Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senin sahibi olduğun kemerin benim umurumda bile olmaz. Ben kemer almak için gelmedim pgw'ye bunu seninle işim bittiğinde anlayacaksın. Kemerin senin olsun yani zerre umurumda değil ünvan sahibi olmak isteseydim pgw'ye gelmezsin emin ol.
Senin sahibi olduğun kemerin benim umurumda bile olmaz. Ben kemer almak için gelmedim pgw'ye bunu seninle işim bittiğinde anlayacaksın. Kemerin senin olsun yani zerre umurumda değil ünvan sahibi olmak isteseydim pgw'ye gelmezsin emin ol.
- PAYBACK #22'de Angel Garza'nın düzenlediği şoke edici saldırı sonrası PGW ekibi olarak Kevin Nash'in halen yoğun bakımda olduğunu öğrendik. Tazz ise maruz kaldığı şiddetten sonra şirkete istifasını vermiş. Yeni yorumcu masası önümüzdeki Rebellion şovunda resmiyete kavuşacakken tüm bu yaşananlar PGW'nun itibarını fazlasıyla zedelemiş gibi duruyor.