RPG Lashley Meksika'da

Jey uso

PG.net Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
40
RPG Karakteri
Bobby Lashley
(Meksika'da küçük bir salondayız Bobby Lashley'nin müziği kalitesiz hoparlörde yankılanırken Lashley yavaşça ringe girer ve konuşmaya başlar.)
Bobby Lashley - The Freak Accident That Almost Ended Tragically
Hola Meksika halkı yüzünüze bakıyorumda neden burada konuştuğumu merak ediyorsunuz çünkü bu bok parçasını
(ROH Pure Championship'i gösterir) savunmam gereken rakibim az önce uyuşturucu komasına girdi. Patronlarınızda bana çıkıp kafama göre takılmamı söyledi eh bende size Meksika maceramı anlatmaya karar verdim.

Dün saat iki civarı uçağımla Chetumal Havalimanı'na iniş yaptım ve otelime geçiş yaptım ve ilk şokumu burada yaşadım ve battaniyelerim bok koktuğu için gayet normal bir şekilde yeni battaniye istedim bilin bakalım ne oldu Dragon T'nin annesi birden odama girdi ve beni öpmeye çalıştı azgın karıdan kendimi zor kurtardım. Birşeyler içmek için bir bar aramaya başladım herkesin yapacağı gibi normal bir şekilde taksiye bindim ama orospu çocuğu taksici sarhoş olduğu için beni karısı sandı piç yol boyunca bana seks hikayesi anlattı en son öpmeye çalışınca ağzına sıçtım fakat yüce Meksika polis teşkilatı beni suçlu buldu ve tüm geceyi methçilerin yanında nezarette geçirdim.

Nihayet sabah dokuzda nezaretten çıktım ama bazı şerefsizler ben taksiciyi döverken telefonumu çaldılar. Her neyse otelime gidip biraz uyumak tek isteğimdi ama Dragon T'nin annesini görünce topuklayarak kaçtım. Sonunda bir restorana oturdum adam akıllı yemeğimi yerken yan sokaktan silah sesleri geldi meğerse kartel savaşı çıkmış canımı zor kurtardım bende mecburen buraya geldim amacım bu geceki rakibimle ufak bir antrenman yapmaktı ama karşımda önünü göremeyen bir balici buldum.

1774093702972.png
Amına koduğumun çocuğunu uyandırmaya çalıştık ama uyanmadı bende burada konuşmak zorunda kalıyorum. Buraya gelene kadar sadece Dragon ve Rey'e düşmandım Meksika kültürünü ve Lucha Libre'yi öğrenmeyi amaçlayarak bu aptal ülkeye geldim ama bugünden sonra tüm Meksika vatandaşları benim düşmanımdır. (Seyirciden hiçbir tepki gelmediğini gören Lashley olayı anlamış gibi konuşmaya devam eder.) Hassiktir siz salakların hiçbiri İngilizce bilmiyor değil mi? (Yine tepki gelmez.) Sizin ben amınıza koyayım.

(Lashley bunu söyledikten sonra mikrofonu atar ve ringden iner ve seyircilerden aldığı bayrağı taşşaklarına sürer ve arka alana doğru gider.)

Oynadığınız Karakterin Adı
Bobby Lashley
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi