RPG Mangal Keyfi

Jey uso

PG.net Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
40
RPG Karakteri
Bobby Lashley
bobby-lashley-with-terrifying-expression-r6r0f529uhmcm6no.jpg

Bobby Lashley: Beni dinle Dragon T... Bir hafta sonraki Ring of Honor şovunda karşımda sadece seni istemiyorum. Bu kolay olurdu oğluşum. Ben manevi dayını da istiyorum. Rey Mysterio'yu da istiyorum! İki tane maskeli kevaşeyi üst üste koyup çiğ çiğ yiyeceğim! Size karşı, Bobby tek!

Hammerstone, Bobby Lashley'nin sırtını sıvazlayıp ona destek veriyor. Ringdeki Dragon T ve Rey Mysterio ikilisinin ise bu tekliften oldukça keyif aldığını görüyoruz. Bu görüntülerle kameralar kapanıyor.

Bobby Lashley: Kapattın videoyu değil mi kuzen? (Hammerstone kafasıyla onaylar) Koş o zaman koş tavuklar yanıyor.(İkili koşarak mangalın yanına gelir Lashley tavukları çevirirken Hammerstone sofrayı kurar)
Sonunda gelebildik senin şu bağ evine ama dediğin kadar varmış baya kıyak mekanmış. Ama ne yalan söyliyeyim Rock p*çinin izin yazmasına şaşırdım.
Ara sıra onunda insanlığı tutuyormuş demek ki. İyi ye kuzen iyi ye bugünden sonra tatil yok ama önce şu ikiz dingillere karşı kemeri korumam lazım. Bire birde içlerinden geçerim sıkıntı yok ama ikiye birde sıkıntıya düşebilirim. Ama ben senin aklına uydum harbi kuzen senin bu fikri verirkenki amacın neydi?
(Lashley sofraya otururken Hammerstone konuşmaya başlar)

@Rise Above Hate

Oynadığınız Karakterin Adı
Bobby Lashley
Konular
270
Beğeni sayısı
1,652
PG Nakit
1,180
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
Ne fikri lan? He... Bir amacım yok kuzen. Sadece sana güveniyorum, o kadar. Adamların kilosunu toplasan anca senin yarın ediyorlar oğlum. Bu tavukların etini kemiğinden ayırdığın gibi onların da etini kemiğinden ayırmak zor olmasa gerek. Bu kemeri korusan ne korumasan ne oğlum, boş versene bir de... Biz gerçekten bunu mu istiyoruz? Bunu belimize bebeğin ağzına uzatılan biberon misali verecekler de susacağız bu mu olay? Geçsinler o işleri abicim, geçsinler. Senin belinde olması gereken kemer bu s*ktiğimin köhne ROH title'ı değil, big gold a*ına koyim. Ama bir bakıma da bunu birine teslim edeceksen de bu kişinin senin dengin biri olması da lazım. Ama s*ktir et Bobby... şu an s*kimiz taşağımıza denk, g*tümüz trompet çalıyor a*ına koyim. Dediğin gibi bugünden sonra tatil biraz zor, o yüzden şu or*spu evlatlarını bir s*ktir edelim de şu ortamın tadını çıkaralım ha? Şu poşetten nevaleleri uzatsana...

8c6e38916b793dbd14b5433c4a3bacc7.jpg

Lashley, poşetten 70'lik beylerbeyi göbek çıkarıp masaya koyuyor. Hammerstone dudağını yalayıp gülümsüyor. İkili nevaleleri bardaklara doldururken kameralarımız kapanıyor...

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi