RPG Toprağa Düşen İlk Cemre

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
G9OAg8AWMAAfrvf.jpg

PAYBACK 101 sonrasında görüntüler arenada devam ediyor. Ringde sadece Kazuchika Okada ve Gedo var. Okada bir mikrofon alıyor. Ağzına götürecekmiş gibi yapıyor ama duruyor. Intuit Dome'dan "Okada" chantleri yükseliyor. Chantler karışık giderken, Okada ellerini çırparak seyircinin tezahüratına yön veriyor. Seyirciler tempolu bir şekilde devam ediyorlar. Yavaştan hızlanıyorlar. İyice hızlandıklarında Okada mikrofonu tutuyor ve konuşmak üzereyken...

Kazuchika Okada: ゲド、みんなに伝えてください

images

Seyircilerin hiçbiri bir şey anlamıyor. O sırada Okada, mikrofonu, Gedo'ya çoktan bırakmış oluyor. Gedo lafa giriyor.

Gedo: Prestige Grand Wrestling izleyicileri, karşınızda, Rainmaker, Okada Kazuchika. Karşınızda Strong Style! Bu adam, Strong Style'ın geleceği. Bu adam Prestige Grand Wrestling'in geleceği. Bu adam, PGW Championship'in geleceği. 7 Mart günü, o böcek, Rainmaker'a saldırdığında, onu bitirdiğini düşündü. 7 Mart günü, Rainmaker, doktorlar tarafından incelendiğinde, kariyerinin bittiğini düşündüler. Kolunun kırılmasını bir aydan kısa sürede atlatan Rainmaker, bugün karşınızda. Diğer güreşçiler, çoktan bavulunu hazırlayıp gitmişti. Diğer güreşçiler, evlerinde götü göbeği salmış, kırığın iyileşmesini bahane etmişlerdi. Diğer güreşçiler, rehabilitasyonu bahane edip, aylarca ortadan kaybolmuştu. Rainmaker ise, bir aydan kısa sürede, tekrar sizin karşınızda. Yüzde yüz değil, yüzde iki yüz hazır. Royal Rumble'da en çok eleme yapmış adam, sırtı adil bir şekilde yere değmemiş adam, sıradaki PGW Şampiyonunuz burada. Sizlere bir soru! WrestleMania gecesinde, adını kimsenin duymadığı, kendi başına hiçbir şey becerememiş korkağın, Rainmaker'a Vae Victis'i vurabileceğine inanıyor musunuz? Ya da bu parodi güreşçilerin, bir hile ile, Rainmaker'i tuşlayabileceğine inanıyor musunuz? Seattle'da, PGW Şampiyonluğu maçını, bir ucube mi kazanacak yoksa Rainmaker mı?

hq720.jpg

Seyircilerden tekrardan "Okada" chantleri yükseliyor. Okada, Rainmaker Call tauntunu yaparken, Gedo da onu göstererek devam ediyor.

Gedo: Kazanacak olan, elbette, Tombstone Piledriver'ın ardından Rainmaker'i vuracak kişi olacak! Okada Kazuchika, karanlığın içine ellerini daldıracak ve hasret kaldığınız PGW Şampiyonluğunu, sizin için geri alacak. Bir yıldır esir kalan o kemeri kurtaracak. Seattle'da yağmuru, PGW'ye geri getirecek. Seattle'da, Prestij, bu şirkete Rainmaker ile geri gelecek. RRRRRRRRRRRR... Rainmaker will stand tall on WrestleMania!

DDiXjdyUAAAkfTp.jpg

Gedo, Okada'nın yanına gelerek onun karnını gösteriyor. Şampiyonluğun orada olacağını gösteriyor. Okada elini Gedo'nun omzuna atıyor ve ondan mikrofonu istiyor. Okada mikrofonu alıyor.

Kazuchika Okada: Söyleyecek, üç şeyim var. Öncelikle, Gedo-san, bana katıldığın için teşekkürler. Gördüğünüz gibi, yanında desteği olan tek kişi, şampiyonluk kemerimi esir tutan kişi değil. Gedo-san, diğerlerinin aksine, benim kazanma şartım da değil. O, burada, yandaki küçük engellerin önünü kesmek, benim köşemde durmak, benim şampiyonluk yolumda, bana eşlik etmek için var. 12 Şubat 2012'de ilk kez IWGP Heavyweight kemerini kazandığımda, köşemde olduğu gibi, WrestleMania: Seattle'da da, PGW Championship kemerini kazandığımda da, yanımda olacak. Onunla birlikte, New Beginning'i, tekrar yaşatacağız.

8rrd1ug.jpg

Okada elini kaldırarak "iki" işareti yapıyor. Hızlıca konuşmaya devam ediyor...

Kazuchika Okada: İkinci olarak! İkinci olarak söylemek istediğim şey, beklemek cidden zordu. Kolumun kırıldığı gece, tek bir düşüncem vardı. Acı değil, korku değil, sadece bir düşünce. O da sonraki Rainmaker'i, kime vuracağımdı. Bu gece, geri dönüşümün ilk cemresi, kara toprağa vurdu. Korkakların prensi, King of Pro-Wrestling'in karşısında, amatör bir sokak sanatçısından başka bir şey değil! Ancak benim intikamım, onun gibi alçak saldırıdan ibaret olmayacak. Aylarca, yıllarca kovaladığı kemeri, ondan basit bir şekilde, Prestige Grand Wrestling'in en büyük arenasında, WrestleMania'da alarak olacak.

90ocw9q.jpg

Okada eliyle "üç" yapıyor bu sefer. Konuşmaya devam ediyor...

Kazuchika Okada: Son olarak... WrestleMania, her hikayenin sonu gibi gözükse de, benim için bir başlangıç. PGW için bir başlangıç. WrestleMania III'de burada olacağım. WrestleMania IV'de burda olacağım, V, VI, VII... Bu şirket kapılarını kapatana kadar burada olacağım! PGW'nün ismini alacağım ve onu taşımaya devam edeceğim. Onu, onurla taşıyacağım. Onu, gururla taşıyacağım. Onu, prestijle taşıyacağım! WrestleMania'da! Yeni PGW Şampiyonu olarak! I WILL MAKE IT RAIN!

7u52i7p.jpg

Okada mikrofonu atıyor ve müziği çalmaya başlıyor. Rainmaker call tauntunu yaparken, görüntüler sonlanıyor...

Oynadığınız Karakterin Adı
"Rainmaker" Kazuchika Okada & Gedo
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi