RPG PGW.com


Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
225
Mesajlar
720
Beğeni sayısı
1,861
PG Nakit
0
1719664695544.png
1719664729551.png

Wrestlemania ile 3 haftalık dinlenme molası veren PGW şirketi, bu süreçte Wrestlemania'ya görülen ilgiden ve elde edilen hasılattan oldukça memnun kalmış. İlk sezonun harika bir şekilde kapandığı düşünülüyor.

Şirket, yeni sezon planlamasına hızlıca başlamış durumda. Şirketin dönüşünde gerçekleşecek ilk büyük şov Summerslam olacakmış.

Summerslam ve öncesinde yapılacak şovlara ait arenalar da belirlenmiş durumda. Fakat PGW şirketi, arenalardan biri konusunda endişeliymiş. 9 Ağustos haftasında gerçekleşecek şova ait arena, Arena Mexico için bir uyarı bulunmakta. Bilim insanları, uzaydan hızla gelen bir göktaşının bu arena çevresine çarpabileceğini, çok ufak da olsa bir tahribat bırakabileceğini düşünüyor. PGW yönetimi, yapılan analizleri incelemiş ve çarpmanın gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğunu ve çarpma gerçekleşse bile neredeyse bir etki yaratmayacağını düşündüğünden arenayı şimdilik değiştirmemiş. Önümüzdeki günlerde bir güncelleme olup olmayacağı merak konusu.

Dwayne Johnson, Humberto Garza'nın güreş kariyerini noktalamasıyla beraber şirketten ayrıldığını açıklamış. Tecrübeli yönetici, yeni bir GM arayışına girmiş durumda. 12 Temmuz'da gerçekleşecek ilk şovda bu kişinin hazır olması bekleniyor.

PGW yönetimi, yeni imzalanan sözleşmelerden oldukça memnunmuş. Kadrodan ayrılan tecrübeleri güreşçilerin yerlerinin dolacağı düşünülmekte. Özellikle Dwayne Johnson, ilk şov için çok heyecanlı olduğunu belirtmekte.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: