Rhea Ripley: Friday Night Mami’ye hoş geldiniz. Bir hafta ara verdim ve görünüşe göre biri beni gerçekten özlemiş. Çünkü Jade ve ekibi bir mesaj göndermeye karar verdiler, ama tek başardıkları şey beni gerçekten sinirlendirmek oldu. Artık geri döndüğüm için kavga için can atıyorum. O yüzden Jade, eğer rövanş istiyorsan, seni seve seve yine yeneceğim. Clash In Italy'de WWE Kadınlar Şampiyonluğu için sen ve ben karşı karşıya geleceğiz.
Charlotte Flair: Bak şampiyon, unvanını savunmak istemenizi takdir ediyorum, ama işleri aceleye getirmeyelim. Yarın Jade, B-Fab ve Michin'e karşı 6 Kişilik Takım Maçı'mız var.
Alexa Bliss: Bu konuda hepimizin aynı fikirde olması gerekiyor.
Charlotte Flair: Aslında Lexi, çok haklısın ama ortada duran sorunu ele almam gerekiyor. Rhea, Lexi ve ben geçen hafta yardımına ihtiyacımız vardı, bize cevap verebilir misin, neredeydin?
Rhea Ripley: Bak Charlotte, üzgünüm ama aslında eve gidip ailemi görmek istedim, ben de herkes gibi bir gün izin alamaz mıyım?
Charlotte Flair: Hayır, aslında eve gidip aileni gördüğüne sevindim, bunu herkesten daha iyi anlıyorum, ama geçen hafta Jade ve ekibine karşı yardımına ihtiyacımız vardı. Ve mesele şu ki, Lexi ve benim de kendi savaşlarımız var.
Rhea Ripley: Charlotte, bana ihtiyacın olmadığını söyleyen sen değil miydin?
Charlotte Flair: Hayır, hayır, hayır, evet, Fatal Influence’a karşıyken öyle demiştim, ama şimdi şunu söylüyorum: Lexi ve ben, senin sorununla ilgili olarak yardımına ihtiyacımız var.
Alexa Bliss: Belki de hepimiz biraz sakinleşmeliyiz.
Rhea Ripley: Ciddi misin? Biliyorsun, pusuya düşürüldüğünüz için üzgünüm, ama benim izlediğim kadarıyla, darbeyi en çok Alexa yedi gibi görünüyordu. Yani, eğer partnerine, en iyi arkadaşına bile güvenemiyorsan, ben sana nasıl güvenebilirim?
Alexa Bliss: Kızlar, cidden, artık burada durmalıyız, bu iş saçmalamaya başladı.
Charlotte Flair: Hayır, hayır, ne yapmaya çalıştığını anlıyorum, olmayan bir sorun yaratmaya çalışıyorsun. En yakın arkadaşımla aramıza nifak sokmaya çalışıyorsun. Hayır, anlıyorum, devam et.
Rhea Ripley: Nifak mı? Dostum, burada nifak sokan sensin, ben değilim.
– Fatal Influence konuşmaya katılır.
Jacy Jayne: Vay canına, bu harika. Lütfen devam edin, bayılıyorum. Aslında, SmackDown Kadınlar Bölümü’nün gözlerimizin önünde parçalanışını izlemekten daha çok sevdiğim bir şey yok. Komik olan ne biliyor musunuz, sanki tüm bunlar Fatal Influence sahneye adım attığı anda başlamış gibi, değil mi? Tamam, susun, konuşmam bitmedi, teşekkürler, saygınız için teşekkürler. Bakın, sizler birbirinizin boğazına sarılırken, Fallon, Lainey ve bendeniz Jacy Jayne, bu bölümün zirvesine kolaylıkla yükseldi. Çünkü bir fırsat aradığımızda, onu değerlendiririz. Aslında, bence şu anda bir fırsatla karşı karşıyayız.
Alexa Bliss: Öyle mi?
Charlotte Flair: Biliyorsun Jacy, kendine güvenini seviyoruz ama ben bu tartışma için burada değilim. Öyleyse, bu gece ikinizden herhangi ikisi Lexi ve benimle karşılaşmaya ne dersiniz?
Jacy Jayne: Harika, duymam gereken tek şey buydu.
Charlotte Flair: Teşekkürler, güle güle.
Reklam arasından sonra Charlotte Flair ring kıyafetlerini konuşmaya hazırdı. Alexa Bliss, Charlotte’a hasta olduğu için yarışmaya tıbbi olarak izin verilmediğini söyler. Bliss, Charlotte ve Rhea’dan bıktığını, çünkü ne zaman kavga etseler kendisinin de ortada kaldığını söyler. Bu gece Charlotte ve Rhea bir takım olacak ve işlerini yoluna koyacaklar. Alexa, Charlotte'a iyi eğlenceler diler.