Ezbere mevzu tamamen. Aew bütün güreş türlerini içinde bulundurup her şovda her zevke hitap edecek birşeyler bulunduran bi şirket. Hangi şovun main eventinde hardcore akrobasi dediğin olay yaşandı mesela. Punk vs reigns gibi bi mac gorme ihtimalin düşük değil şirket bunu zaten yapıyor. Storyline olarak daha başarılı main eventleri de var. Ortada akrobasiye sığınılan birşey yok yani. Twittera 24 saatligine düşen momentlar üzerinden koskoca şirketin bütün şovlarına main eventine kadar sallıyorsun.
Her güreşçinin kendine özgü özellikleri var ve bunlar şirkete mal edilemez. Nasıl güreşçilerin movesetlerini büyük ölçekte sınırlayıp verilen maç sürelerini kısaltmak güreşe hakaretse bi güreşçiye iyi yaptığı birşeyi yapmamasını söylemekte hakaret. Adam şovunda en yetenekli luchalardan doradayı bulunduruyor mesela ne desin adama akrobatik hareketler yapma mı desin? O kısmı izlemezsin olur biter beğenmiyorsan. Bende sevmiyorum hardcore akrobasi dediğin durumu ama bunu en son ne zaman bırak ppvyi dynimateda gördüm hatırlamıyorum bile. (Ospreay haric) Collisionda oluyorsa oluyor. %5te gerçekleşen bi mevzu uzerinden geriye kalan %95i gomme çabası bomboş. Bu hardcore maç sevmeyip aew güres değil demekle aynı şey tamamen. Kusura bakmayin da neyin güreş olup olmadığının kararını verebilecek herhangi bi insan yok dünya üzerinde.