- Konular
- 20
- Beğeni sayısı
- 650
- PG Nakit
- 195
- Favori Güreşçi
- katip
- RPG Karakteri
- Seth Rollins

Görüntü arka alanda açılıyor, Seth Rollins'i görüyoruz. Jeff Hardy ile aralarında geçen son olaylardan sonra vücudundaki darbelerden kalan izleri, kabuk bağlamış yaralarını ve çiziklerini seçebiliyoruz yakın çekimde. Bu akşam PAYBACK100'de çıkacağı maç öncesi düşünceler içerisinde. Elinde bir fotoğraf var. Fotoğrafı inceliyor.
Bu sırada arena içerisinde insanların uğultuları da duyuluyor. Şarkı ve pyro provaları, insanların yarattığı ses kalabalıkları ve chantler. Hepsini boğuk seslerle duyuyoruz arka planda. Rollins konuşuyor.
Seth Rollins: "Duyuyor musun? Bu boğuk sesler, bu alkışlar, tüm bu şovlar... Bugün her birimiz buraya bir amaç için çıktık, doğru mu? MJF... Hedefleri olan bir çocuk. Royal Rumble'da koca iki yılı devirdikten sonra çıktığım kuyudan buraya geldiğimde onda olan tutkuyu gözlerinden okumuştum. Beni eledikten sonra bende olan tutkuyu da onun okuduğunu biliyorum. Akıllı çocuk. "Awesome" olmak isteyen bir çocuk. Bir altının ne bedellerle kazanılabileceğini bilen, bir altının ne kadar değerli olduğunu bilen bir çocuk. O da öyleydi. O da bu anlattığım şeylerin ne kadar...ama...ne kadar önemli olduğunu bilen bir çocuktu.
Bu son cümlelerini kurarken elindeki fotoğrafa bakarak kuruyordu Rollins. Haklıydı, o da öyleydi. Öyle bir çocuktu.
Fotoğrafı bir kenara koyuyor.
Seth Rollins: "Fakat ne yazıktır ki dünya yanılsamalar içinde demlendiğin bir oyun tahtasından ibaret. Ben altın için savaşmayı bırakalı çok oldu. Benim gözlerim madenlere kör, sadece parıltıları görüyor. Bakıştığımızda gözlerinin içindeki parıltılar gibi. Korkudan. Benim gözlerim...o otoparkın buz gibi zeminindeki parıltıları görüyor. Kırık cam parçalarını ve senin titreyen yumruklarını, "enigma". Bana "mimar" diyorsun. Pekala. Bana gerçekten saygı duyuyorsun. Ya da...ya da...planlarımı, hesaplarımı, kırılmış kanatlarımı, düşüşümü...tiye alıyorsun. Bana kendi zayıflıklarımın tadını hatırlattın. İnan bana, bunu unutalı çok zaman olmuştu. Doğru, camın tadı metaliktir, abimin benim için sokak ortasında döktüğü kanlar gibi. Sen bu "insan satrancı"nı oynamak için güzel bir parıltı veriyorsun, ama atladığın şeyler var. Sen suratımı o camla buluşturduğunda bir aynayı kırmış olmadın, sen benim gerçek yüzümü ortaya çıkarttın. Erkeklik, erkeklik bir fırsat mıdır? yoksa bir tabiat mıdır insanın üstünde, etinin üstündeki derisi gibi. Doğuşundan gelir ve herkesin derisi o kadar kalın değildir. Üzerime atlayıp beni yumruklarken bir "kazanan" olduğunu mu düşünüyordun? Yüzüme bir bak, yüzümde gördüğün bütün bu kesikler senin imzan ve harika görünüyorlar. Ama bu imzalar senin öfkene değil, çaresizliğine aitler."
Seth Rollins: "Bir erkeği ancak ruhunu elinden alarak yok edebilirsin Jeff. Onu yumruklayarak, kemiklerini kırarak, onu bir binadan aşağı iterek değil. Şayet öyle olsaydı, benim mezarımın içi dolu olurdu. Ama ben kimin erkekliğini defnetmek için boş bir çukur kazılı biliyorum. Seninki."
Seth Rollins: "Ne maskülen bir delilik ama...gerçek şu ki, sen gerekirse iki kulağını da kessen, beni bir ceset torbasına koyup soğuk zeminlerde de sürüklesen kulaklarını tıkaman gereken sesleri yenemezsin. Sen, benim seni hastane odalarından izlememi istiyorsun. Bunun benim için bir hapishane olacağını düşünüyorsun belki de. Belki de belimi ortadan ikiye yarıp, beni bir çukura atıp, bu koca şehri, PGW'yu nasıl dize getirdiğini yatalak ve mahkum bir şekilde izlememi istiyorsun...ama kuyudan tek başına çıkmayı öğrenmiş birisini oraya tekrar gönderemezsin. Ben zaten oradan geliyorum ve sana asıl hapishanenin ne olduğunu öğreteceğim. Asıl hapishane nedir biliyor musun Jeff? O ringe her çıktığında, insanların seni "Hardy kardeşlerden biri" olarak görmesi. Sen tek başına "birisi" değilsin. Ben o otoparkta kanlar içinde yatarken bile senden daha özgürdüm. Senin bacakların değil, ismin prangalı. Ben kendi acılarımla barışalı çok oldu, sen ise kendi yankılarından kaçabilmek için yükseklerden atlayıp duruyorsun."
Seth Rollins: "Yükseklerden atlamaya devam et. Seni kendinle buluşturduğumda düşeceğin yeri senin için tasarlayalı epey zaman oldu."
Görüntü burada sonlanıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Seth Rollins
Son düzenleme: