RPG PGW.com


Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
268
Mesajlar
879
Beğeni sayısı
2,290
PG Nakit
0
122642e596b29aa477520b4612b7f537


NOW'da görünen Chris Jericho kısa süre sonra PGW.com'dan kaldırıldı.​
 

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
268
Mesajlar
879
Beğeni sayısı
2,290
PG Nakit
0
intro-1701704009.jpg


CHRISTIAN CAGE SERBEST BIRAKILDI!

Bir süredir kontrat konusunda anlaşmaya varılamayan Christian Cage, PGW tarafından serbest bırakıldı ve rosterdan kaldırıldı. Tecrübeli güreşçinin NOW ile anlaşma aşamasında olduğu biliniyor. Bu kararı almasında Chris Jericho'nun büyük etkisi bulunmakla beraber, Mr. O'Neil'in bu şişkin ve iddialı isimlerle dolu PGW rosterında Cage'e pek şans bulamayacağını söylemesinin de payının bulunduğu bilgisi alındı.

chavo-guerrero-july-25-c.jpg


CHAVO GUERRERO ARTIK PGW ORIGINAL DEĞİL!

Chris Jericho'nun NOW'a geçmesi arka alanda olan istişareler sonucu ortak bir kararmış çünkü Jericho orada kendini çok daha iyi göstereceğinin farkındaymış. Ama Chavo'nun NOW'da görünmesi PGW yetkililerini şoka uğratmış ve ona karşı bakış açıları tamamen değişmiş durumda. Bazı şovlarda tek gecelik olarak boy gösteren Chavo için artık PGW kapıları tamamen kapanmış durumda.

intro-import.jpg


CHAIRMAN KALABALIK BİR ROSTER İSTEMİYOR!

Mr. O'Neil, PGW kadrosunda ciddi bir azalmaya bir süredir gidiyor. Bunun sebebi Royal Rumble'a kadar şovların biraz daha dolu içerikli ve şirketin kemik kadrosu etrafında geçmesiymiş. Debut yapan, bağımsız şirketlerden getirilen güreşçiler PGW'de pek tutunamadığından artık transfer olayına pek sıcak bakılmıyor. Fakat Nisan ayında gerçekleşecek olan Royal Rumble şovu öncesi gerek NOW'dan gerek bağımsız şirketlerden güreşçilerin PGW'e tekrar giriş yapacağı bilgisi net.​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: