RPG 𝕝𝕒 𝕔𝕒𝕣𝕒 𝕕𝕖 𝕡𝕖𝕣𝕣𝕠𝕤

jusweque

tdh
Konular
24
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
100
RPG Karakteri
John Cena

Your time is up, my time is now (Now, now)
You can't see me, my time is now (Now, now)
It's the franchise, boy I'm shinin' now (Now, now)
You can't see me, my time is now! (Now, now)

dchirr2025_20_ntwk_rev_1--44d3e1a407efbdcd0e55ef24ed187ef5.jpg

"Former PGW World Heavyweight Champion" John Cena girişte görünüyor. Belini işaret ediyor John, bir boşluk olduğunu fark ediyor. Seyirci de bunun farkında. Dün gece No Way Out'tan çıkamadı. Bunun için çok üzgün. Her şeye rağmen gülümsüyor. Asker selamını veriyor, koşarak ringe giriyor.

John-Cena-January-7-e.jpg

John Cena: Waow. Ne geceydi ama! Skandallarla dolu bir No Way Out geride kaldı. Konuşulacak çok konu var. Biliyorum. En baştan almak istiyorum. Dark STG gecenin başında büyük bir zafer elde etti. Belki de tarihin en eski yöntemlerinden biri olan hipnoz yeteneğiyle bir hakemi yanına çekmeyi başardı. (gülümsüyor) MJF için üzülmüyorum. Kendini öyle bir dramatize ediyor ki, onu benden bile daha iyi bir karakter olarak görüyorsunuz. Benden bile daha çok desteklediğinizi fark ediyorum ve gerçekten şaşırıyorum. Maxwell, iyi bir rol yeteneğin var dostum. Mutlaka ki o kemeri almak için ortalığı karıştıracaksın, buna eminim. O kemeri aldığı zaman gerçek yüzünü siz de (seyirciyi işaret ediyor) göreceksiniz. Şimdilik beklemede kalın. (karışık tepkiler) Dirty Dom... O ringde neler yaşandığına emin değilim ama Bray'in karşısına WrestleMania'da çıkmak senin için mağlubiyeti baştan kabul etmek demektir. Umarım canını kurtarabilirsin adamım. Baban Rey Mysterio'ya olan saygımdan dolayı yaşamanı isterim, evlat. (boo) Yeni World TV Champion, "Broken" Matt Hardy'i kutluyorum. Büyük bir çember zaferi elde etti. Ama zaferin şaibeli olduğu konuşuluyor. Geçen sene de No Way Out'ta skandallar vardı. Bu etkinliğin bu şirketin kokuşmuş bir şovu olduğuna inanıyorum. Umarım Matt, o kemerini dilediği gibi savunabilir. Çünkü arka alanı dinlediğim zaman bazı müdahaleler gelebileceğini öngörüyorum. (karışık tepkiler) Son olarak gecenin ana olayı... Biliyor musunuz? Finn Balor'u döndüğünden bu yana hiç bu kadar hırslı görmemiştim. İnanıyorum ki Finn, bir gün gerçekten bu şirketin Batman'i olacak. Aylardır verdiği eforu ve ringdeki çabalarını takdir ediyorum. Dün gece eğer onunla son ikiye kalsaydım ve Finn Balor'dan bir Coup De Grace yeseydim huzur içinde tuş olabilirdim. Bu şirket için çok değerli ve gerçek bir kahramanın doğduğu güne en yakından tanık olmak benim için bir onur olurdu. "World Heavyweight" kemerimi memnuniyetle ona teslim edebilirdim. Fakat kahramanların hikayeleri böyledir Finn, o mertebeye ulaşana kadar bir sürü ramak kala anı yaşarsın. Buna alışsan iyi olur. Ben alıştım. Dün gece El Grande Americano olarak sahnede yer alan Alberto Del Rio'yu görünce birkaç saniye şaşırsam bile bunun başıma gelebileceğini tahmin ediyordum. O anlardan sonra maçın tüm akışı değişti. Yine senin tarafından elendim. Bunun için çok mutluyum. Ama o kahraman dün gece çemberde yükselemedi. Ne yazık ki Val Venis kemere uzanan kişi oldu. İşin komik tarafı, geçen yıl Alberto'yu maskelere muhtaç eden Val Venis'in bu sene o adam sayesinde kemeri kazanmasıydı.

intro-1736790778.jpg

John Cena: Sana nasıl hitap etmeliyiz? El Grande Americano? Alberto Del Rio? La Cara? El Patron? Bana kalırsa La Cara De Perros en uygunu. No Way Out'ta yaptıkların adamım, ne kadar acınası bir halde olduğunu gösteriyor. Yıllardır Meksika'nın Gururu olarak kendini nitelendirdin. Bir zamanlar PGW'nin yüzü olduğunu söyledin. Yeni yetme bir Tony Sopran- pardon Tony D'Angelo bile seni tahtından kolayca etti. Artık eskisi kadar iyi bir güreşçi olmadığını çok iyi biliyordun. Yalnızca kendine bunu sesli bir şekilde söyleyemedin. Tüm arena yıkılırcasına söylemesine rağmen... Sen buna inanmıyordun. WrestleMania II'de senin için vadenin dolduğunu fark etmiştin. Fakat bunu inkar ettin. Yeni dönem yeni umutlar demekti. WrestleMania'dan sonra Tony ve ailesini yok etmeyi başardın. Çaylak bir mafyayı tüm PGW kadrosuyla birlik olup ancak yenebildin. Tebrik ediyorum. (gülümsüyor) Ama biliyorum ki bu adamlar Bray Wyatt'ın karşısına dikilseler 1 ay bile tutunamazlardı. Kabul et Alberto. İkimiz de senin bitik durumda olduğunu görebiliyoruz. Tüm bu olanlardan sonra kariyerinin en büyük sınavıyla karşılaştığında bunu sen de fark etmedin mi? Ta kendisi, John Cena... Seninle WWE'de de defalarca karşılaştım Alberto. PGW'de bile bir geçmişimiz var. Ama bu hepsinden çok farklıydı, değil mi? Sen yaşlandıkça güç kaybederken ben gençlik halime geri dönmüş gibiydim. Rezil oldun Alberto! O gece seni yerden yere vurduktan sonra öyle bir utandın ki, ancak yine bir maske takarak bu arenaya geri dönebildin. Fakat bu maske eski "La Cara" unvanın değildi. Ondan çok ama çok uzaktaydı. Bu maske anonimdi ve sen öfkeni her hafta anonim bir şekilde kusmaya çalıştın. Zavallı. Çok zavallısın. Ancak bir ezik bu şekilde bir karar alabilirdi. Ama senin için seviniyorum Alberto. Tüm benliğin bu yeni ezik karakterini kabul etmiş ki bu arenaya geri dönebildin. Senin olman gereken seviye bu: El Grande Americano. Sen de bunun farkındasın. Bilinçli bir şekilde bunu dile getirmeyeceğini biliyorum, ama tüm benliğin bunun farkında. Karşımdaki bu adam yıllar önceki Alberto Del Rio falan değil. O artık çok uzaklarda... İşte bu yüzden bu maske ile güreşmeye devam etmelisin. Hatta bu maske ile promolar kesmelisin. Tabii eğer konuşacak bir şeyler bulursan. (cheer) Çok korkutucu biliyorum, fakat senden bir kereliğine de olsa korkmadan bu ringe çıkmanı istiyorum Alberto. Merak etme, seni madara etmeyeceğim. Karşıma çık ve benimle yüzleş. Hemen, şimdi!

l-intro-1736501197.jpg

Seyircilerden büyük cheer geliyor. John Cena girişe dönüyor. Ciddiyetle oraya bakıyor.​

Oynadığınız Karakterin Adı
John Cena
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi