MJF Rollins maçında kemer el değişikliği bekliyordum. Rollins'in alması güzel olmuş. MJF karakterinin sahibini normalde severiz ama masmaalesef RPG'de düşmanımız, asla desteklemeyeceğiz asla. Tebrik ederim Tyler Black. MJF için geçmiş olsun ama NWO'da bir kemer maçı daha var, her şeye gebe bir maç. Kemeri alırsa farklı bir yönde ilerler MJF, eğer alamazsa -umarım- Rollins ile WM'de kapışırlar bence. Karakter hikayeleri için ilişki üçgenleri kullanılıyor ve bu üçgenlerin hepsi birbirinin içine geçti. O sebeple net bir yorum yapamıyorum, hangisi tercih edilecekse o karakter ile hikaye bitirilecektir.
Cody - Rollins segmenti bu maçtan sonra yerinde olmuş. Dom-Perry maçının geceye yayılması olayı da keyifli cidden.
Carlito ile olan maçta kemeri korumayı bekliyorduk, zaten öyle olmuş. Carlito TVC sahibi olmasaydı tehlikeli rakipti yalnız. Gece boyunca kemer maçına çıkıp kemerini koruyan tek şampiyon olarak da gururluyuz. Hem de Wyatt'ın devrildiği şovda.... Bray Wyatt da devrildiğine göre artık bizim kemer saltanatının da sonu yaklaştı. Çemberden çıkabilirsek en geç WrestleMania'da kaybedeceğiz gibi görünüyor. Ama Payback 100'ü de kemerle atlatmamız çok değerli. Haftaya çemberde kemeri kuzene veya Balor'a salabiliriz. Ama bu case'de WM'de ne yaparız emin değilim. Gelecek haftaki No Way Out'u heyecanla bekliyorum.
Bu fotoğraf bana foreshadowing gibi geldi yalnız belirtmeden geçemeyeceğim. Arkadaki devasa adam birine çok benziyor...
@American Psycho Beklenen maçta beklenen son gerçekleşmiş. Dark STG'yi can-ı gönülden tebrik ederim. Zor bir hikaye, kemersiz geçen bir sezon ve sonunda elde edilen zafer... Taha'nın ayda bir istifa ettiği bir konjenktürde iyi sabır gösterdi bence.
Wyatt'ın mevzusu zaten çok farklı bir iş. Bir RPG oyuncusu için yapılmış en özel şey olabilir. Kendisi için belki büyük bir efor değil ama, titiz bir şekilde yıllardır her hafta şov takibi yapmak ve promo kesmek saygı duyulası bir özellik. Ekip de bu saygıya karşılık vermiş oldu. Tekrardan tebrik ediyorum reisi. Olmasaydı olmazdık belki de.
Özgür gibi böyle efor veren birkaç kişi daha var chat'ta elbette ama en çok gözüme çarpan kişi Taha. O da benzer bir çaba sergiliyor, umarım gelecek sezon aynı hikaye ve mentalite olmasa da benzer bir başarı ile emeğinin karşılığını alacaktır.
Ekibin eline sağlık. No Way Out'u bekliyoruz.