Max Verstappen Formula 1'den Emekli Olmayı Düşünüyor!

Root

Elevated
Konular
6
Beğeni sayısı
46
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Regülasyonları 2023'te bile eleştirmişti. Düzlükte hız kaybediyorum ve vites düşürüyorum yarışmak bu değil demişti. Rekabetçi aracı olsa belki sürmesinin bir mantığı olurdu ama şuan için yok. Geç frenle viraja girerek geçiş yapmanın dezavantaj olduğu bir yerde olmak istememesi doğal. Verstappen limitlerde sürmeyi seven risk alan bir pilot. Bu regülasyonlar buna tamamen ters. Hatta yarışmanın doğasına aykırı bir şey izliyoruz şuanda. Clipping'e bir çare bulamazlarsa F1 çok izleyici kaybeder. F1 dışında serileri araştırmaya ve izlemeye başladım ben.

SemiiZiggy

PG.net Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
320
PG Nakit
205
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Bugünkü Ollie'nin kazası bence artık bir dönüm noktası, F1'in izlenebilirliği gerçekten çok düştü. Yavaştan Indycar'ın oval olmayan yarışlarını izlemeye kaymak lazım. Bunun yanında da tüm dayanıklılık serilerine tekrardan full focus takipte olmayı düşünüyorum. Spiker-dil bariyeri harici daha çok seyir zevki alacağımı düşünüyorum. Olay hakkında ise Max haklı şu an bir yarış aracı sürmüyorlar ne sürdükleri belli değil.

Max, GT yarışlarını da düşünüyorsa bu sene 24 Saat Nurburgringde göreceği gibi maalesef Ayhancanın tamponunu ezberleyecek

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi