Bir süre önce PGW'nin tekrar anlaşmak üzere teklif götürdüğü fakat şirketle anlaşamayan Heath Slater, katıldığı bir YouTube kanalı videosunda süreci anlattı.
Heath Slater: "Bana kabul edemeyeceğim, bakın; gerçekten kabul edemeyeceğim miktarda bir teklif sundular. Kariyerimi PGW'da ilerletmek istediğimi, dokunaklı hikayelerde bulunmak istediğimi söylediğimde ise iki-üç şovun birinde görünüp birini squashlamam için şu an bu masada olduklarını söylediler. Hiç bu kadar aşağılanmamıştım. Geçmişte WWE gibi büyük bir şirketin gelmiş geçmiş en büyük hikayelerinden biri olan Nexus'un bir üyesiydim. PGW geçmişim var. D-Generation Z adında bir oluşum ile Justin Gabriel ile Takımlar şampiyonluğu kazandık. O dönemde bizi oluşturan ve bu ismi koyan yazar unvanın ağırlığını düşürdüğümüzü söyleyip unvanı gelişigüzel bir takım olan Matt Riddle & Humberto ikilisine verdi... Gördüğüm en kötü karardı. Sonrasında da kadroda yer açmak için bizi kovdular. O dönemki SUPERSTARS hikayesi çok başka bir yere gidebilirdi. Ben sandım ki, PGW bu olanlardan iki yıl sonra bunları telafi etmek için bana geldi. Ama tek amaçları dalga geçmekmiş. Siktiğimin şirketi."
PGW bu söylemler üzerine eski güreşçisine dava açtı ve Heath Slater yüklü miktarda tazminat ödemek zorunda kaldı. Bunun üstüne yakınlarının söylediğine göre ağır bir psikolojik buhrana girdi ve hiçbir söylemde bulunmadı.