RPG O İsim Kendisine Açılan Dava Hakkında Konuştu!

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
image592.jpg

Heath Slater: "Açmazlarsa amına koyayım. Güreşçilerine değer vermeyen, hikayelerine hizmet eden insanlara saygı göstermeyen orospu çocuğu bir şirket. Güreş dünyasının tekeli konumuna gelip benden gelecek olan tazminat parasına kadar düşüyorlar. Bu insanlık değil. Bakmakla yükümlü çocuklarım olduğu herkes tarafından biliniyor. Eşim beni iş bulamadığım için terk etti. Çocuklarım yüzüme bakmaz oldu. PGW beni kovup kolumu kanadımı kırdı. Yıllardır çalışmıyorum ve güreşmek harici elimden hiçbir şey gelmiyor. Milyon dolarlık şirket böyle müşkül ve aciz bir adamın parasına ihtiyaç duyuyorsa yorumu bu şirketi her hafta izleyen insanlara bırakıyorum. Şu anda Wrestlemania'ya giden Zayn ve Val hikayesi, SUPERSTARS'dan doğan bir hikaye. Ve ben bu hikayeye hizmet eden en önemli isimlerden biriydim. Bu iki ismin de parlayıp ana olay olmasına vesile olmuş bir isimdim. Hiçbiri nasıl olduğumu, ne halde olduğumu bir gün bile sormadı. Sami ona attığım tebrik mesajına bakmadı bile. Bu şirkette siktiğimin Johnny Mayhem'i kadar bir değerim yok mu? Ona defalarca şans verilirken bir de bana bakın! Hepinizi sikeyim."​

KAT

mr. iwgp
Konular
1,217
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Yıllardır çalışmıyorum ve güreşmek harici elimden hiçbir şey gelmiyor.

Sen bu şirketin emektarısın

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Samiyi, mayhemi, venisi ve bu gereksizi de jeff ünlü etti deriz. Benim hikayemden ekmek yiyen 4. Kişi olmadığı için serzenişlerde bulunmuş.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi