle kusursuz, öyle pürüzsüz bir minder tekniğiyle arkasına geçiyor ki, Pat ne olduğunu anlayamadan kendini sertçe yerde buluyor. Pat'in kolunu arkaya kilitliyor, ardından saniyeler içinde onu ring paspasına tamamen sabitliyor. Pat McAfee kurtulmak için çırpınıp bağırsa da nafile.

PGW Kurul Üyesi I: Teknik çok temiz. Çocuğun minder geçmişi sağlam.

PGW Kurul Üyesi II: Evet temiz ama... Baksana şuna. Ringde sıfır reaksiyon. Ne bir seyirciye oynama var, ne bir taunt, ne bir karizma belirtisi. Kamera bu çocuğun yüzüne odaklandığında ne görecek? Dümdüz bir duvar.

(Megafon) PGW Yetkilisi: Aday 52! Kilidi bırak artık!

illcc1j.jpg

Hook kilidi bırakıp Pat McAfee'yi turnbuckle'a sıkıştırıyor ve çok seri yumruk/tekme darbelerine başlıyor.

Pat McAfee: HEY! CANIMI YAKIYORSUN APTAL ACEMİ!

(Megafon) PGW Yetkilisi: ADAY 52! TEMPOYU DÜŞÜR! BURASI SOKAK KAVGASI DEĞİL! TELEVİZYON FORMATINA UYGUN GÜREŞ!

Hook, Pat McAfee'yi tutup kendine çekiyor ve onu Osoto-Gari ile yere alıyor.

(Megafon) PGW Yetkilisi: Aday 52! Ring içi bu kadar yeterli. Maç bitti. Kazandın. Şampiyon olduğunu hayal et ve promo kes.

Hook kilidi yavaşça bırakıyor. Nefes nefese kalmış. Ringin ortasındaki kameraya doğru adımlıyor. Karşısındaki o devasa lenslere ve arkasındaki takım elbiseli adamlara bakıyor. Mikrofonu eline alıyor ve konuşmaya çalışıyor.

llqfry8.jpg

Hook: (Sesi biraz boğuk ve titrek) Ben...

(Megafon) PGW Yetkilisi: ADDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAY 52! SEN AHRAZ MISIN? EKRANA BAKACAKSIN! KAMERAYI BUL VE ÖYLE KES PROMOYU! BAŞTAN AL!

Hook: B-... Ben bu ring için... H- H- Her gün çalışıyorum. B... (Sessizce, kendi kendine) -Kahretsin- BBBBBuradaki herkesten daha iyi güreşebilirim. Eeeğer bana o şansı verirs...

(Megafon) PGW Yetkilisi: Aday 52! Kameranın şarjını boşu boşuna harcıyorsun. Hemen mikrofonu bırak ve komisyonun karşısına geç.

a17uo2o.jpg

PGW Kurul Üyesi II: Ses tonunda hiçbir enerji yok. Teknik güzel. Ama ekrana çıktığında insanları heyecanlandırman, bize tişört sattırman, çocukları ekran başına toplaman lazım. Biz burada profesyonel atlet aramıyoruz, biz burada "star" arıyoruz. Sende o star ışığı yok. Çok sessizsin, çok kapalı kutusun. Bizim şu anki kadromuzda senin tipinde, senin fiziğinde onlarca adam var. Kısacası... "Hikayemize uymuyorsun."

PGW Kurul Üyesi I: Listeye eklemiyoruz. Girişteki görevliden yol paranı içeren harcırahı alabilirsin 52 numara...

d9pzom4.jpg

(Megafon) PGW Yetkilisi: Sıradaki gelsin.​

Oynadığınız Karakterin Adı
Hook
Konular
123
Beğeni sayısı
2,481
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
fn1pw16.jpg

(Megafon) PGW Yetkilisi: Evet.... Aday numarası 42. Ooo! Bu tanıdık bir isim! David Finlay. Ringe gel. Karşında şirketimizin ana kadro takımlarından birine hazırladığımız, geleceğin büyük şampiyon adayı, parıltılı ve atletik Austin Theory var. Bir dakika serbest güreş. Babanın mirasına yaraşır şekilde.

5etq86z.jpg

Kamera ringe döner. 4 yıl önceki David Finlay, üzerinde alelade siyah bir güreş mayosuyla ringe giriyor. Göğsünde yapışkan bir kağıt üzerinde 42 yazmaktadır. Kurul üyeleri, Finlay ringe girdiğinde önlerindeki dosyalara bakıp fısıldaşıyor.

PGW Kurul Üyesi I: (Yanındakine fısıldayarak) Finlay'in oğlu mu bu?

Austin Theory: (Finlay’e bakıp ukala bir şekilde sırıtır) Hey, babanın adını lekeleme çocuk. Bence beni izleyip biraz öğren.

kigdn48.jpg

Zil çalıyor. Theory, ringin ortasında kaslarını sergileyerek taunt yapmaya başlıyor. Ancak Finlay’in gözü dönüyor ve hemen onun üstüne atlıyor. Ring iplerini kullanarak Theory'nin boğazını sıkıyor, ardından onu ringin köşesinde adeta yumruklarıyla eziyor.

5j5boss.jpg

(Megafon) PGW Yetkilisi: (Ayağa kalkar, sinirle bağırır) FINLAY! SAKİN OLSANA! SANA GÜREŞECEKSİN DEDİK! KAVGA EDECEKSİN DEMEDİK! BURASI MERDİVEN ALTI BİR DÖVÜŞ TURNUVASI DEĞİL! BABANIN TEKNİĞİNDEN BİRAZ ÖRNEK AL!

hxi277f.jpg

Finlay bu sözü duyduğu an daha da deliriyor. Kendine hakim olamayıp Theory’yi kavrıyor ve Brainbuster vuruyor. Ardından yerdeyken ona doğru tükürüyor. Ring kenarındaki yöneticiler tiksinerek notlar alıyorlar.

nc7ij0d.jpg

(Megafon) PGW Yetkilisi: FINLAY! Ring içi yeterli. Geç kameranın karşısına ve promo kes! Bize neden bu şirketin yüzü olman gerektiğini anlat!

Finlay nefes nefese kalmış halde kameraya doğru yürür. Mikrofonu eline alır. Gözleri masadaki yöneticilerdedir. Sesi hırslı ve zehirli.

David Finlay: Ben... Bu ringin içine doğdum. Benim kanımda bu iş var! Bilin. Buraya birilerinin oğlu olarak, o uyduruk aile bağlarıyla gelmedim! Ben o ringde karşıma çıkardığınız her o jöleli züppeyi, o sahte starlarınızı tek tek altıma almaya geldim! Bana o siktiğimin kontratını vereceksiniz çünkü ben-

1dqoiqb.jpg

PGW Kurul Üyesi II: KES! KES ŞUNU DAVID! Gerçekten tam bir hayal kırıklığı. Biz senin buraya babanın o asil, teknik ve saygın tarzıyla geleceğini sanıyorduk. Ama sen ringde tam bir barbar gibi dövüşüyorsun. Üstelik mikrofonu aldığında o köklü geçmişin gerektirdiği gibi konuşmak yerine bir sokak serserisi gibi davranıyorsun!

David Finlay: SEN NEYDEN BAHSEDİYORSUN? BEN! BEN KENDİ ADIMI TIRNAKLARIMLA KAZIYORUM! BUNU BEN YARATIYORUM!

PGW Kurul Üyesi II: Bizim "Finlay" adından beklentimiz bu yabanilik değil David. Bizim markamız steril, saygın ve kontrol edilebilir figürler ister. Sen o asil soyadının arkasına saklanan kontrolsüz bir hayal kırıklığından başka bir şey değilsin. Şu anki vizyonumuza, o asil aile imajına hiç uymuyorsun. Kısacası... "Hikayemize uymuyorsun."

PGW Kurul Üyesi I:
David Finlay. Aday Numarası 42. Listeye eklemiyoruz. Eğer ihtiyacın varsa görevliden harcırahını alabilirsin. Git ve ailene layık bir çocuk olmayı öğren.

7ehkaf5.jpg

(Megafon) PGW Yetkilisi: Sıradaki gelsin.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi