RPG Kent Orman Müdavimleri #1

Konular
270
Beğeni sayısı
1,654
PG Nakit
1,180
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
Yer: Karabük Kent Ormanı - Şirinevler Mah. 06.04.2025

Kameralarımız ormanlık alanda açılıyor. Açık otoparkta 93 model Lada Samara gözümüze çarpıyor önce. Ardından arabanın kapısı açılıyor ve şoför koltuğundan Alexander Hammerstone çıkıyor, elinde siyah tekel poşeti var. Bagajdan 2 adet kamp sandalyesi çıkarıyor ve bir ağacın gölgesine yerleştiriyor. Arabanın arka camına bakıyor ve şekerleme yapmaktan ağzından salya akan Lashley'ye bakıyor ve camı tıklatıp "hadi a*na koyim 65 yaş üstü müsün kafayı koyduğun gibi yığılıyorsun ya?" diyor ve Lashley çabucak toparlanıp iniyor ve ikili sandalyelerine oturup poşetten çıkardıkları kırmızı tuborg shotlarını yudumluyorlar.

Zw

Buraya geldiğimiz iyi oldu kuzen. Hep sıkıntıdan, dertten içiyoruz bir kere de şöyle ağzımızın tadıyla keyiften içelim değil mi ya? Şova gelen yorumları gördün mü? En iyi duo diyen de var, baba siz kimsiniz a*ına koyim diyen de... Gerçi çok s*kimde olduğundan değil de bu anüs ağızlı kahpe evlatlarına kim olduğumuzu yavaş yavaş göstermenin zamanı gelmiş, öyle değil mi? Rey'i bir yere kadar anlayabiliyorum. Adam sektör emektarı, g*tünün kılı pişmaniye olsa bile hala bir yerlerde kredisi var, sözü geçiyor... Geçiyor da bu Dragon T denen or*sp* evladına ne oluyor? Maç sonrası bitap düşmüş adama kalleşçe saldırmak hangi yörenin raconudur? O minik bedenini altımda erittim ama bunlar kolay kolay dayaktan anlamayacaklar gibi görünüyor, bu dik başlılığın devamı gelecektir. Biz yine de maç içi, öncesi, sonrası gardımızı düşürmeyelim. Boyutları ufak, hareketleri seri. Biz iri kıyım adamlarız, buna aman vermediğimiz sürece bizi kim alabilir lan? Bu şirkette buna g*tü yiyecek adam görmedim şahsen. Sen ne diyorsun? Dilim damağım kurudu a*ına koyayım bana attın topu...

@Jey uso

Oynadığınız Karakterin Adı
Alexander Hammerstone

Jey uso

PG.net Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
40
RPG Karakteri
Bobby Lashley
Lashley birasından bir yudum daha aldıktan sonra konuşmaya başlıyor.
The All Mighty - Bobby Lashley.
Kuzen senin bende yerin ayrıdır biliyorsun ama senin bu nostalji sevdana s*çacam az kaldı. Sana diyorumki bir galibiyet almışız şunu bir kutlıyalım sen beni yine bu ormana getiriyorsun. Hem sen bana geçen yıl "Kuzen arabayı yenileyecem üç beş birşey ateşle" demedin mi? Sen niye hala bu arabayla geziyon lan o zaman (biradan bir yudum alır)
Allah'tan bu bira işinden anlıyorsun. Şu Meksikalılara gelecek olursak bunlarla uğraşırken dikkatli olmak lazım bunlar ne racon nede adamlık bilirler.
Sana geçen gün gösterdiğim kartel videosunu ne çabuk unuttun a*ına koyim ama dediğin gibi arkamızı kolladıkmı bize dokunacak adam yok bu şirkette. Ayrıca bu Rey ne şerefsiz adammış herifin gelinini kaçırmışlar bu hala yanındaki komodo ejderiyle bizim peşimizde bende bunu eskiden delikanlı olarak bilirdim ama rahat ol bunları geçtiğimizde o Hardy denen müptezelleri rahat indiririz elemanlar zaten birbirini satmaya yer arıyor. (Lashley ayaklanır Hammerstone ona ne oldu der gibi bakar.) Ben şu ağacın dibine işeyip gelicem sende güzel bir müzik açta keyfimiz yerine gelsin.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi