GOhioCasts'e konuşan TNA'in yıldız ismi Nic Nemeth henüz emekliliği düşünmediğinden ve birçok şeyden bahsetmiş röportajında.
“Her iki yılda bir bu konuyu düşünüyorum ve ‘Tamam, beş yıl sonra bunu yapacağım’ diyorum. Hiç mantıklı değil. Ağrım yok, sakatlanmıyorum.
“Gittikçe daha fazla çalışıyorum, şimdiye kadar yarı emekli olacağımı sanıyordum, ama ne zaman bir gösteri fırsatı çıksa, hemen oradayım. Sadece katılmak için değil, sahneyi ele geçirmek için. Şu anda bilemiyorum.
COVID günlerinden beri, WWE’deki arkadaşlarla haftada yedi günden, altı güne, sonra da haftada bir veya iki güne düştü. Benim gibi biri haftada beş kez, haftada bir gün, ne olursa olsun çalışabilir.
Bunu sevdiğim ve kendime meydan okumak istediğim için yoğun bir programla devam ediyorum ve bunu hiç düşünmüyorum bile. Her birkaç yılda bir 'Ah, tamam, 45’te, 50’de bir değerlendirme yapman gerekecek' diyorum.
Ama tam beş yıl boyunca, sadece takılmak değil, orada bir standart belirlemek. Eğer bir adım geride kalırsam, bunu herkesten önce ben fark ederim ve sonra “Tamam, artık zamanım geldi” derim. Bu henüz olmadı.”
kaynak