Paul Wight Emekli Olmadan Önce Birlikte Çalışmak İstediği İsimleri Söylemiş

KAT

mr. iwgp
Konular
1,236
Beğeni sayısı
1,481
PG Nakit
2,300
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

"Paul Wight, emekli olmadan önce birlikte çalışmak istediği iki AEW yıldızının Kenny Omega ve Darby Allin olduğunu söyledi:

"AEW'de birlikte çalışmayı ya da karşı karşıya gelmeyi çok istediğim iki kişi var. Biri Kenny Omega... Emekli olmadan önce bunun gibi bir şeyin gerçekleştiğini görmeyi çok isterim. Aynı şeyi Darby ile de yapmak isterim. Darby'yi seviyorum.

Bence Darby — kelime oyunu yapmak istemem ama — tabut çivisinden bile daha sert biri. Sert bir çocuk, iyi bir çocuk, çok çalışıyor ve kalbi doğru yerde.

Kötü adam olup Darby ile güreşmeyi çok isterdim. Bence seyirciden gerçekten çok güçlü ve içgüdüsel duygular alabilirdik; koca bir devin Darby'nin bağırsaklarını her yere saçtığını görmek ve sonra tabii ki Darby'nin bana birkaç Coffin Drop vurup beni bir tabutun içine yuvarlaması ve hikâyenin orada bitmesi. Bu eğlenceli olurdu."

(James Sweetnam - Sporf)"​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,816
Beğeni sayısı
6,218
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Vücut dipçik gibiyken Darby ile yapmak istediği işleri Rey Mysterio ile zamanında yapmışlığı var, keyif de vermişti; ama bu yaşlılıkla Darby ile Coffin Match'e çıkarsa shitfest'ten pek bir farkı olmaz diye düşünüyorum izleyeceğimiz şeyin.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 7)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi