- Konular
- 168
- Beğeni sayısı
- 1,341
- PG Nakit
- 740
- Favori Güreşçi
- Roman Reigns
- RPG Karakteri
- JTG
UBS Arena önünde video oynatılıyor.
JTG kapı girişinde kiralık olduğu düşünülen siyah bir Range Roger'ın içinden ucuz gözlükleriyle inerek kameraya doğru yaklaşıyor.
Bu ses cehennemin ayak sesleri! JTG burada zenci! JTG sadece UBS Arena önünde. Yea. Neyin nesi diyerek bunu açtıklarında JTG burada. Evlerinde osura osura oturdukları sırada JTG burada. Yea. Kaydı ileri sarsalar da imleci aşağı indirselerde JTG burada. Bu bir eve dönüş mü? Ben zaten evimdeyim amınakoyayım. Brooklyn selamlar amınakoyayım! Yea. Prestiga Grand Wrestling zenci!
(Arka plan ses) Jayson Paul! Ailesinin tek çocuğu. Ortaokulda, yarım bırakılmış bir eğitim, başarısız 1 albüm girişimi ve 6 single'ın sahibi. 11 farklı sabıka kaydı. BHW'de (Brooklyn High Wrestling) kazanılmış 5 şampiyonluk. Sıradaki nedir JTG?
JTG hayatı için burada zenci. JTG parası için burada. JTG şu an tam bu arenanın önünde duruyor. Anlıyorsun değil mi? JTG şu an tam burada çünkü bu şirketin bir parçası! SÜRPRİZ OROSPU ÇOCUKLARI! Patronunuz çoktan beni işe aldı. Bu bir sitcom değil zenci, bu lanet bir kamera şakası değil, bu bir gösteri değil. Yea. JTG olduğu her şeyiyle gerçek. JTG'nin kafası çok kıyak, JTG olduğu gibi gerçek. Sizin dramalarınızın ve palyançoluklarınızın aksine JTG buraya aksiyon ve gerçeklik getirmek üzere. Burada kimlerin olduğunu bilmiyorum zenci. Şu an posterde duran adamın kim olduğunuda bilmiyorum. Bu sikik sakallı elinde tuttuğu kemerle bir köprü altı sarhoşuna benziyor.. Bir kemer değilde şarap tutuyor gibi gözüküyor. Ama inan bana neci olduğunu bilmiyorum.. Yea. Tek bildiğim burada fazlaca şaklaban olduğu. İki gün sonra bu arenanın içinde olacağımı da bilmiyorum. Bana ne zaman işaret edileceğini de bilmiyorum. Tek bildiğim bu şaklabanları bir bir sikeceğim! Yea! Size gerçek bir güreş değil sokakları sunacağım. Bana işaret edildiğinde hepiniz için orada olacağım. Bu bir dizi değil ama sezonları kaçıran izleyiciler için final yapmaya geliyorum zenci! Bu arada kaçıncı sezondayız amınakoyim? Her neyse izleyiciler için spoiler alarmı zenci! Biraz daha durumları toparlayıp VIP kartını aldığımda kardeşim Ron'u da yanımda getireceğim. Yea. Ron iyi bir zencidir, benden bile kıyaktır. Umarım bir gün buralarda olur. Özel bir reklam hazırlayacak vaktim yoktu, özel görsellerimi tasarlatmak içinde vaktim yok. Mahalleden bir dost ve kamera yeterli. JTG tüm gün savaşıyor zenci! Saçmalıklar için vakit yok.. Sürede fazla uzadı, o aletin süresini verimli kullanalım. Burada bir sanat icraat etmiyoruz sonuçta değil mi? Final sezonu başlasın piç kuruları! JTG sezonu, YEA!
- Oynadığınız Karakterin Adı
- JTG