Penta Durdurulamıyor

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,682
PG Nakit
2,225
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Şöyle bir şey var ki, gelişmesi adına hiçbir şey sağlamadılar. WWE TV/PPV durumuna baktığımızda iyi maçlar çıkardı ama yükseldiğini hiç düşünmüyorum. Eskiden IC kemeri, ana kemerden bir öncesiydi. IC alan birisinin, ana kemer alması bir iki yıla garanti gibi bakılıyordu. Siz bunu Penta'da görebiliyorsanız ne hoş ancak ben bunu göremiyorum. Sorumlusu Penta demiyorum bu arada. Ancak kemer etrafına attıkları, rastgele gelen Rusev ile Je'Von ile Ethan Page ile olmaz. Bu kemer etrafındaki herkesin zamanını harcıyorlar. Hikaye seven, promo seven WWE seyircisinin, bu hikayesizlikten, bu doldurmalık maçlardan rahatsız olmaması şaşırtıcı.

DIO

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
93
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
Şöyle bir şey var ki, gelişmesi adına hiçbir şey sağlamadılar. WWE TV/PPV durumuna baktığımızda iyi maçlar çıkardı ama yükseldiğini hiç düşünmüyorum. Eskiden IC kemeri, ana kemerden bir öncesiydi. IC alan birisinin, ana kemer alması bir iki yıla garanti gibi bakılıyordu. Siz bunu Penta'da görebiliyorsanız ne hoş ancak ben bunu göremiyorum. Sorumlusu Penta demiyorum bu arada. Ancak kemer etrafına attıkları, rastgele gelen Rusev ile Je'Von ile Ethan Page ile olmaz. Bu kemer etrafındaki herkesin zamanını harcıyorlar. Hikaye seven, promo seven WWE seyircisinin, bu hikayesizlikten, bu doldurmalık maçlardan rahatsız olmaması şaşırtıcı.
IC kemeri zaman zaman farklı bir görev üstleniyor. Bir dönem dediğin gibi basamak kemeri olarak kullanılsa da bazen de "workhorse" kemeri olarak kullanılıyor. Yani ana kemere oynayamayacak ama ring içinde iyi olan güreşçilere verilen bir ödül gibi. Penta şu anda bunu üstlenmiş gibi duruyor, bir workhorse olarak şovlarda her zaman iyi bir maç olmasını sağlayıp ana kemerde uzun dramaların yormamasını sağlıyor.

Anasayfa Üst Alt