RPG Ucubelerin Arasında Son Dans

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
22 Mart 2026
UBS Arena

Elmont, New York

Şovun hemen ardından bir görüntü ekrana geliyor. Görüntü başladığında kameralar arka alanda açılıyor. MJF, Seth Rollins mağlubiyetinin ardından yanında sağlık personelleri ile kadraja giriyor. ROH şovu sonrası soruları ile MJF’i sinirlendiren muhabir, yine mikrofonla yanına gidiyor:

??: Az önce harika ve zorlu bir mücadeleden çıktınız. Sizce bu maçta neden mağlup oldunuz?

MJF, soruyu duyunca gözlerini fal taşı gibi açıyor, çene kaslarından dişlerini sıktığını anlıyoruz. Desibelini kontrol edemeyecek şekilde söze giriyor:

WrestlePurists]More information on the MJF/Britt confrontation and why MJF want suspended : r/SquaredCircle

Maxwell Jacob Friedman: Neden mi mağlup oldum? Bok içinden çıkarmaya çalıştığım ROH yüzünden! Kendilerine bahşedilmiş, onları tekrar eski seviyesine taşımak için çaba harcayan, ana kemerlerini görünür kılan ve değerine değer katan adamı bir gün arayla maça çıkarmalarından ötürü! Ben buraya geldiğimde ROH dediğiniz yer bir çöplüktü. Ben o kemeri omzuma koyduğumdan beri, ROH'u ulusal çapta tekrardan hatırladılar. Seth Rollins, bir deliden fazlası değil ama kodumun federasyonundaki birçok güreşçiden daha iyi. Yine de ona karşı yüzde 70’im yeterdi ama bu toparlanmaya bile fırsat verilmeden beni bir gün arayla ringe çıkardılar. (Mikrofonu muhabirin elinden alıyor ve daha da hiddetlenerek kameraya yaklaşıyor) İstediğiniz bu mu? Bu ünvanı taşıyan en büyük güreşçiyi, ünvanınıza değer vermeyen, onu bir paçavra gibi fırlatıp atacak birine tercihi ediyorsunuz; güzel... Harika. Ben burayı kurtarmaya çalıştım, ancak siz yine bir şekilde batmayı seçtiniz. Bu bok çukurundaki serbest düşüşünüzde size iyi eğlenceler! (Sırıtarak kameraya orta parmak kaldırıyor) Cehenneme gidin!

Kameralar bu konuşmanın ardından kapanıyor. Sonra 4-5 saniyeliğine bir siyah ekran görüyoruz. Akabinde görüntü geliyor. MJF, PAYBACK 100'de Main Event sonunda Dark STG’nin kemeri kazandığı anı izliyor. Arka alandaki odasında televizyonun tam karşısında bir koltukta oturan MJF, Seth Rollins ile olan maçından ötürü hala biraz zor hareket etse de takım elbisesini çekmiş viskisini almış ve televizyon başına geçmiş. MJF viskisinden bir yudum aldıktan sonra görüntü, televizyonun paralelinde ve bel hizasında olan kameraya geçiyor. MJF alkışlayarak konuşmaya başlıyor:

Gemini_Generated_Image_vpya19vpya19vpya.png

Maxwell Jacob Friedman: Tebrikler Gibki! Bu federasyona adım attığın günden beri nihayet bir şeyi becerdin. Sonunda... Çünkü bir beceriksizlik daha yapsaydın, seni tekrar kimsenin umursamadığı o indy çöplüğüne geri postalayacaklardı (gülüyor ve alkışlamayı kesiyor). En büyük takıntını nihayet def etmeyi başardın. Mağlup olduğun 860 maçtan ve yaptığın 20 başarısız girişimden sonra kendine “kazanan” diyebilirsin. Hatta ileri gidip “bir şeylerin tanrısı” olduğunu iddia edebilirsin. Bunun için yaşıyorsun. Bunun için çeşitli hurafelerle öz güven mastürbasyonu yapıyorsun. Ama bu tip hayaller kuran insanlara tokat gibi çarpan bir şey vardır; gerçekler...

Bu cümlenin ardından 4 Temmuz’da gerçekleşen Payback 75’e gidiyoruz:
MJF, DARK STG'NİN ÜZERİNE DOĞRU SÜRÜNÜYOR VE KOLUNU ONUN ÜZERİNE BIRAKIYOR! HAKEM ZAR ZOR RİNGE GİRİYOR! SAYMAYA BAŞLIYOR!

1-2-3!

Kazanan ve Yeni PGW Pure Şampiyonu: MJF

hq720.jpg

Maxwell Jacob Friedman: Gördüğün gibi Gibki, senin gerçeklerin bu ve bunun gibi başarısızlıklardan ibaret. Söylediğin destanlar, akıl oyunları, seni dominant göstermek için yapılan illüzyonlar ve oyunlar... Bunların hepsi koca bir palavra. Omuzunda taşımaya başladığın kemerin şimdiden en güçsüz şampiyonusun. Bray Wyatt’ı büyük bir yardım ile yenmiş olman, seni baş ucube yaptı, fazlası değilsin. No Way Out’ta benle gerçekten "güreşebilecek" misin? İyi bir maç çıkarabilecek misin? Bunlar önceliğim değil diyerek işin içinden çıkmadan, türlü türlü oyunlara girip kaçak savaşmadan karşımda dikilebilecek misin? Hiç sanmıyorum.

Eline aldığı ışık kumandası ile odadaki ışıkları bir kapatıp bir açarak sözlerine devam ediyor:

Maxwell Jacob Friedman: Karanlığın içinde filizlenen şey, sadece bir yanılsamadır. Bu, ilk ışıkta kendini ele verir ve yavaş yavaş çürür. Spot ışıklarının altında, soytarılıkların da ayyuka çıkacak. Artık hareket edecek yerin kalmayacak Gibki. Işıktan korkma, er ya da geç bütün PGW beyaz ışıklarla donatılacak... 1 hafta sonra 28 Mart akşamında, senin gibi olan Bray’in güreşe zarar vermek için kullandığı o kemeri ebediyen kurtaracağım Gibki. Ben Bryan Danielson değilim, asla onun gibi ezik bir kaybeden olamam. Ama bendeki güreş tutkusunu görmüyorsanız, bu işe dair en ufak bir fikriniz yoktur. Başta rezil oyunculuğu ve güneşten daha parlak olan kel kafası ile tanıdığımız The Rock ve onun hizmetkar koca ayısı Matt Morgan olmak üzere bu federasyonda bulunan herkese iyilik yapacağım. Bana bunlar için teşekkür etmeyin, çünkü umurumda değilsiniz ve olmayacaksınız.

Maxwell Jacob Friedman: Sana maça kadar ödev veriyorum karanlık çağların efendisi(!). Eline simsiyah kapağı olan bir defter al, söyleyeceğim kehaneti yaz ve onu “Kara Kitap”ın yanına bırak: "Şeytanın ta kendisi olan ‘Big Hebrew’ hurafelerin ötesine geçerek yapması gerekeni yapacak. Davud, Golyat’a hükmedemedi ama şeytan karanlığa sahip olacak!"

(Kameralar bir anda kapanıyor.)

Oynadığınız Karakterin Adı
Maxwell Jacob Friedman
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi