PPV Revolution 2026 Spoiler | AEW Dünya Şampiyonluğu Maçı

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
825
Beğeni sayısı
1,385
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Gecenin ana olayında inanılmaz bir Texas Deathmatch izliyoruz. Maçta pek çok kesici delici alet görüyoruz. Maçın son anında AEW'daki tüm Texas Deathmatchlerde gördüğümüz zincir ile ringten aşağıya asılma hareketini görüyoruz ve Hangman Adam Page ringten aşağıya asılarak boğuluyor ve bayıldıktan sonra maç sona eriyor. MJF, Hangman Adam Page'i yenerek AEW Dünya Şampiyonluğunu koruyor ve Adam Page'in bir daha asla Dünya şampiyonluğu için maça çıkamayacak oluşunu garantiliyor. Maçın son karesinde Page'in kanına bulanmış kamera MJF'i çekiyor.​

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Tek bir an için hem Swerve'ü hem Hanger'ı dipsiz kuyuya attılar diye 100 kez yazdım bir 100 daha yazarım valla şu maçtan sonra. The real main character.

nwo4

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
14
PG Nakit
0
Müthiş tempo, kallavi bir meziyet var adamlarda. Sadece giriş kısmında brawl tabanlı test sırıttı. Belki en iyi Deat Match tarzı değildi, ama sonucuyla birlikte çok güçlü bir ana maç.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
1-2 yılda bir "omuz omuza vere vere Hangman'i şampiyon yapacağız" hikayesinin sonuna geldiysek ne keyifli. Büyük bir şey de kaybetmez. AEW'de tonla kemer var. Ben sıkıcı olanı yapıp Hangman'e vereceklerini düşünüyordum. Şaşırttı ama Cody gibi geri tepmez umarım.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi