RPG no way out

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
28 mart 2026 - 17:28
san antonio, texas
alamodome

1920x0.jpg

Kameralar güneşli bir öğlenin ardından yavaştan güneşin batmaya başladığı bir San Antonio öğleden sonrasında açılıyor. Alamodome'un dış cephesinde bulunan geniş park alanını arena dışında bulunan araçların daha şimdiden doldurmuş oldukları göze çarpıyor. Arenanın dışında her tarafta PGW şirketine ait tırlar, afişler ve flamalar görüyoruz. Genellikle bu afişler, flamalar ve tırların üstündeki görseller şovun posterinde bulunan Finn Balor'a ait. Arka alan görevlilerinin aceleci bir şekilde çalıştığını ve şova saatler kala son eksiklikleri tamamlamaya çalıştıklarını görüyoruz. Tam o esnada arenanın park alanına siyah bir Audi Q8'in yanaştığını görüyoruz. Araç sahibi aracı sıfır bir şekilde park etmeye bir süre boyunca özen gösterdikten sonra kontağı kapatıyor.

cds5kg1.png

Aracın içinden Finn Balor'ın çıktığını görüyoruz. Balor hemen arka kapıya yöneliyor ve kapıyı açıyor. Kapıdan yaşlı bir adam çıkıyor. Balor diğer arka kapıya doğru yöneliyor hemen ve onu da açıyor. Kapının diğer tarafından da yaşlı bir kadın çıkıyor. Balor bir süre boyunca arabasından çıkmış bu ikiliye bakıyor.

Finn Balor: Anne... Baba... Uzun zaman oldu değil mi?

Balor annesine doğru dönüyor ve uzun bir süre boyunca sarılıyorlar. Balor derin bir nefes alıyor ve etrafa bakıyor. Ailesi de aynı şekilde onun baktığı gibi etrafa bakıyor. Üçünün de çevresinde bulunan sayısız Finn Balor afişleri çevrelerini sarmışken Balor bir süre boyunca sessiz bir şekilde yere bakıyor. Balor'ın babası sessizliği bozuyor.

Fintan Devitt: Çok uzun bir zaman.

Balor başını yere eğip hafifçe gülümsüyor.

Fintan Devitt: Fakat bunun bir önemi yok Fergal. Ne kadar süre geçerse geçsin sonunda yine olmak istediğin yerdesin.

Balor başıyla onaylıyor.

45pzpjo.png

Fintan Devitt: Afişlere bak Fergal... Her yerdeler. Sanki bütün dünya senin geri dönmeni bekliyormuş gibi.

Balor gülümsüyor ama gülümsemesi hüzünlü. Gözlerini babasından kaçırıp bir anlığına etraflarında bulunan devasa afişlerden birine kendi sert bakışlı yüzüne odaklanıyor.

Finn Balor: Beklemek... Evet sanırım herkes bekliyor. Ama en çok ben bekledim. On koca yıl... Dile kolay. O ringin ortasında, o altın kemeri başımın üstüne kaldırdığım o son anın üzerinden tam on yıl geçti. Bazen... Bazen o anın sıcaklığını o kalabalığın uğultusunu unuttuğumu sanıyorum. Sonra bu afişlere bakıyorum ve... Sanki hiç gitmemişim gibi hissediyorum.

Babası, Balor'ın omzuna elini koyuyor.

Fintan Devitt: On yıl uzun bir süre evet. Ama o süre seni yok etmedi Fergal. Seni daha güçlü daha sabırlı kıldı. İnsanlar artık o bitti dediği her an sen yine elini havaya kaldırdın.

Leonie Devitt: Baban haklı oğlum. O on yıl senin hikayenin bir parçasıydı. Ve o hikaye henüz bitmedi. Sonuç ne olursa olsun unutmaman gereken bir şey var. Sen bizim için hep bir şampiyon, hep bir kahraman gibiydin. Ve o unvanı kazanıp kazanmaman o kemerin senin olup olmaması... Bunu değiştirmeyecek. Biz hep seninle gurur duyuyoruz.

Balor annesinin elini tutuyor hafifçe gülümsemesinin ardından derin bir nefes alıp ailesine bakıyor.

Finn Balor: Bugün sonucun ne olacağı... Bu sadece bir soru işareti değil. Bu bir kader. PGW bu şova "No Way Out" adını verdi. Belki de haklılar. Belki bu benim için gerçekten de son çıkış yolu daha ilerisi için bir çıkış yok.

Balor ailesine son bir kez sarılıyor.

Finn Balor: Ve ben o yola uygun bir sürüş yapacağım. On yıldır beklediğim ve her lanet gece rüyalarımda tekrarlanan o anı bugün o çemberde yaşayacağım.

Balor kararlı bir şekilde arkasına dönüp park ettiği siyah Audi Q8'e doğru yürüyor. Ailesi onun gidişini izlerken Balor son bir kez arkasını dönüyor.

53tm18z.png

Finn Balor: Kimseyi yüz üstü bırakmayacağım. Ne sizi ne de bana inanan tek bir kişiyi bile. Bugün... Bugün sonuç belli. Bugün dünya şampiyonu olacağım gün.

Balor sürücü koltuğuna oturup kontağı çeviriyor. Motorun güçlü sesiyle birlikte araç yavaşça Alamodome'un devasa giriş kapısına doğru ilerlemeye başlıyor. Güneş yavaştan batarken Alamodome'un gölgesi daha da uzuyor. Finn Balor kendi kaderine "No Way Out" dedikleri belki de kendisi için son çıkışa doğru ilerlerken kameralar yavaşça kapanıyor.​

Oynadığınız Karakterin Adı
Finn Balor
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi