- Konular
- 429
- Beğeni sayısı
- 2,230
- PG Nakit
- 1,530
- Favori Güreşçi
- Stephanie Vaquer
- RPG Karakteri
- Dark STG
Eskimiş ve terk edilmiş gibi duran bir mahzenin merdivenlerinden yükseliyoruz. Merdivenlerin en tepesine geldiğimizde daha bakımlı bir salon karşılıyor bizi. Salonun karanlığını bozan gümüş parıltısı var.
Bu Kara Kitap'ı tutan pençeler ve bu pençeler tabii ki...
Zio Zagan'a ait!
Zio Zagan: Küçük ve ahmak savaşçı bizi partiye davet etti. Bu davet onursuzca yöntemlerle yapılmış bir davetti. Kendisi etrafına topladığı aptallar ile birlikte bu arenada kendisini güçlü sanıyor. Ev sahipliğini kendisine yazmış bile. Evladım sen henüz genç ve akılsız yaşlarındasın. Seni bugün destekleyenleri sonsuza denk seninle olacak sanıyor olabilirsin fakat onlar anı yaşayan safkan ahmaklar. Fanilerin hayatı hep Okada gibi vasat ve boşa geçmiştir. İnsanoğlu bu tür davranışlar benimsemiş ve alışkanlık diye adlandırmıştır. Sizin anlattığınız hikayelerin aksine ben fanilerin asıl alışkanlığını kaybetmek olarak görürüm. En zengininiz de en fukara olanınız da toprağın altında boşluğa gömülecek. Bizler gibi sonsuzluğun efendileri değilsiniz. Kısıtlı zamanınızla karanlık diyara meydan okumayı seçiyorsunuz. Okada ve yanındaki maymun ile yol yürüyenler, yolun sonunda kendilerini bekleyen uçurumla yüzleşecek. Ya uçurumdan Okada ile atlayacaklar ya da Kara Kitap'ın kurbanı olacaklar. Her iki durumda da kaybetmiş duruyorsunuz saf güreş aşıkları. Sizi bir kez parçaladık, bir kez daha parçalamaktan onur duyarız. Tek bir zihne bağlı sonsuz yaşamın keyfini sürmek varken fani ve değersiz yaşamlarınıza sıkı sıkıya bağlanıyorsunuz. Hedefleriniz var ama hedefe giden yolla çakışan duygularınız var. Faniler bu tezatlıkta her daim ayaklarımızın altında olacaktır. Size zavallı Okada'nın finalinden bahsettiysem amacım iyilik veya göz korkutmak değildir. Ben, her şeyi bilen bir gözüm. Kara Kitap için yem olmayı seçenler, her daim kaybolup gidecektir. Okada ve evcil hayvanı da tıpkı diğerleri gibi çok sevdikleri ringde tarihin tozlu sayfalarında kaybolacak.
Zio Zagan'ın konuşmalarının ardından yağmur sesi şiddetini arttırıyor. Karanlığın içerisinden Dark STG'nin yükseldiğini görüyoruz.
Dark STG: Onur, savaşçı, iyilik. Hepsi siz aptalların kendinizi iyi göstermek için kullandığı süslü kelimeler. Sen, bataklıktan çıkmaya çalışan bir zavallısın Okada. Temsil ettiğin o güreş stilini daha kaç kez ayaklarımın altında ezmem gerekecek? Seni bu ringde mahvettim. Bu arenadan kaçıp gittin ve kayıplara karıştın. Şimdi ise yanında bir şaklaban ile dönüp aptal insanları yanına çekince güçleneceğini mi sanıyorsun? Yanlış! Sen, her daim kaybeden tarafta olacaksın. Sen burada bir turistsin. Bu ülkenin keyfini çıkar. Diğer faniler gibi git ve her şeyin olduğu topraklarda sabahlara kadar eğlen. Eline hiçbir zaman geçmeyen tüm fırsatlar bu topraklarda. Seni de hırslı gösteren bu mu? En büyük arenaya geldi ve kendi çizgisinden çıkmadı. Ne büyük hikaye ama! Seni destekleyenleri işitiyorum. Hepsi bir heyecan peşinde. İblisi kim durduruacak? Kendi hikayeni yaratmak mı istiyorsun? Vay be korkak gibi kaçıp birkaç hafta sonra dönmek ne kadar da büyük bir şok etkisi! Sanırım bu sefer seni güreşemeyecek hale getirmem gerekecek. Karanlıkla savaşmak mı istiyorsun? Yanlış yoldasın. Seni de karakterini de parçalayıp hayranlarını ağlatacağım. Güreş dediğiniz uydurmayı tarihten silip seni Japonya'ya tamamen postalayacağım. Savaş mı istiyorsun? Seni Kara Kitap'a kurban adayacağım.
Dark STG elindeki kemeri yavaşça havaya kaldırıyor.
Dark STG: Bunu istediğini biliyorum. Seni buraya getiren akıl hocalarına kendini kanıtlamak, böbürlenmek için başarı istediğini biliyorum. Gel ve bana meydan oku. Sen artık bir kurbansın. Ruhun, bedenini yapayalnız bırakacak. Boş bir et parçasından fazlası olmayacaksın. Çok önemsediğin güreşin kalbi WrestleMania'da kalbinden güreş sevdanı söküp alacağım. Tüm aptal duyguların Kara Kitap'ın sayfalarında toz olup uçacak. Başarı mı istiyorsun? Seni bir daha ringe çıkmayı başaramayacak kadar kıracağım. Bana arkadan saldırmanın bedelini ödeyeceksin. Sahte yüzünü dağıtıp seni evine göndereceğim. Karanlık, sana diz çöktürürken tasmalı dostunun suratına bakıp tüküreceğim. Bütün onurunu bu ringde bırakıp gideceksin. WrestleMania'da seni ve tüm güreş tarihini karanlığa gömüp tahtımdan keyifle bu evrenın yok oluşunu izleyeceğim. Bu evren çoktan yok olmalıydı. Senin fedakarlığın yalnızca ufak bir yardım olacak. Bu fedakarlık asla unutulmayacak. Bana meydan okuduğun güne lanet okuyacaklar. Adın küfürlerle anılacak. Evreni karanlığa teslim ederken elinden hiçbir şey gelmeyecek. Fani bedenin bana karşı gelemeyecek. Seni yok etmeden önce dostunla mı başlasam? Gözlerinin önünde dostunu Kara Kitap'a kurban etsem bu seni güçlendirir, değil mi? Senin gibi kahraman rolüne bürünenler bunlardan trajik bir güç alırlar. İşte bu yönünüzü çok iyi tanıyorum. Kaybettikçe daha çok sevilirler. Seni destekleyenleri de seni de o gece diz çökerken izlemek keyifli olacak. En büyük şov dediğiniz şovda size unutamayacağınız bir gece yaşatacağım. Kederin tohumları filizlenirken tepeden size bakacağım ve kahkaha atacağım. Ben, durdurulamazım Okada. Denemek bir şey kaybettirmez. Gel ve gizliden gizliye çok arzuladığın bu kemeri benden almaya çalış. Çekeceğin acıdan haz alacağım. Senin gibi sahtekarları kurban vermek inanılmaz keyifli oluyor. Kahramanınız, hikayenin sonunda düşüyor Japon halkı. Kılıçlarınızı kuşanın da karşıma çıkın. Bu savaş yeni başladı ve hepinize yetecek kadar güçlüyüm.
Dark STG'nin kahkahaları eşliğinde kameralar kapanıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dark STG