- Konular
- 163
- Beğeni sayısı
- 693
- PG Nakit
- 425
- Favori Güreşçi
- Steve Austin ve mOx
- RPG Karakteri
- Matt Morgan
Canlı kalsam baş ağrısından kafamız patlarmış. Geçen birisi "WWE izlediğimi söylemekten utandığım zamanlara geri döndük" minvalinden bir şeyler yazmıştı twde. On numara tespit. Birkaç yıl önce çevremdekileri de gazlamıştım, hepsi takip ediyordu. Şimdi ben bile bakmıyorum. Baktıkça da izlediğim şeyler için utanıyorum. Sadece geçmişin getirdiği başarı ve isim sahipliğiyle devam ediyor şirket. Aynı Fenerbahçe ve Manchester United gibi. Hala devasa kar elde ediyorlar, Hala gündemdeler ama içi bomboş. Sıfır başarı. Gerçi Manu'yu bu kadar da gömmeye gerek yok. Sezon içinde hayvan gibi gazlamıştı beni. Ama sonuç olarak geçmişinden ve yaşattıklarından dolayı bir saygınlığı var. Başarısız olmasına rağmen bu saygınlığa bağlı olarak hala gündemdeler ve ön plandalar. Ligde rakiplerine göre daha güçsüz kadroları olmasına rağmen big 6'in içinden geçtiler. Ortaya bir moment bıraktılar. WWE'de son 2 yılda buna benzer hiçbir şey olmadı. Aynı monotonlukta devam ediyorlar. En boktan senaryoyu yazmak için gayret gösteriyorlar. Tr'de forumların aktifsizliğinin sebebi de tamamen bunlara bağlı. İnsanın değil yorum yapası, izleyesi bile gelmiyor.