Trick Williams def. Carmelo Hayes
Trick Williams: Bence Lexington’daki seyirciler Trick & Yachty ikilisini çok seviyor, hadi bunu konuşalım.
Lil Yachty: Aynen öyle dostum, özellikle de geçen haftaki maçımızdan sonra. The Miz’i nasıl da yerle bir ettin, üzerine çıktın, nefes alamayacak halde bırakıp ölmeye terk ettin.
Trick Williams: Dur bakalım dostum, o gelecekte Hall of Fame’e girecek bir isim.
Lil Yachty: Bu tartışılabilir.
Trick Williams: Hadi ama, 7 kez Tag Team Şampiyonu.
Lil Yachty: Yedi kez taşınmış, yani, ne demek istediğimi anlıyor musun?
Trick Williams: 2 kez Grand Slam Şampiyonu.
Lil Yachty: Bu sadece burada çok uzun süredir olduğun anlamına gelir. Hikayenin ana fikri şudur: Çıkıp şampiyonu, Bay Lemon Pepper Stepper'ı rahatsız edersen, ezilirsin. Ve eğer başka biri çıkıp şampiyonu rahatsız ederse...
– Carmelo Hayes sohbete katılır.
Carmelo Hayes: Trick, dostum, hadi bunu konuşalım. İkimiz de bu günün geleceğini biliyorduk, değil mi? İşte buradayım ve sana soruyorum, Trick, doğru olanı yapmalısın. Çünkü kabul etmek istesen de istemesen de, ikimiz de biliyoruz ki şampiyonluğumu benden çaldın ve sen olmasaydın, hâlâ Birleşik Devletler Şampiyonu olurdum. Ve şunu anlaman gerekiyor Trick, buraya çıkıp seni ya da yaptıklarını kötülemek istemiyorum, insanları dinle, bunu sen yaptın. Trick, SmackDown'a geldin, kontrolü ele geçirdin, rekor sürede sıralamanın en tepesine çıktın ve bunun için seni alkışlıyorum Trick. Şöyle ki, sana her zaman inandım, bunu yapabileceğini her zaman biliyordum. Ama Trick, sana bir şey söylemek istiyorum, bir unvanı taşımakla şampiyon olmak arasında büyük bir fark var. Ve ben sekiz hafta boyunca şampiyondum, o unvanı her gece savundum. Bu insanları sıkı çalışmamla, çabamla, kanımla, terimle ve gözyaşlarımla kazandım. O yüzden Trick, sana tekrar soruyorum, bana istediğimi ver, Lexington'daki insanlara istediklerini ver, Trick ile Melo arasında Birleşik Devletler Şampiyonluğu maçı, tam burada, tam şimdi.
Lil Yachty: Melo, şunu bir dinle, Trick sana bu unvanı kazanma şansı vermek ister, Lexington’daki insanlar bu maçı izlemeyi çok ister, ama şunu anlamalısın ki, Trick Williams kadar büyük bir şampiyon olduğunda, programın baştan aşağı doludur. Dostum, onun yapacak işleri var. Bir bakayım, bekle. Trick'in yaklaşık 40 dakika sonra saçlarını yeniden yaptırması gerekiyor, Trick'in yaklaşık bir saat sonra pedikür yaptırması gerekiyor, sadece söylüyorum. Ve Trick'in kaslarına derin doku masajı gerekiyor, Heavley Hands'ten yaklaşık bir hafta önce randevu aldım, o randevuyu kaçıramazsın, buna ihtiyacın var.
Carmelo Hayes: Hey, dur biraz, bu adamın söylediklerini anlayan var mı? Hey, dostum, Trick, dinle, tırnak randevunla saç randevun arasında zaman bulabilirsen, şu Birleşik Devletler Şampiyonluğunu savunmaya ne dersin? Ama dur, ama dur, dinle, bu sadece sekreterin izin verirse olur. Ama dur, Trick, bak, konuyu buraya geri getireceğim. Sen ve ben, çok eskiye dayanırız, ilk günden beri. Eski Trick Williams, kimsenin ona ne yapacağını ve ne zaman yapacağını söylemesine izin vermezdi, ama yine de, sanırım sen her zaman ikinci planda kalmakta daha iyiydin.
Trick Williams: Öncelikle, Melo, yetişkinler konuşurken kendi işine bak. İkincisi, ben kirli pirinç yemem ve lahanamı iki kez çiğnemem. Bu, Trick Williams'ın artıklarıyla oynamadığı anlamına gelir. Ama madem Lexington'dayız ve bence insanlar Trick Williams ile Carmelo Hayes'in karşılaşmasını görmek istiyor.
Carmelo Hayes: Hadi ama Trick. Hadi ama Trick.
Trick Williams: Hem yerimiz hem de fırsatımız olduğuna göre, ben botlarımı giydim, sen de botlarını giydin. Kahretsin, bu gece Trick ile Melo karşı karşıya, hadi bunu konuşalım.
Carmelo Hayes: Hadi konuşalım.
Trick Williams: Ama yanlış anlama, açık meydan okumalar bu şampiyonluğu kazandığım anda bitti. Ama seni sevdiğim ve yaşadığımız her şeye saygı duyduğum için, bu gece maçını alacaksın, ama bu dayak benden. Hakemleri buraya çağırın da başlayalım.
Trick Williams rakibine yapmış olduğu The Trick Shot'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.