BAB What If: AJ Styles'a Daha Makul Bir Emeklilik Hikayesi Yazıyorum

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,173
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
image

@Styles Clash ile bir buluştuk yine Be A Booker ilhamı oldu adam bana... Be A Booker diye bir şey olmasa Mehmet Bana yine Be A Booker'ın ta kendisi olurdu herhalde...

Uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. AJ Styles'ın alelacele emekli olduğu görüşünde pek çok izleyici hemfikir zaten. Ben de aynı görüşteyim ama adam ağrılarım var, güreşecek halde değilim diyor artık baba ne yapacaksın... Ben de Styles'ın vücudunun bir müddet daha güreşmeyi kaldırdığı evrende AJ Styles gibi bir güreş efsanesinin kariyerine yaraşır bir emeklilik hikayesi yazacağım.

Şov şov yazmaktan ziyade bölüm bölüm ilerlemeyi düşünüyorum. Bir bölümde tek şov da olabilir birden fazla şov da olabilir, uzunluğa göre belirlerim onu. Zaten odak direkt Styles olacak o yüzden çoğu bölümde birden fazla şov olur diye düşünüyorum yapacağım kurguya göre değişiklik gösterecek yani tamamen.

Hikayeyi nerede bitireceğimi tam bilmiyorum, şimdi bile sadece kafamda birkaç fikir var onun dışında taslak bile yazmadım kervanı yolda düzeceğiz yani. Ama WrestleMania 42'de bitirmem orası kesin. Ama hikayenin fazla da tadını tuzunu kaçırmayı da düşünmüyorum, makul bir sürede bitiririm herhalde. İlgilisi varsa keyifli okumalar diliyorum.

BÖLÜMLER
Bölüm 1: Ben Bitti Demeden Bitmez
Bölüm 2: Soğuk Savaş

Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,173
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
BÖLÜM 1: Ben Bitti Demeden Bitmez

31.01.2026 // riyad, suudi arabistan

royal rumble 2026

aj styles’ career on the line
aj styles vs. gunther

…GUNTHER, AJ Styles’ın direnişlerine hiçbir şekilde aldırmıyor. Hakem defalarca sesleniyor AJ’e. AJ’in bilinci yarı açık yarı kapalı gibi. GUNTHER, AJ’i iyice kavrayıp yere yatırıyor! Styles’ın kolu yavaş yavaş yere iniyor ve Styles bayılıyor! Bu iş artık bitti! Hakem defalarca AJ’e sesleniyor ama AJ’den tık yok. Hakem son olarak AJ’in bilincini kontrol etmek için kolunu havaya kaldırıyor.

096_RR_01312026RF_19521.jpg

AJ STYLES KOLUNU YERE İNDİRMİYOR! YORGUN BİR ŞEKİLDE ELİNİ İKİ YANA SALLIYOR! MAÇ BİTMİYOR! GUNTHER bunu görünce resmen çılgına dönüyor ve kilidi bırakıyor. Yerdeki Styles’a peş peşe yumruklar atıyor, ardından Styles’ı kaldırıyor ve Powerbomb’a alıyor… Ama Styles kendini arkaya atıyor ve GUNTHER döner dönmez ona Pele Kick! Kesmiyor bir tane daha! GUNTHER yere düşüyor. Styles aprona geçiyor şimdi. Phenomenal Forearm için dirsekliğini düze… Hayır dirsekliğini çıkarıp atıyor! Dirseğinde hiçbir koruyucu yok Styles’ın! İpin tepesine zıplıyor ve Phenomenal Forearm! Yine geçiyor aprona ve bir tane daha! Kesmiyor, üçüncüyü de vuruyor! GUNTHER’ın alnında ve kaşında açılma var! Styles son gücüyle GUNTHER’ı kaldırıp başını bacaklarının arasına alıyor. Köşeye doğru gidiyor. Köşeye çıkıyor Styles. GUNTHER ile beraber! Ellerini iki yana açıp tauntunu yapıyor ve TOP ROPE STYLES CLASH! Styles tuşa gitmiyor! Kesmiyor hiçbir şekilde. Bu sefer tek başına köşeye çıkıyor, GUNTHER yerde hareketsiz. Styles top rope’ta şimdi. SPIRAL TAAAAPPPPP! YILLARDIR KULLANMIYORDU BU HAREKETİ BELKİ! ARENADAKİ HERKES ŞOKTA! STYLES ŞİMDİ TUŞA GİDİYOR 1----2----3! AJ STYLES KAZANIYOR! STYLES, GUNTHER’I MAĞLUP EDİYOR VE KARİYERİNİ KORUYOR!

01hws35990em1qkysa0m.jpg

gece devam ediyor...

30-Man Royal Rumble Match

…#29’dan giren Randy Orton ringde resmen terör estiriyor. Paul’a RKO’sunun ardından Penta ayaklanıp Orton’a birkaç tekme atıyor ve ardından Springboard--- RKOOOOO! OUTTA NOWHERE! Orton, Penta’yı havada kapıyor! Bu sırada #30 için arenada geri sayım başlıyor 10.. 9.. 8.. 7.. 6.. 5.. 4.. 3.. 2.. 1…

#30 AJ Styles

intro-1772217338.jpg

AJ Styles’ın müziği çalıyor arenada! AJ Styles daha gecenin önceki saatlerinde GUNTHER’ı yenerek ortaya kariyerini koyduğu maçtan galip ayrılmıştı. Biraz yorgun görünüyor ama hala dimdik ayakta! Ringe giriyor Styles ve önüne geleni indiriyor…

…Roman Reigns şimdi iplerden sekiyor, Jey de geliyor ve Spear! Jey Uso’dan Spear geliyor Roman’a! Jey hemen Roman’ı kaldırıp elemek için atıyor ama Roman bir anda terse çeviriyor ve Jey Uso’yu atıyor! Jey Uso eleniyor! Jey Uso’nun da elenmesiyle ringde aktif 4 kişi kalıyor: Roman Reigns, Randy Orton, Logan Paul ve AJ Styles…

…Paul, Roman’a doğru Buckshot Lariat için uçuyor ama Roman’dan gelişine Superman Punch! Roman, Paul’u kaldırıyor ve ringin dışına fırlatıyor! Paul elendi! Bu sırada Randy, Roman’ı kendine çeviriyor ve RKO! Randy ayaklanıp kendini coştururken arkadan AJ Styles onu ittiriyor ve ringin dışına atıyor! Randy Orton eleniyor! Styles hiç hız kesmiyor. Roman yerdeyken aprona geçiyor ve Phenomenal Forearm için bekliyor. Roman yorgun yorgun kalkıyor ve Styles, Phenomenal Forearm için uçuyor ama Reigns’den Superman Punch! Styles yerde, ama Reigns de yorgunluktan ayakta kalamıyor. Sürüne sürüne köşeye gidip ayağa kalkıyor ve UUUUĞĞĞAAAAA çekiyor Spear için. Styles kalktığı gibi SPEAR!

the shield wrestling GIF by WWE

Hayır, Styles çekiliyor ve Roman turnbuckle’a çakılıyor sert bir şekilde! Styles hemen Roman’ı kaldırıyor ve STYLES CLAASSHHH! SEYİRCİ ÇILDIRIYOR! STYLES, ROMAN’I KALDIRIYOR VE RİNGDEN ATIYOR! AJ STYLES ROYAL RUMBLE 2026’NIN GALİBİ OLUYOR! AJ STYLES WRESTLEMANIA MAIN EVENT’İNE GİDİYOR! KARİYERİNİ ORTAYA KOYDUĞU GECEDE HEM KARİYERİNİ KORUYUP HEM DE RUMBLE GALİBİYETİ ALIYOR STYLES! KÖŞEYE ÇIKIYOR VE WRESTLEMANIA 42 LOGOSUNU GÖSTERİYOR. İHTİŞAMLI BİR PYRO GÖSTERİSİ İZLİYORUZ. ŞOV BU GÖRÜNTÜLERLE SONA ERİYOR.

Aj Styles Waiting GIF by WWE

bölüm sonu…

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Alternatif bir evrende Kağıthanedeki bir evin 13 m2 salonunda 20 erkeğin acaba bu adam 30'dan girer mi sorusunun cevaplandığı bir evren olacak gibi duruyor, bekliyoruz sıradaki bölümü.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,173
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Alternatif bir evrende Kağıthanedeki bir evin 13 m2 salonunda 20 erkeğin acaba bu adam 30'dan girer mi sorusunun cevaplandığı bir evren olacak gibi duruyor, bekliyoruz sıradaki bölümü.
Bu evrende Allah kitap sövme işine mani oluyoruz.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,173
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ben ICC verip TNA-AAA-NXT gezdiririm diyordum adam direkt RR vermiş. Muhtemelen WHC üzerinden böyle bir şey izleyeceğiz.
Madem fantasy yapıyoruz isminin hakkını verelim dedik ne öyle sivil vatandaş Hunter bookingi…

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,173
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
BÖLÜM 2: SOĞUK SAVAŞ

02.02.2026 // philadelphia, pennsylvania
monday night raw

Gecenin açılışını Dünya Ağırsiklet Şampiyonu CM Punk yapıyor! Punk çok keyifli gözükmüyor, geçen hafta olanlardan sonra bir miktar öfkeli gibi hatta. Ringe geldikten sonra mikrofon alıp söze geçiyor.

CM Punk: ...Burada olduğunu biliyorum Finn! Benden istediğin [kemerini göstererek] bu mu? Eğer çok istiyorsan gel, kapışalım! Hem de şimdi! [seyirci yüksek bir pop veriyor Punk'ın bu tavırlarına]

101_RAW_03232026RF_17308.jpg

Punk gözlerini öfkeli bir biçimde girişe dikiyor ve arenada bir müzik çalmaya başlıyor...

Royal Rumble 2026 Galibi AJ Styles burada! Geçtiğimiz hafta CM Punk ile şampiyonluk için karşı karşıya gelmişlerdi ve maç DQ ile sonuçlanmıştı. Çarpıcı Rumble galibiyetinden sonra elbet bir söz hakkı olacaktı. Styles ringe geliyor ve sözü alıyor.

AJ Styles: Mademki geçen hafta olanlardan konuşuluyor, bu hikayede hakkı en çok gasp edilen adam olarak asıl benim konuşmam gerek herhalde! Finn ile aranızda her ne varsa artık, benim Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu’nu kazanma ihtimalime ket vurdu. Bu ringde seninle 20 dakika boyunca savaş verdim, bedeli bu muydu? Cumartesi günü, Riyad’da… GUNTHER’a karşı ortaya koyduğum kariyerimi kaybetmenin raddesindeydim, hakem bayılıp bayılmadığımı kontrol etmek için kolumu kaldırdığımda herkes bu işin bittiğini düşünüyordu. Ama asla! Ben bitti demeden bitmez! Belki de o an küllerimden doğdum. Önce GUNTHER’ı o ringe gömdüm, aynı gece Rumble’a dahil olup kazandım ve bil bakalım noldu? Vegas’a, WrestleMania ana olayına gidiyorum! [seyirciler muazzam bir reaksiyon veriyor] Yani şimdi istediğim seçimi yapmakta özgürüm.

CM Punk: Cumartesi günü yaptıkların takdire şayan Styles. Geçen hafta bana karşı verdiğin mücadele de aynı şekilde. Bak bir şey diyeyim mi? Tamam beni seçtin ve WrestleMania 42’de karşı karşıya geleceğiz evet. Geçen hafta bir şeyler olup bitmişti, normal şartlarda yine rövanşını alırdın ama Rumble’ı kazanarak bunu sağlamlaştırmış oldun, pekala. Ama benim şu an çözmem gereken başka bir konu var, onu çözdükten sonra seninle aramızdaki mevzunun icabına bakacağız. O yüzden ringi bana ve Balor’a bırak! [seyirciden oooo sesleri yükseliyor]

AJ-Styles-and-CM-Punk.jpg

AJ Styles: [Yüzünde hafif bir gülümseme var] Phil… Bütün kariyerin böyle peşin hükümler vermekle geçti. WrestleMania rakibim olarak seni seçtiğimi nereden çıkardın ki? Rumble’ın üzerinden daha 2 gün geçmişken sadece seçeneklerimi değ-

CM Punk: [Bağırarak] O ZAMAN NE ARIYORSUN BURADA, HA?

AJ Styles: Ne zaman nerede bulunacağımı sana soracak değilim herhalde!

Styles, Punk’ın burnunun dibine kadar geliyor! Bir anda sinirler gerildi! İki taraf da barut gibi, resmen bir kıvılcım bekliyorlar!

61cc760ec960807537d9f7da3b6c3b23.jpg

Judgment Day burada! Styles ve Punk’ın odağı birden girişe kayıyor ama birbirlerine olan öfkeleri hala yüzlerinden okunuyor. Balor’un elinde bir mikrofon var ve konuşa konuşa ekiple beraber ilerliyor.

Finn Balor: Bu endüstri, eline geçen fırsatları değerlendirmediğin nispette seni pis boğazlı bir canavar gibi yutar. Ve şu an hissediyorum ki, ringdeki bu iki adamı Philadelphia’ya rezil etmek için bundan daha iyi bir fırsat elde edemezdik!

Balor mikrofonu yere atıyor ve Judgment Day ekibi ringe doğru adımlarını hızlandırıyor! JD, Balor ve Dominik aprona çıkıyor şimdi ve ringin etrafını sarıyorlar! Styles ve Punk vaziyet alıyorlar! Bu esnada girişten Adam Pearce’ın sesi duyuluyor!

maxresdefault.jpg

Adam Pearce: Hey hey hey hey! Road to WrestleMania’nın başlangıcında ringimde kaos istemiyorum! Judgment Day! O ringden içeriye biriniz dahi tek bir adım atarsa hepinizi birden bu şovdan yaka paça attırırım! Madem şu an buradaki herkesin birbiriyle arasında problemler var, bunu legal bir biçimde ringi paylaşarak gidermeye çalışın! Philadelphia, huzurunuzda bu gecenin ana olayını açıklıyorum: Royal Rumble 2026 Galibi AJ Styles ve Dünya Ağırsiklet Şampiyonu CM Punk takım olacak ve Judgment Day’den Finn Balor ve Kıtalararası Şampiyonu Dominik Mysterio ile karşı karşıya gelecek! [seyirciden olumlu reaksiyon geliyor bu maça] Road to WrestleMania’nın ilk Monday Night RAW’una hoş geldiniz!

Pearce ringi terk ediyor, az önce bıraktığımız haliyle ringdeki bakışmalar eşliğinde reklamlara gidiyoruz.

şov devam ediyor...

tag team match
aj styles & cm punk vs. judgment day (finn balor & dominik mysterio)

…Maçın 16-17. dakikalarındayız artık ve iki taraf da resmen bitkin bir durumda. Punk yerde ve Balor ayaklanıyor ufak ufak. Punk, kenardaki Styles’a ulaşmaya çalışıyor ve başardı! AMA BİR DAKİKA! STYLES APRONDAN AŞAĞI İNİYOR! Maç içinde de Punk ile yaşadıkları gerginliklerden dolayı maça devam etmiyor Styles! Punk yerde yorgun ve ayar olmuş bir biçimde Styles’ı izliyor. Styles arkasını dönüp gidiyor “aman bana ne” dercesine elini kolunu kaldırarak. Balor bu sırada ayaklanan Punk’a Shotgun Dropkick vuruyor ve köşeye çıkıyor. Coup de Grâce! Ama Punk çekiliyor ve Balor’u omuzluyor şimdi! Bu sırada ayaklanan Dominik, Punk’ın omzundaki Balor’u ayağından çekmeye çalışıyor. Punk omzundan bırakmıyor Balor’u. Dominik var gücüyle asılırken arkadan JD McDonagh da geliyor yardıma şimdi…

AJ Styles dönüyor! Styles döndüğü gibi önce JD’i ayağından tutup aşağı indiriyor ve çelik merdivenlere fırlatıyor! Dominik inip Styles’a bir yumruk patlatıyor ama Styles bu yumruğu havada yakalıyor ve Brainbuster! Dışarıdaki zemine çakıyor kafasını Dominik’in! Bu esnada ringe dönüyoruz. Punk, Balor’a Go To Sleep’i koyuyor! Çok sert ve kindar bir GTS bu, diz darbesi arenayı inletiyor resmen! Balor yere yığılıyor, Punk da yorgunluğunun ve GTS’i vuruşundaki sertliğin de etkisiyle hafifçe ring iplerine doğru savruluyor. Bu esnada Styles, Punk’ın omzuna vurup ondan tag alıyor! Punk omzunda bu tokadı hissedince garipseyerek ve hafif sinir olarak Styles’a bakıyor. Styles oralı dahi olmadan aprona çıkıyor ve Superman 450! Tuşa gidiyor hiç bekletmeden; 1---2---3! AJ Styles maçı sonuçlandırıyor! Bir an için maçı terk edecek sanmıştık ama bir anda dönüp yaptığı hamlelerle maçı aldı resmen! Punk ayar olmuş bir biçimde ayaklanıyor. Hakem, galip gelen ikilinin elini kaldırıyor. Styles köşeye çıkıp seyirciye pozunu kesiyor, Punk ringin ortasında elinde kemeriyle Styles’ı hafif kindar bir biçimde izledikten sonra o da bir diğer köşeye çıkıp kemerini kaldırarak seyirciyle bütünleşiyor. Şov soğuk savaş tadında bir galibiyetle sona eriyor.

aj-styles-makes-entrance-monday-1061680706.jpg
38a91beaa816a0be71b0127f332aeef2

bölüm sonu…

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
Royal Rumble'da olması gerekenin olması sevindirdi. Bakalım AJ baba son kez kemeri alabilecek mi? Ters köşe yapıp Undisputed kemerinin de peşine düşebilir, dur bakalım hayırlısı.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi