- Konular
- 6
- Beğeni sayısı
- 14
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- JD McDonagh
Cody Rhodes: “Biraz Farklı Yaratılmışım”
Cody Rhodes, WrestleMania 42’de yaşadığı sakatlıkların ardından kısa sürede ringlere dönebilmesini değerlendirdi.
WWE’nin öne çıkan isimlerinden Cody Rhodes, WrestleMania 42’de aldığı darbeler ve yaşadığı sakatlıkların ardından hızlı şekilde toparlanması hakkında konuştu.
Cody Rhodes, yaşadığı süreci anlatırken beyin sarsıntısı protokolünden geçtiğini, gözünün tamamen kapanacak kadar şiştiğini, başının arkasına zımba atıldığını ve alnına dikiş atıldığını söyledi. Buna rağmen bir sonraki hafta güreşmenin bir yolunu bulduğunu belirten Rhodes, kendisini “biraz farklı yaratılmış” olarak tanımladı.
Rhodes açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Bütün o beyin sarsıntısı protokolü, gözümün tamamen kapanacak kadar şişmesi, başımın arkasındaki zımbalar ve alnımdaki dikişlere rağmen ertesi hafta güreşmenin bir yolunu buldum.
Bu yüzden biraz farklı yaratılmışım. Evet, bu konuda biraz övünüyor gibi hissediyorum. Bana en iyisini yaptı ve ben ertesi hafta güreşmek için geldim.”
Cody Rhodes’un bu sözleri, onun sakatlıklara rağmen ringe dönme kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.
Kaynak: WrestlePurists / ESPN