- Konular
- 37
- Beğeni sayısı
- 2,801
- PG Nakit
- 765
- Favori Güreşçi
- Bret Hart
- RPG Karakteri
- Maxwell Jacob Friedman
20 Mart 2026Smoothie King Center
New Orleans, Louisiana
Kameralarımız Main Event’ın ardından arka alanda açılıyor. MJF, ağır adımlarla kemerini sarkıtarak geliyor. Muhabir, bir atılım yapıp MJF’in burnunun dibine mikrofonu tutuyor. MJF bunu anlamlandıramıyor:
Maxwell Jacob Friedman: Tanrı aşkına sen ne yapıyorsun?
Muhabir bu sefer mikrofonu kendi ağzına getiriyor:
??: Az önce Seth Rollins, size saldırarak meydan okudu. Bunun hakkında ne söylemek istersiniz?
Maxwell Jacob Friedman: Öncelikle çağrım ROH’a, şirketi yükselteceğiz diye götümüz çıkıyor ve siz hala iş bilmez personelle mi çalışıyorsunuz? Bana layık olun, (kemerini kaldırıyor) şunun prestijine layık olun.
Bu sözlerden sonra panikleyen muhabir bir şeyler demeye çalışırken MJF, mikrofonu onun elinden alıyor ve devam ediyor:
Maxwell Jacob Friedman: Tyler Black... 2010 yılından kalma bir gece ha?. Ama bir gram şok olmadım, bunu bekliyordum fakat ne zaman olacağına emin değildim. Royal Rumble’da bana bakışından anlamıştım. Bu hastalıklı adam, benim gibi birine takıntı geliştirmeden duramazdı. Bu zamana kadar görmediği seviyede mükemmel ve eşsiz bir güreşçi... Bana değer verdiğim bir şeyi almak için saldırdı. Kızgın ya da sinirli değilim. Böyle adamların neyi ne zaman ne sebeple yapacağını kestiremezsiniz. Ancak tahmin edilebilir olduğu gün... işte o zaman bir hiçten farksız olurlar. Dört tarafı iplerle çevrili olan bir ringde bana karşı hiç şansı yok, onu şimdiye kadar motive eden nokta, bu çatı altında benim gibi biriyle karşılaşmamış olması. Her şeyin bir ilki vardır, ama ben aynı zamanda senin sonun olacağım Seth.
Kameraya biraz daha yaklaşıyor:
Maxwell Jacob Friedman: 2009’dan sonra adam akıllı kariyeri olmayan birine sarıyor, geçmişte elde ettiği bu kemeri tekrar eline geçirmek istiyor. Artık kabul etmen gerek Seth: Geçmişe sarılmayı bırak, o günler geride kaldı ve bir ölüden farksızlar. Sen de yarın gece ROH için bir ölü olacaksın. Yarından sonra “yedi günah” takıntını al ve mastürbasyonuna başka yerde devam et. Çünkü bu benim şirketim, benim kemerim ve benim dönemim!
MJF, volta atıp kısa bir süre soluklanıyor, tekrar kameranın karşısında duruyor:
Maxwell Jacob Friedman: Bu kemeri omzuma alacağım ve No Way Out’un yolunu tutacağım. No Way Out’ta da diğer omzuma PGW’nun en büyük kemerini koyacağım. Yarın akşam o sahadan kim galip çıkarsa çıksın, sadece karanlıklarına bir ışık olmayacağım, kısır döngülerinin de bitiş noktasını çizeceğim. Husky, senle yarım kalan bir hesabımız var, karşıma geldiğin takdirde seni ömrünün sonuna kadar taşranda traktör sürmeye mahkum edeceğim. Bu sefer bunu yapacağım. Dark STG... olur da tekrar bir beceriksizlik yapmazsan ve karşıma çıkmayı başarırsan 1 yıldır çabaladığın şeyi sadece birkaç gün tutmuş olacaksın. No Way Out’ta Kata Kitap’ının sayfalarıyla kıçımı sileceğim ve hepsini ağzına tıkıp sifonu çekeceğim. Felsefeni bir maçla yok edip seni tek gecede cahil bırakacağım...
Maxwell Jacob Friedman: Görüldüğü üzere No Way Out gecesinin tek garantisi benim. Talip olduğum kemerin gerçek sahibiyim. Diğerleri mi? Onlar sadece challenger...
(Kameralar kapanır)
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Maxwell Jacob Friedman