UTAMI HAYASHISHITA MARIGOLD'DAN AYRILDI !

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
194
Beğeni sayısı
724
PG Nakit
605
Sonunda Rossy ile kariyerinde ilerleyemeyeceğini anladı. Eski karizmasını kazanmak için uğraşması gerekecek ama asla geç değil.
Taro okada baba sektördeki rossy hakimiyetini bitirdi. Eski kaşardır bu kadar hızlı sönmez diye düşünüyordum da arkasında getirdiği herkesi sıra sıra kaybetti. Önce wwe'ye 2 maçlık iyo için giuliayı sattı sonra sareee gitti şimdi şirketi üstüne yapacağı utamiyi de kaybetti. Şirketi batırıp iwataniyi tekrar bize kazandırması dileğiyle valla. Bu arada utami şuan iyi degil. Stardom tarafından illa ki teklif gelecektir ama senin dediğin gibi eski günlerini istiyorsa marigold performansına bakarak söylüyorum baya bi çalışması lazım.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
AEW yolları gözüktü gibi geldi...
Sanmıyorum. Utami ile AEW'in öyle güçlü bir kaynağı yok. Özellikle de son birkaç yılda, hiç olmadığı kadar zayıf piyasada. Marigold'un ACE'i olduğu dönemde bile öyle konuşulan bir isim değildi. Rossy de zaten AEW ile çalışmaya pek açık birisi değildi, onun peşinden gittiği için, çok bir kaynağı kalmamıştır. Şimdi gitse bile, Mina gibi etkili bir faktör olmak yerine, Yuka gibi, ROH'da maç doldurmaya gider.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi