RPG PGWhausen

Straight Outta Compton

dig what im saying?
Konular
1,841
Beğeni sayısı
1,907
PG Nakit
3,775

YOU
ARE
CURSED
DAN-HAU-SEN!

danhausen-entrance.jpeg

Işıklar yumuşak bir turuncu ve kırmızı tonuna bürünür. Arenada o tanıdık, neşeli ama bir o kadar da tuhaf melodi yankılanmaya başlar. Danhausen, pelerinini bir uçurtma gibi iki yana açmış, sanki havada süzülüyormuş gibi bir illüzyon yaratarak rampanın başında belirir. Kendi etrafında neşeyle bir tur atar, parmaklarını şıklatır ve ringe doğru o kendine has, dizlerini kırmadan attığı adımlarıyla ilerler. Aprona zıplar, pelerinini dramatik ama bir o kadar da nazik bir şekilde savurur ve ringe girer. Köşeye çıkarak parmağıyla seyircileri işaret edip "Hepiniz çok naziksiniz!" der gibi yapar. Mikrofonu nazikçe eline alır ve tüm şirinliğiyle konuşmaya başlar.

ea8cce2c7c4eeb482cda4206ccf22667

Danhausen: Selamlar Prestige Grand Wrestling’in harika, muhteşem ve pelerinleri çok seven nazik insanları! Lütfen pelerinimi korkutmayacak kadar nazikçe bağırın, çünkü o bugün biraz utangaç ve sizin bu güzel enerjiniz onun kumaşını heyecanlandırıyor! Sonunda Danhausen buraya, sizin o gülen yüzlerinizin olduğu, her köşesinde sevgi ve muhtemelen kantininde bedava dondurma bulunan bu devasa oyun alanına ulaştı! Bazılarınız 'Danhausen neden kendine çok şeytanî diyor?' diye düşünüyor olabilir. Ama bakmanızı istiyorum; Danhausen’ın yüzündeki bu boyalar kimseyi korkutmak için değil, sadece sizinle beraber eğlenmek ve hayatın ne kadar dürüst olduğunu kanıtlamak için! Buraya gelirken yolda birçok ölümlüyle tanıştım, hepsi bana el salladı. Ben de onlara dedim ki: 'Merak etmeyin, Danhausen artık PGW’de ve artık kimse sizin canınızı sıkamayacak, çünkü ben herkesi neşelendirmek ve kötü adamları komik bir şekilde lanetlemek için buradayım!

Danhausen ringin ortasında kendi etrafında yavaşça döner, pelerininin rüzgarıyla ön saftaki seyircileri serinletiyormuş gibi yapar. Sonra cebinden, içinde renkli şekerlemeler ve bir-iki tane parlak diş olan kavanozunu çıkarıp havaya kaldırır.

Danhausen: Gördüğünüz gibi, bu kavanozda sadece mutluluk ve biraz da kalsiyum var! Bazı güreşçiler buraya gelip size bağırıyor, sizi aşağılıyor ve kendilerinin ne kadar büyük olduklarını anlatarak canınızı sıkıyorlar. Ne kadar ayıp, ne kadar kaba bir davranış! Danhausen asla böyle bir şey yapmaz. Danhausen buraya sizinle beraber devasa bir pelerin partisi kurmaya ve bu arenayı turuncuya boyamaya geldi. Arka alanda gördüğüm o kaba saba adamlara, o kaşlarını çatan 'sert' çocuklara küçük bir mesajım var: Eğer bu güzel insanları üzmeye devam ederseniz, eğer onların pazar gecesi eğlencesini mahvetmeye çalışırsanız, Danhausen hiç de nazik olmayan yöntemlere başvurur! Sizi ringin ortasında öyle bir lanetlerim ki, bir daha asla dondurma yiyemezsiniz! Ya da daha kötüsü, her yürüdüğünüzde ayakkabılarınızdan 'vak vak' diye sesler çıkar! Biz burada sadece eğlenmek, gülmek ve dürüstçe vakit geçirmek istiyoruz, öyle değil mi PGW insanları?

Danhausen mikrofonu bir anlığına indirir, pelerinini düzeltir ve ciddiyetini korumaya çalışarak tekrar konuşmaya başlar. Bu sefer sesi biraz daha saygılıdır.

Danhausen:
Geçtiğimiz gün arka alanda o çok dürüst, çok resmi ve çok para kazandıran 'Demandhausen' listemi açıkladığımda neler olduğunu hepiniz kendi gözlerinizle gördünüz! Zavallı Byronhausen sadece elindeki o küçük, önemsiz kurallar kağıdına bakıp titrerken; o çok sinirli, çok kaslı ve kesinlikle o günden beri bana karşı ekstra öfkeli olan Angryhausen... yani Shelton Benjamin bana komik kostümlerden ve komik kelimelerden bahsediyordu! Ne kadar kaba, ne kadar pelerinsiz bir yaklaşım! Kendisi beni kaldırıp yere vurmakla tehdit ederken ona dürüstçe Danhausen’ın nefes değil, sadece saf 'lanet' kullandığını hatırlattım. Sonra araya o saçları son derece dramatik, zihni ise benim kavanozumdaki kırık dişlerden çok daha fazla kırılmış olan sevgili Brokenhausen... yani Matt Hardy girdi! Cebimden çıkardığım o sihirli ve çok pahalı aynayı ona uzattığımda, aynanın içinde kendi kayıp kardeşini aramaya başladı. Ona aynada sadece kendisinin olduğunu, çok kırık göründüğünü ve acilen çok pahalı bir terapiye ihtiyacı olduğunu dürüstçe söyledim! Angryhausen bu turnuvayı kazanamayacağımı iddia ediyor ama belki çoktan kazanmışımdır, belki gelecektedir, belki de takvim kullanmayan Danhausen zaman çizgisini büküp kupayı evine götürmüştür bile! Turnuva, resmi mezunlar kulübü, şöhretler salonu, dünya şampiyonluğu... Hepsi o küçük kağıtların değil, Danhausen’ın büyük zarfının içinde! Pelerinimi yüzüme sihirli bir şekilde çekip bir anda ortadan kaybolduğumda arkamda bıraktığım o şaşkın yüzler, PGW’nin artık ne kadar lanetli ve ne kadar eğlenceli olacağının en dürüst kanıtıdır!

images

Danhausen: Peki Danhausen neden burada? Neden bu kadar prestijli bir ringin tam ortasında duruyorum? Çünkü burası, o devasa kasları olan ve muhtemelen her sabah binlerce insan parası kazanan adamın mülkiyeti... Dwayne Johnson! Evet, o meşhur Bay Kaya! Danhausen, bu prestijli çatı altında kendi dürüstlüğünü ve çok şeytanî neşesini sergilemek için burayı seçti. Bay Kaya’nın inşa ettiği bu krallıkta, artık pelerinli bir kahramana ihtiyaç vardı ve o kahraman tam şu an karşınızda duruyor! Dwayne Johnson ve Danhausen... Kulağa ne kadar da görkemli, ne kadar da 'milyon dolarlık' geliyor, değil mi? Ben buraya kimsenin unvanını çalmaya ya da birilerinin canını yakmaya gelmedim. Ben buraya Bay Kaya’nın ringini daha renkli hale getirmeye ve her birinizin evine birer Danhausen posteri asmaya geldim! Neden mi? Çünkü Danhausen çok nazik, çok dürüst ve sizinle beraber olmaktan çok büyük bir keyif alıyor!

Danhausen ringin iplerine yaslanır, sanki bir hamakta yatıyormuş gibi rahat bir tavır takınır. Seyircilere doğru göz kırpar ve sesini biraz daha yumuşatır.

Danhausen: Buradaki diğer güreşçilerin o çok sert bakışlarından korkmanıza gerek yok. Onlar sadece çok fazla terledikleri ve muhtemelen sabah kahvaltıda mısır gevreklerini yemedikleri için biraz sinirliler. Danhausen onlara pelerin takmanın ve dişlerini fırçalamanın ne kadar huzur verici olduğunu, dürüstlüğün her şeyden daha önemli olduğunu öğretecek. Eğer birisi gelip de 'Danhausen, sen çok tuhaf birisin' derse, ona sadece nazikçe gülümserim ve cebimden bir şekerleme çıkarıp veririm. Çünkü biz burada koca bir aileyiz, öyle değil mi? Ben buraya sadece kendi televizyon şovumu başlatmaya, pelerinimi rüzgarda dalgalandırmaya ve her bir ölümlünün yüzüne küçük bir tebessüm yerleştirmeye geldim. Dwayne Johnson’ın prestiji ve Danhausen’ın şeytanîliği birleştiğinde, artık bu arenada kimse üzgün kalmayacak!

Ringin ortasına geri döner, pelerinini dramatik bir şekilde savurur ve ellerini havaya kaldırıp parmaklarını şıklatır. Işıklar cıvıl cıvıl bir turuncuya bürünür.

images

Danhausen: Hazır olun PGW’nin güzel insanları! Artık bu ringde daha az kavga, daha fazla dans ve kesinlikle çok daha fazla pelerin olacak. Rakiplerim, eğer benimle arkadaş olmak isterseniz yanınızda mutlaka çikolatalı kurabiye getirin. Ama eğer kötü adam olmaya devam ederseniz... parmaklarıma dikkat edin! Çünkü Danhausen’ın laneti sadece kötüleri ve dişlerini fırçalamayanları bulur! PGW artık çok şeytanî, çok iyi ve tamamen... Sizin sevdiğiniz o Danhausen’ın mülkiyeti altında! Şimdi... kapatın şu ışıklı kutuyu artık, pelerinimle beraber biraz dinlenmem ve arka alandaki meyve tabaklarını kontrol etmem gerekiyor! Kapatın dedim, ama nazikçe kapatın lütfen, pelerinim uyanmasın!

Danhausen seyircilere öpücük atar gibi yapar, kendi etrafında neşeyle döner ve tam rampadan yukarı zıplaya zıplaya çıkacakken ışıklar kapanır. Kısa bir süre sonra ışıklar tekrar açılır ve Danhausen'ın rampadan koşarak arka alana gittiği görülür.

Oynadığınız Karakterin Adı
Danhausen
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi