- Konular
- 2,238
- Beğeni sayısı
- 1,155
- PG Nakit
- 1,075
- Favori Güreşçi
- CM Punk
Tatum Paxley, X üzerinden kendisini evlatlık almak istediğini yazan ve ilk kez Wrestlemania haftasında tanışma şansına eriştiği AJ Lee hakkında konuşmuş.
''Twitter'a girdim ve AJ Lee'nin Tatum Paxley'i evlatlık edinmek istediğine dair bir paylaşım gördüm. ''NE?!'' diye şaşırdım ve hemen onun sayfasına girdim. Yazdığını gördükten sonra ''Aman tanrım, bunu gördüğüme çok sevindim.'' diye düşündüm. Güne uyanmak için harika bir yoldu.
Onunla ilk kez Mania haftasında tanıştım. Onu ve Punk’ı yürürken gördüğümü hatırlıyorum ve ‘Aman Tanrım, seninle ilk kez tanışıyorum!’ dedim. Ona sarıldım ve o kadar nazik, o kadar tatlıydı ki. Böyle deneyimli isimlerin burada olması gerçekten harika. Geri döndüğü ve harika işler yaptığı için çok minnettarım. Onun tarafından fark edilmek, tanınmak benim için dünyalara bedel. Bana şunu hatırlatıyor: Tamam, işimi doğru yapıyorum, iyi gidiyorum.
İleride onunla daha fazla şey yapmayı çok isterim çünkü iki çılgın kadını bir araya getirdiğinizde ortaya oldukça havalı şeyler çıkacağını düşünüyorum.”