- Konular
- 7
- Beğeni sayısı
- 219
- PG Nakit
- 40
- RPG Karakteri
- Bobby Lashley
Bobby Lashley: Beni dinle Dragon T... Bir hafta sonraki Ring of Honor şovunda karşımda sadece seni istemiyorum. Bu kolay olurdu oğluşum. Ben manevi dayını da istiyorum. Rey Mysterio'yu da istiyorum! İki tane maskeli kevaşeyi üst üste koyup çiğ çiğ yiyeceğim! Size karşı, Bobby tek!
Hammerstone, Bobby Lashley'nin sırtını sıvazlayıp ona destek veriyor. Ringdeki Dragon T ve Rey Mysterio ikilisinin ise bu tekliften oldukça keyif aldığını görüyoruz. Bu görüntülerle kameralar kapanıyor.
Bobby Lashley: Kapattın videoyu değil mi kuzen? (Hammerstone kafasıyla onaylar) Koş o zaman koş tavuklar yanıyor.(İkili koşarak mangalın yanına gelir Lashley tavukları çevirirken Hammerstone sofrayı kurar)
Sonunda gelebildik senin şu bağ evine ama dediğin kadar varmış baya kıyak mekanmış. Ama ne yalan söyliyeyim Rock p*çinin izin yazmasına şaşırdım.
Ara sıra onunda insanlığı tutuyormuş demek ki. İyi ye kuzen iyi ye bugünden sonra tatil yok ama önce şu ikiz dingillere karşı kemeri korumam lazım. Bire birde içlerinden geçerim sıkıntı yok ama ikiye birde sıkıntıya düşebilirim. Ama ben senin aklına uydum harbi kuzen senin bu fikri verirkenki amacın neydi?
(Lashley sofraya otururken Hammerstone konuşmaya başlar)
@Rise Above Hate
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Bobby Lashley