RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟎𝟐

PGW: Son Eklenen Parta Git

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
ospreayi bırakan sensin hocam keşke bırakmasaydın, bizim feud sonrasında muhtemelen ospreay ana kemere yürüyecekti çünkü teknik olarak jeff engelini umursamadan kenara çekilecekti ve jeff in de takıntısı yeni bitmişti. Mjf maçında yaşadıklarından sonra tek engelin jeff olduğunu düşünen ospreay muhtemelen ana kemere kafasını koyardı ve eminim ki bookingi de oraya giderdi. Kazanırsan ilk tebrik edecek adam da benim hocam, og tayfa devam.
olayın oraya gideceğini ben de sonradan öğrendim de, o dönem için gerçekten bıkmışlık vardı üstümde. karakteri ödev gibi görmeye başladım sanki, sürekli proje ödevi yetiştirmeye çalışıyormuşum gibi promo kesiyordum. ara vermek lazımmış ama ya, şimdi mesela dönsem ona, o kadar zorlanmam ama hiç bırakmadan devam etsem, muhtemelen kemer alsam bile memnun olmayacaktım. şimdiki karakterimi de bir şey başarmadan bırakmak istemem. ancak ospreay nostaljisi, sanki okada bir an önce bitecek de ospreay e geri dönecekmişim gibi hissettirdiğine de eminim. bir yerde dönmeyi düşünüyorum ospreay e ama okada pure da tam olarak keyfini çıkaramadığım karakterdi, onunla adam akıllı bir ana kemer saltanatı yapmak istiyorum.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Walter_White_Jr.jpg

SAMI ZAYN WM ATTIRE OLUR GIBI

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
samiyle ilk takışmamız ladder maçta kemerimi yakmasına dayanıyor ya. kapanış için en ideal tercihti.
biliyorum da araya bir mitb de girdi ya, sanki siz sadece merdiven maçında kapışıyormuşsunuz gibi hissettiriyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi