RPG PGW.com

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
2,004
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Sapsad edit ya, ciğer falan bırakmadı.

Yani nasıl desem bilemiyorum, sevdik be oğlum. Hiç bu kadar ilerleyeceğini düşünmediğim bir karakterdi. Özellikle de geçmişte oynanan Ospreay olunca, büyük bir gölgenin altında kaldığımı biliyordum ve o gölgeyi aşmak için her şeyi yaptım. Çoğunlukla keyif aldığımı söyleyebilirim. Ospreay aldığımda nasıl bir hıyar olduğunun farkındaydım. İlk bir iki ay heel gitsem de sonrasında şirkette heel sayısının daha fazla olmasından ötürü elimden geldiği kadar babyface oynamaya çalıştım. Böyle her önüne gelene title shot veren bir adam olmasının nedeni de aslında öyle bir adam olması. Bir ay sonra bırakırım, başka karakter alırım falan diye düşünürken, şirketin başından sonuna burada kalan, üç beş çardan biri olduk. Ancak son zamanlarda enerjim pek kalmamıştı, hepiniz fark etmişsinizdir. Kemerleri salınca kendim de bir boşladım. Aslında böyle olması belki de daha iyi oldu. 6 ay sonra tam gaz döneriz diye umuyorum. Bundan sonrası sizlerde beyler. Şirket size emanet.

Ama bunlardan önemlisi, bunun bir oyun olduğunu unutmayın. Burada yazan ve oynayan herkes arkadaşınız, tanıştığınız insanlar ya da yeni yeni tanışıp arkadaş olacağınız insanlar. Sırf bunun için kimsenin canını sıkmaya değmez. Memnun olmadığınız bir durumda, her zaman Boss'a bir dm patlatabilirsiniz.

Her neyse çok kafa ütüledim, Ospreay out.
o7

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
PATRON COŞMUŞ, BAYRAKLARI ÇEKMİŞ.. BİZE DE NOW'A KARŞI BAYRAĞI DAHA DA YUKARIYA TAŞIMAK DÜŞER... Haberler çok güzel olmuş, Taha'ya da bize izlettiği bu güzel süreç için teşekkür ediyoruz. William Regal ile başlayan andan Christopher Daniels ile biten ana kadar keyif verdi bizlere. Sağ salim döndüğünde tekrar oyunda görmek için sabırsızlanıyoruz.

O NOW'A GIDEN G.TVEREN SENIN BENNN VAR YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
295
Beğeni sayısı
2,455
PG Nakit
0
image.png

PAYBACK 20’24’ün bitiminin hemen ardından tanıtılan yeni tişört tasarımı PGW.com’da yerini aldı!​

Son düzenleme:

Kras Mazov

Tractatus
Konular
37
Beğeni sayısı
1,702
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero

WILL OSPREAY'E VEDA!

Bu gece itibariyle PGW kontratı sonlandı ve başka bir şirkete imza atmayıp güreşe ara verdiğini duyurdu. Şirketin başından beri var olan ve her zaman en tepede olmaya yaraşır şekilde performans gösterip 99 gün PGW, 83 gün World Heavyweight Şampiyonluğu saltanatlarıyla 8 ayda bir PGW efsanesi olup hep öyle anılacak olan Will Ospreay'e veda ediyoruz. Daha iyi zamanda, yine görüşmek dileğiyle...

William :)​

Edit başında "I NOW" diyor olabilir. İngiliz aksanı kafanızı karıştırmasın bir asker kaçağı ile karşı karşıya kalma ihtimalimiz yüksek. @CEO

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
295
Beğeni sayısı
2,455
PG Nakit
0
joma.jpg
valsssss.jpg

- PAYBACK #25'in açılışı şirket tarihine geçecek kadar önemli olacakmış. The Sex ekibinin yüzleşmesinin reyting rekorları kırması bekleniyor. Twitter'da dönen Val Venis'in Mayhem'e saldırarak heel turn yapacağı iddiaları işe şimdilik asılsız.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: