Eski WWE Güreşçisi Taka Michinoku Trafik Kazası Geçirmiş, Ertesi Gün Maça Çıkmış

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Taka Michinoku, aracının hurdaya döndüğü bir trafik kazasına karıştığı için oldukça hareketli bir 24 saat geçirmiş.

CRASHHHHH!!

Bir araba aniden, olur olmadık bir yerden çıkıp bana çarptı 💥Hava yastığı açıldı ama yüzüme çok sert bir darbe aldım, her yer kan içindeydi, ambulans çağırdım 😭 Arabam hurdaya döndü, sürmem bile imkansız… Bu nasıl bir kabus… Yarından itibaren nasıl ulaşım sağlayacağım?”

Taka daha sonra kazada beyin sarsıntısı geçirdiğini, ancak ertesi gün güreş maçına çıktığını belirtmiş.

“Dün gece, trafik kazası sonucu beyin sarsıntısı geçirdim. Aynı şiddette ikinci bir darbe alırsam, ölüm oranı %50-70 artar. Kafaya alınan bir darbe ölümcül olabilir; bu tam anlamıyla bir ölüm kalım savaşıdır. Öldür ya da öl. Kafama darbe almamak için onları bacaklarıma yönlendirmeliyim. Bacaklarıma saldırmalarına izin verip bir açık yaratmalı ve normalde asla kullanmayacağım bir atışla işi bitirmeliyim. Umarım bu tekniğin anlamı anlaşılır.”

kaynak

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi