- Konular
- 210
- Beğeni sayısı
- 725
- PG Nakit
- 605

Yolda Tsuji'ye Callum Newman'ın kulislerde yaptığı ve "Hiçbir yere gitmiyorum" dediği açıklamalar soruldu. Tsuji güldü ve yabancı güreşçilerin New Japan hakkında kaç kez böyle şeyler söylediğini hatırlatarak, aynı şeyin bu duyguları dile getiren bazı Japon güreşçiler için de geçerli olabileceğini ekledi.
"Hahaha, kaç tane yabancı güreşçi ‘Burası benim evim’ dedi ki? Buna gerçekten güvenebileceğimizi sanmıyorum, hatta aynı şeyi Japon güreşçiler için de söyleyebilirsiniz. Ama yine de herkes düşüncesini özgürce ifade edebilir.
Ben aynısını Gabe Kidd için de söylemiştim. Eğer Callum (Newman) bir noktada başka bir yere giderse, bu sadece fikrini değiştirdiği anlamına gelir. Değişim de gelişimin bir parçasıdır. Böyle ahlak dersi verir gibi ‘Ama sen NJPW hakkında böyle demiştin!’ demek istemem. Şu an için NJPW’nin bir numara olduğunu düşünüyor ve bu da bizim aynı fikirde olduğumuz anlamına geliyor. Maçlarında ve güreş tarzında söylediklerinin arkasında durduğunu görebiliyorum ve bu benim için gayet yeterli.”