Yota Tsuji'nin Wrestling Dontaku Rakibi Belli Oldu

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Andrade'yi seven biri olarak söylüyorum, yanlış karar. Kemeri zorla AEW'ye göndermek istiyorlar. Ancak bunun yanlış olduğu ortada. Özellikle ana kemerini, Newman gibi birine verip, kaderini bilinmezliğe sürüklemişken. Tsuji bu kemeri salmalı ve ana kemere odaklanmalı sadece. Bu adamın hedefi ana kemer, G1 gibi şeyler olmalı. Ancak kemeri Andrade gibi dışarıdan gelen birine salması, söylediği her şeye ters düşer, onu kötü gösterir.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,550
Beğeni sayısı
6,177
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Andrade'yi seven biri olarak söylüyorum, yanlış karar. Kemeri zorla AEW'ye göndermek istiyorlar. Ancak bunun yanlış olduğu ortada. Özellikle ana kemerini, Newman gibi birine verip, kaderini bilinmezliğe sürüklemişken. Tsuji bu kemeri salmalı ve ana kemere odaklanmalı sadece. Bu adamın hedefi ana kemer, G1 gibi şeyler olmalı. Ancak kemeri Andrade gibi dışarıdan gelen birine salması, söylediği her şeye ters düşer, onu kötü gösterir.
Dışarıdan ekstrem müdahalelerle kaybederse de mi aynı şekilde düşünürsün?

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Dışarıdan ekstrem müdahalelerle kaybederse de mi aynı şekilde düşünürsün?
New Japan'de öyle bir şey olacağını sanmıyorum. En extra müdahalelerin olduğu maçlar, eski BC maçları falan oluyordu, Okada vs. Styles gibi ama onlarda bile sonucu etkilemedi. Okada vs Naito'daki gibi 3-4 adamın gelip, yeni bir stable kurması gibi olay olmazsa, öyle bir şey çıkmaz. Olsa bile, Tsuji şirketin ACE'i olarak, bunları defetmek zorunda. Hem şirket kendisini oraya koydu, hem de kendi laflarıyla o da kendini oraya çekti. Zaten ana kemeri de kaybetti. İyice zayıf düşer.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi