Blake Monroe Güreşte Storytelling'in Önemi Hakkında Konuşuyor

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605

Blake Monroe, profesyonel güreşte en önemli şeyin hikaye anlatmak olduğunu söylüyor:

"Bence bir hikayeyle gösterinin yıldızı olabilirsiniz. Kariyerime ve kariyerimdeki önemli anlara bakarsanız, bence hepsi bir hikayeden doğdu ve bence ringde harika bir güreşçiyim. 25 tane Moonsault yapmıyorum veya ölümcül tehlikeli gösteriler yapmıyorum, ama ringe çıktığımda yaptığım işte %110'umu veriyorum ve ringdeki performansımın karakterimle mükemmel bir şekilde örtüştüğünü düşünüyorum."

Bence güreşin en önemli kısmı hikaye anlatmak. Şu an zirvede olanlara ve son 10 yılda WrestleMania'da gördüğümüz ana maçlara bir bakın. Cody ve Roman arasındaki maç, iki yıl süren destansı bir seriydi. İnanılmazdı. John Cena'ya bakın, ben büyürken izlediğim hikayeler vardı. Mesela Jeff Hardy'nin sonunda Dünya Şampiyonluğunu kazandığı an gibi. Hatırladığınız anlar bunlar.

Hikayeler önemli. Jimnastik yapabilmeniz kimseyi ilgilendirmiyor. En azından beni ilgilendirmiyor."

(ReviewSTL)​

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Push alabilmek için yalamış diye yorumladım. Abla farkında mı bilmiyorum ama kariyeri boyunca wwe ona Toni Storm feudunun benzeri kalitede bi hikaye yazmayacak. Hikaye anlatımı ring icinden daha önemli diyip ikisinde de daha kötü olan biyere gitmek çok ironik ya.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi