WWE RAW Spoiler | LA Knight - Jey Uso Segmenti

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,358
Beğeni sayısı
1,947
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

LA Knight: Bir şey söyleyeyim. Cuma günü, SmackDown’da King Of The Ring unvanı için dörtlü maç var. Finn Balor, Royce Keys, Jey Uso ve tam burada duran adam… Herkesin dediği gibi, LA Knight. EVET! Normalde buraya çıkıp şöyle derdim: “Cuma günü dördünü de yeneceğim, Night Of Champions'a gideceğim, orayı kazanacağım ve World Heavyweight Championship için Roman Reigns ile karşılaşacağım.” Biliyor musunuz, bunu tezahürat ettiğiniz için size kızgın bile değilim. Kızgın değilim, neden biliyor musunuz, çünkü Roman Reigns sizi kandırdı, Roman Reigns gözlerinizi boyadı. Ve bu gece, buraya çıkıp King Of The Ring'i kazanacağım ve onunla karşılaşacağım demeyeceğim. Neden biliyor musunuz? Çünkü şu anki durumu göz önünde bulundurmam gerekiyor. Roman Reigns'in imparatorluğu çökmek üzere, bu yüzden elinden gelen her türlü gücü elinde tutmaya çalışıyor, hepimizi o Bloodline Vortex'te tutsak ediyor, bu yüzden Cuma günü The Bloodline'dan birinin buraya gelip Jey Uso'nun kazanmasına yardım etmek için maça müdahale etmeyeceğini düşünemiyorum. Ve biliyorum, biliyorum, Jimmy Uso'dan, Jey Uso'dan uyarıları duydum, aile hakkında konuşma, bu seni ilgilendirmez.

Ama çocuklar, sizlerin aksine ben Roman Reigns’ten emir almam, bir Kabile Şefi’ne boyun eğmem; bu mahallede şef benim. Öyleyse, Şef LA Knight olarak, bana bir şans verin. Diyelim ki devam ediyorum ve Cuma gecesi kazanıyorum, King Of The Ring'e gidiyorum, onu da kazanıyorum ve sonra Roman Reigns ile karşı karşıya geliyorum, Dünya Ağırsıklet Şampiyonluğu için gözlerinin içine bakıyorum. The Bloodline'ın her bir üyesinin buraya gelmeyeceğini bir saniye bile düşünemezsin, Jacob, Jimmy, Jey, John-Jacob, Jingle-Himer-Schmit. Eğlenceli bir gerçek, onun adı benim adımla aynı ve muhtemelen o maça karışacak, tıpkı anneleri, babaları, amcaları, teyzeleri, kızları, dedeleri, belki de sokağın aşağısındaki komşuları gibi, sırf Roman Reigns'in hala şampiyon olduğundan emin olmak için. Ve tahmin et kim buna büyük bir damga vuracak? Adam Pearce.

Şimdi, Adam Pearce’in Roman Reigns ya da The Bloodline’ın elinde olduğunu söyleyecek kadar ileri gitmeyeceğim, ama şunu söyleyeceğim: Adam Pearce’in geçen hafta benimle konuşma şekliyle bir hafta önce Roman Reigns’le konuşma şekli arasında bariz bir fark var. Açıkça favorileri var ve ben onlardan biri değilim. Ama sorun değil, ben seçilmemiş olabilirim, ama her biriniz beni seçtiniz. Ve tüm bunlardan daha da önemlisi, ben kendimi seçtim, bu da işimi kendi bildiğim gibi yapacağım anlamına geliyor, yani işi halledeceğim. Ve size tek bir söz vereceğim, o da pes etmeyi bilmiyorum, durmayı bilmiyorum. İnkar edilemez kavorka'yı durduramam ve LA Knight olmayı bırakamam. Ve durum böyle olduğuna göre, Cuma günkü maçtaki her bir adama şans dileyeceğim. Ve özellikle Jey Uso'ya şans diliyorum, sana o kadar çok şans diliyorum ki Jey, tüm lanet olası aileni ring kenarına çağırmadan bunu kendi başına yapabilesin.

Jey Uso: Dedim ki, “Main Event” Jey Uso şimdi sizin şehrinizde.

LA Knight: Burada durup bunu izleyeceğini beklemiyorsun herhalde? Söyle bana, söyle bana neden buraya gelip beni böldün?

Jey Uso: Çünkü ailem beni çağırdığında, o çağrıya cevap vereceğim, LA. O yüzden, kendi işine bakmanı istiyorum. Bana ve sana gelince, evet, King Of The Ring Turnuvası’ndayım. Evet, şansa ihtiyacım yok, LA, çünkü ben hala O'yum, hala Arena Shaker'ım, hala “Main Event” Jey Uso'yum ve cuma gecesi sana tam olarak kim olduğumu göstereceğim, uce. Bu senin için bir uyarı atışı.

LA Knight: Kes, kes, kes, kes. Sorun değil, bunu yuhalayabilirsin, anlıyorum, eğlenceli bir şey, ben de WrestleMania'da yaptım, anlıyorum, seni suçlamıyorum. Ama dostum, gerçekten, erkek erkeğe konuşalım, bence beni yanlış anlıyorsun, kim olduğumu yanlış anlıyorsun. Ailene tutkuyla bağlı olmanı saygıyla karşılıyorum. Ailenizi koruduğunuzu seviyorum, böyle olmalısınız, iyi bir erkek böyle olmalı. Bu yüzden, bunu akılda tutarak, tekrar etmek istiyorum, Cuma günü size iyi şanslar diliyorum. Ve kalbimin derinliklerinden, tepeden tırnağa, ailenizi lanetliyorum.

Jey tişörtünü çıkarır. Jimmy, Jey'in ringe koşup bu segmenti bitirmesini engeller.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 2)
Anasayfa Üst Alt