Wade Barrett: "Hunter Dönemi, Vince Döneminden Daha İyi"

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

143945-wade-barrett.jpg

Wade Barrett, Notsam Wrestling'de Sam Roberts ile yaptığı röportajda Nexus'un dağılışının ardından Bad News Barrett dönemine girişi ve o dönemde kariyerinde yaşadığı düşüşü irdelemiş. Sonrasında iş, WWE'nin yıldızları kullanma biçimine vs. kadar gelmiş ve o noktada Barrett, Triple H yönetimi ile Vince McMahon yönetimini mukayese etmiş.

"Bu kulağa tartışmalı gelebilir -ki burada diplomatik davranmaya çalışıyorum- ama bence günümüzdeki yönetim, benim güreştiğim dönemdekine kıyasla çok daha iyi. Ve bence kim olursa olsun herhangi bir superstar bir ivme kazandığında bugünkü yönetimin ve yaratıcı ekibin tüm odağı bu ivmeyi sürdürmeye yönelik oluyor. Ama benim Nexus'ta olduğum dönemlerde tutum böyle değildi. Dolayısıyla bence bu konuda ciddi bir değişiklik var. Bu yüzden gençlere gidip ‘Hey gençler, bana güvenin, hayallerinizin şu anda gerçekleştiğini mi sanıyorsunuz? Hepsi mahvolacak. Ah, bu iş sizi hayal kırıklığına uğratacak, evlat. Bana bu konuda güvenin.’ demiyorum."

kaynak

Konular
26
Beğeni sayısı
377
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Nexus’tan bir halt olmayacağını gören Vince, ekibi tabi ki de yok edecekti. Sonrasında Bryan hariç hanginiz bir baltaya sap oldu. Bryan da zaten Uzun zamandır piyasada olan bir adamdı. Nexus olmasa da Yıldız olacaktı. Onun dışında Hunter bookingi rezalet.

keka

🍓
Konular
39
Beğeni sayısı
1,122
PG Nakit
325
RPG Karakteri
Heath Slater
Koparma ya. Zaten güncelde Triple H döneminin bir çalışanı olarak "Vince daha iyiydi" demeni beklemiyor kimse ama bari konuşma. Fikir olarak olağanüstü bir oluşumdu Nexus. Ama sizin jenerasyonun bokluğundan mıdır nedir Nexus olmasa gidip yerel şirketlerde bile güreşemezdiniz dönercilik yapardınız. Hunter gördüğüm en kötü yazar. Adam gimmick olayını yok etti. Güreşçilerin gimmicki yok artık. Şu adama Vince'den iyi demek öyle böyle yarmadı. Fandango'nun dansçı gimmicki Hunter'dan büyük.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi