RPG 3. Sezon Değerlendirmesi & Teşekkür

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Ardacığım emeklerine sağlık. RPG yazmak ve oynamak her zaman çok zor bir işti ancak belli bir yaşın üzerinde olup çalışmaya başlayınca çok daha zor oluyor. Zaman ayırmanın yanı sıra o role girmek bir şeyler yazmak zorlaşabiliyor. Her iki açıdan da çok zor. Fakat bu zamana kadar gelmiş olması da sizlerin gayretlerinin neticesidir. Keşke yeni nesil sizinkisi gibi yazmaya ve üretmeye hevesli olsaydı da bu gelenek onlar üzerinden devam edebilseydi. Çünkü RPG kafada 2021-22 gibi zaten biten bir şeydi ama sen, @keka gibi dostlar bu süreyi 5-6 sene ileri taşıdınız. Yine @Netuno @KALKTI!!!! @American Psycho ve @Ensiferum gibi efsane oyuncularla bu iş bu noktaya kadar geldi. Herkesin emeğine sağlık.

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Emeklerin için tekrardan teşekkür ediyorum Ardam ama maalesef biz rpg oyuncularının bazı hastalıkları peşini bırakmaz. Pure’da ana kemer kazandığım zaman tekrar rpg oynamama kararı alıp bir buçuk yıl boyunca oyunun yüzüne bakmamıştım. Ama tekrar bir sitenin açılmasını merakla bekleyecek kadar heyecanlanacağımı tahmin etmemiştim. Bazı konularda benzer olduğumuzu düşünüyorum, karakteri sahipleniyor ve o karakterle sadece promo kesmiyorsun. Gerçekten bir noktaya çıkmasını ve bir şeyler anlatmasını istiyorsun. Oynadığın karakter genelde oyunculara bir şeyler çağrıştırıyor ve bugün bile senin Ziggler ve Janela oynanışların gözümüzün önüne geliyor. Angel Garzanın bir yerden dirilmesini bekliyoruz bazen de 😁.

Biz artık lanetlendik ve ben senin sadece kısa bir araya ihtiyacın olduğunu biliyorum, benim için en iyi iki rpg oyuncusundan biri olduğunu hep söylerim. Karakterlerle iyi cümleler yazmaktan ziyade gerçekten o karakterin kullanabileceği cümleleri bulmaca gibi çözüp önümüze sunma konusunda eline kimse su dökemez.

insanlar odağını arttırdığı zaman elbette problemler ve dağılmalar ortaya çıkar. Ben, senin ve kekanın promolarını okumaktan gayet keyif alan bir insanım ve bence uzun bir süre tekrar sizleri sadece oyuncu olarak görmek istiyorum. Karakterinizin macerasını bilmeden ne olacağını beklediğiniz o heyecanı uzun uzun yaşamanızı diliyorum.
Ellerine ve emeğine sağlık keçim.

KAT

mr. iwgp
Konular
1,217
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
z8fjuHk.jpeg

Zaman ilerliyor ve her birimiz hayatın başka aşamalarına devam ediyoruz. Okuyoruz, çalışıyoruz, kendi hayat mücadelemizin içindeyiz. Bu yüzden yapılan herhangi bir işi aynı istikrarla sürdürmek her geçen gün daha da zorlaşıyor. Birinci sezonda ikinci adam olarak verdiğin emeğin ardından, ikinci sezonda oyuncu olarak keyfini çıkardığın bir yerden tekrar dönüp bu kez birinci adam olarak sorumluluk almak herkesin altına girebileceği bir yük değil. Özellikle de yıl 2025-26 olmuşken, okumana, diğer adımlarına rağmen ve de forumun gidişatı hiç de iyi görünmüyorken... İşte bu yüzden fedakarlık hikayesi tam olarak bu oluyor- yeri geldiğinden sosyalliğinden, eğitiminden, hayatının diğer alanlarından kısarak hikayeler oluşturmak ve bunu yazmaları adına ekip arkadaşlarınla paylaşmak da bir fedakarlık oluyor. Belki sen böyle görmek istemedin ama dışarıdan bakınca bunun karşılığı tam olarak bu. Bu tam olarak bir fedakarlık hikayesi. Bu yüzden yaptığın işe minnettarım Arda.

En önemlisi, bunu yaparken sadece sistemi yürütmemişsin. Gelen diğer mesajlara bakılacak olduğunda, ekip arkadaşlarına; insanlara gerçekten bir şeyler hissettiren hikayeler anlattırmışsın. Kendi karakterim olan “Broken” Matt Hardy için de aynısını söyleyebilirim. WrestleMania: Mexico City’de Dark STG’ye mağlup olan Matt Hardy’nin ne yapabileceğini inan hiç bilmiyordum. Sonrasında yollar Jeff Hardy’le kesişti, bu benim en başında karakteri alırken ve olayın yaşandığı ana kadar planlarımda olmayan ve de haberimin olmadığı bir durumdu. Her neyse, The Broken Hardys olduk. KAT D Way olarak bilindiğimiz zamanlar, eğlenceli diyaloglarım oldu ve diğer oyuncularla daha da yakınlaşma fırsatı edindim. Haricinde Mamy D Way'le birçok hikayeye birlikte girdik, birçok maçın build’ında birlikte hareket ettik. Onun gibi istikrarlı bir oyuncuyla hareket etmek, benim de Jericho'dan sonraki ilk ciddi oyunculuğumun önünü açtı. D Way'le TTC kazandık birlikte. Tek olarak kemerler kazandım, mutlu oldum. Bunun için teşekkür ederim. Ben de kendi nezdimde içerisinde olduğum hikayelerimden memnun kaldım.

Herkes kendi karakterine dönüp baktığında "bu sezon buna değdi" diyebiliyorsa, ya da ilerisi için güzel bir karakter gelişimi edinip güzel bir şeylerin kendisini beklediğini düşünüyorsa; işte o zaman doğru yapılmış demektir. Sen de bunu başardın, doğru yaptın ve güzel zaman geçirmemize vesile oldun. Hayatında başka sorumlulukların seni bekliyor ve o tarafa yönelmek istediğini anlayabiliyorum ama bu geri çekilme senin PGW’ından koptuğun anlamına da gelmiyor bu arada. Geçmişteki diğer RPG yöneticilerinin de olduğu gibi, bu oyun devam ettiği sürece ve kalemi kim tutarsa tutsun, hikaye senin de izlerini taşımaya devam edecek. İşte ben bu yüzden kimsenin bu oyundan eksildiğini, koptuğunu düşünmüyorum. Sen de kendinden bir parça bulmaya devam ettiğin için daima burada olacaksın, bu oyundan kopabileceğini sanmıyorum.

Vesilesiyle başta senin olmak üzere, bu işin arka planında yer alarak oyunun devam etmesi için mücadele eden arkadaşlarımın eline-emeğine sağlık. Çok kıymetli bir sorumluluk aldılar. Söylemez abimize bütün grafik işleri için teşekkürler, deneyimimizi gerçekten ileriye götürmeyi başardı. Bu oyunun devam etmesi için alanda olan bütün oyuncuların da eline-emeğine sağlık. Hep birlikte güzel zaman geçirdik, işin sonunda hepimiz çok eğlendik. Önemli olan da buydu. Uzunca geçen bir ikinci sezonun sonrasında kısıtlı bir ara verilmişti ve bundan hem oyuncular, hem de işin mutfağındaki isimler nasibini aldı. Herkes güzel bir dinlenme sürecini hak ediyor, sen dahil Arda. Dinlenelim, yenilenelim ve dördüncü sezonla birlikte tam gaz devam edelim.

Aktifliği bir hayli kötü olan forumumuzu ayakta tutmasıyla, kapanmasına engel olmasıyla birlikte bu sezon tarihe geçmiştir. Güzel bir sezondu ve sen olmasaydın böyle olmazdı birinci adam. Eline-emeğine sağlık, her şey için teşekkürler. Hayatında her şey senin için çok güzel olsun, her şey güzel kalbine göre olsun. İyi ki vardın, iyi ki varsın.

THANK YOU FOR EVERYTHING MISTER

n3OoL3v.png

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Çok keyifli bir sezondu, emek harcayan herkesin eline sağlık. Hem senaryolar hem maçlar gerçekten kaliteli ve güzeldi. Yolun açık olsun, umarım kendini fazla özletmezsin.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Çok hakkım yok ama ben de bir helallik istemeye yazayım istedim. Serüvenin sonuna doğru inaktifliğimin nedeni olarak günlerce nefes alacak vakti bile bulamamam da var vücudumun bir noktada hayatta kalma selektörlerini yakması durumu da var, ama bunu bahane etmek istemiyorum çünkü senin ve diğer arkadaşların da bu konuda kendi paylarına söylecekleri çok şey vardır, siz koca sezonu yazarken benimkiler solda sıfır kalır. Benim için RPG, diğer oyuncular kadar hassas bir noktada değil, bu sebeple kesik attım mı tam atıyorum ama son Perry dönüşümün sebebi, hem Arda'yla oynamaktan aldığım keyif hem de Dirty Goats hikayesine çok inanmamdı. Balıkçı Zeki'si Miço'su derken bazen 2 saatlik uykular ve zift kahvelerle, binbir işin arasında bile sadece bu hikayeyi düşündüğüm anlar oluyordu. Daha az uyumak, ertesi günü piç etmek uğruna geceleri az promo veya fikir karalamamışımdır, ki yazdıklarıma bir ton yazıp atmadıklarım da var. O yüzden özür dilerken bir o kadar da teşekkür etmem lazım. Belki hiç dönmeseydim, karakteri "mahur" ile bıraksaydım bu ekşi tat kalmazdı ama iş işten geçtikten sonra söylenmenin çok anlamı yok. Beni 1+ yıldır bu siteye, şovlara tıklatan, üzerine fikir yorduran temel sebep Arda'nın kendisi. Bir toksik ilişki örneği gibi, bazen o kadar vazgeçemiyorsunuz ki sonunda sıçıp batırana kadar o neşteri vuramıyorsunuz, benim hadisem de, Perry'de yaşadığım da o'dur. Zaten beni mahçup kılan şey de bu. Her şey için teşekkürler, umarım mezuniyetin ve devamında her şey gönlünce olur

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi