RPG 𝔻𝕚𝕧𝕚𝕤𝕚𝕧𝕖 𝕄𝕚𝕟𝕕: ℂ𝕣𝕠𝕨 | 𝔻𝕚𝕧𝕚𝕤𝕚𝕧𝕖 𝕄𝕚𝕟𝕕: 𝔾𝕠𝕠𝕕 ℙ𝕖𝕣𝕤𝕠𝕟 𝔻𝕚𝕧𝕚𝕤𝕚𝕧𝕖 𝕄𝕚𝕟𝕕: 𝔼𝕧𝕚𝕝 𝕎𝕚𝕥𝕙𝕚𝕟 𝔾𝕠𝕠𝕕𝕟𝕖𝕤𝕤

OBM

𝕎ℍ𝕆𝕆ℙ 𝕋ℍ𝔸𝕋 𝕋ℝ𝕀ℂ𝕂
Konular
73
Beğeni sayısı
132
PG Nakit
390
Favori Güreşçi
Trick Williams
RPG Karakteri
Trick Williams
Üç zihin: Crow, Angel and Evil!

Trick Williams müziğin çalmasından yaklaşık 10 saniye sonra titantron bölgesinde belirir. Müzik kısmı siyah, kıyafetleri siyah, gözlüğü siyahtır.

file_00000000c12c720abda1bb63dfb3d91a.png

Kendi kendine konuşuyor. Ancak ceketini ağzını kapatacak şekilde konumlandırmış vaziyette. Sanki biri ile konuşuyor.

Şimdi ceketini düzeltti. Elinde mikrofonu ile ringe doğru geliyor. İplerin arasından geçti. Ve ringde bir tur attı.

intro-1771896135.jpg

Ardından, iç çekerek konuşmasına başlıyor Trick Williams: (Crow)

"Geçen hafta, çok ses getirdiğimi farkettim. Herkes beni paylaşmış, bir sürü beğeni, takipçi ve daha her şey. İşte dünya burası bebeğim!"

Trick Williams, içindeki (Crow) karakterine durmasını söyler. Ancak zihnindeki bu karakter onu bastırır ve devam eder.

"Böyle devam! Herkes Trick Williams'ın sadece bir zihniyetten oluştuğunu fark etmemeli! Ben liderim! Ben burayı yöneten kişiyim. (Trick Williams'ın beyninden bahsediyor.)

Ve, hiç bir güç beni durdurulamaz halimizden alı koyamaz! Burası benim dünyamız, benim kurallarım ve benim olaylarım geçerli. Düzen benim, biçen benim! Şampiyonluklar benim! Yıldız benim! Her şey benim! Buradaki ilgiyi bana çevirmişsiniz. Çünkü ben kıçı kırık CM Punk gibi uzun lafın kısası diyip uzun uzun boş şekilde konuşmam. Balonlar sokaklarda uçar. Yıldızlar ringde! At siki yalanmaz, Güneş doğar gün aydınlanmaz demiş Trick Williams.

intro-1772216819.jpg

"Sosyal medyada geziyordum. Bir de ne göreyim... Beni yanına çağıran bir yavşak. Trick Williams, Phenoix Suns formamı imzala lütfen. Fakat ben dedim ki, 'seni sürtük, imza alma da kıçını kaldır. Onu satmana izin vermem!"

Good Person kişiliği ağır basıyor;

"Ama sonra bana şöyle cevap verdi: 'Evsizim dostum. Bir kaç aydır iş arıyorum. Fakat kabul eden kimse yok. Evsiz ve işsizim. Kimsem yok.'

"Vicdanımı dinledim, o adama yardım etmeliyim dostum dedim kendi kendime. Yanına gittim. O formayı imzaladım ve günler sonra bana 10.000 $'a onu sattığını söyledi... Mutlu oldum, biliyorum. Bana minnettar olduğunu söyledi."

HEu2AQfbgAAm0QK.jpg

Trick, kendi kendine konuşmaya başlıyor yeniden. Seyirciler ise Boo yapıyor. Bunun ardından Evil With Goodness ağır basıyor:

"Ama Dark STG! Senin mükemmelliyetçi olmadığın aşikar. Herkese boş laf yapan birisin! Ve, kıçın tekmelendiği zaman, büyük bir keyifle ahlayabilirsin. Çünkü arkandan biri..."

Trick Williams, konuşmasını bitirir ve arka alana doğru gider.

intro-1726023988.jpg

Oynadığınız Karakterin Adı
Trick Williams
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi