RPG "Sağ Kol Hesabı Kuzen, Anlarsın Ya"

Konular
270
Beğeni sayısı
1,654
PG Nakit
1,180
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
Kameralarımız açılıyor ve dev ekranda şirkete yeni gelen, Bobby Lashley'in sağ kolu Alexander Hammerstone'u görüyoruz.

djluk2f.png

Alexander Hammerstone burada... Ve bundan rahatsızlık duyduğunuzu görebiliyorum. Gerçek bir organizasyonun kapısından içeri girmeyeli yıllar olmuştu. Peki ya ben niye buraya birilerinin referansıyla geliyorum? Kapıdaki hıyar beni içeri almaz da ondan. Hayvani cüssemi beğenmez almaz, saçımı sakalımı beğenmez almaz. Indylerden geliyor bu der, siktiri çeker. Ben niye birilerinin referansıyla geliyorum söyleyeyim mi? Çünkü ben, siz seyircilerin karşısına dikilince, bu hayvan da nereden çıktı ne güzel eğleniyorduk, ne güzel dalgamıza bakıyorduk derler... Demediniz mi lan?

Bay Lashley ile uzun zamandır hukukumuz var. Kendime bir yardımcı arıyorum, "sağ kol hesabı kuzen, anlarsın ya" dedi ben de teklifini kabul ettim. Buranın büyük adamların oynadığı bir yer olduğunu biliyorum ve şöyle bir bakınca... Sanırım bu tanıma benim kadar uyan çok az adam var ha? Bay Lashley birlikte burayı yeniden inşaa edeceğimizi söylediğinde gözlerindeki kararlılığı görebiliyordum ve ben anca bu kararlılıkta bir adamın yanında saf tutabilirim çünkü ben de öyle bir adamım.

ROH PURE olur, World olur isimlerin ya da unvanların pek bir kıymeti yok. Biz bu şirketi ve içindeki her şeyi istiyoruz amına koyim! Bu konuşmamı açık bir meydan okuma, bir tehdit, kendini anlatış biçimi artık ne olarak görürseniz, kafanıza göre yani. Hadi sağlıcakla...​

Oynadığınız Karakterin Adı
Alexander Hammerstone

Jey uso

PG.net Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
40
RPG Karakteri
Bobby Lashley

Ağzına sağlık kuzen (Kameramız odanın yan tarafına çevrilir ve Lashley'i görürüz.)
Interview: WWE's Bobby Lashley < Sidewalks Entertainment

Ama şu indie işini unutman lazım artık buradasın benim yanımdasın ve biz ikimiz bu şirketteki herkesin amına koyacağız.
Ama sakın bana bir daha Bay Lashley dersen amına koyarım sen benim bu dünyadaki en sağlam kardeşimsin ben seni yanıma sağ kolum olarak almadım sen benim ortağımsın.

No Way Out'ta şampiyon olayım yada olmayayım sikimde değil çünkü sen buradasın ve seninle birlikte birbirlerinin kuyusunu kazan methçi Hardy piçlerinden alacağız.
Neden biliyor musun çünkü onların arasındaki tek şey kan bağı ama bizim aramızda kan değil can bağı var. Benim götümde donum yokken sen beni evine aldın hatırlıyorsun değil mi? Senin bana yaptığın bu babalığı anam babam bile yapmadı lan. Bugüne kadar hep birlikteydik ama ringin içinde hiç yan yana gelemedik. Bugünden sonra güreş tarihinin en tehlikeli takımı doğmuş oldu.

(Lashley yavaşça ayaklanır Hammerstone ona bakmaktadır.) Hızlı hazırlan lan gavat senin gelişin şerefine şehrin en kral latin karılarını ayarladım. Bilirsin hanımları bekletmemek lazım.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi