- Konular
- 163
- Beğeni sayısı
- 693
- PG Nakit
- 425
- Favori Güreşçi
- Steve Austin ve mOx
- RPG Karakteri
- Matt Morgan
Matt Morgan, siyasi görevini bırakması dolayısıyla verilen bir yemekte son kez kürsüye çıkıyor.
Matt Morgan: Saygıdeğer konuklar, bugün görevimi tam anlamıyla bırakma kararı aldığımı duyurmak için toplandık. İki yerde ayrı ayrı yöneticilik yapmak idare edilir bir durum değil. Mahallemizdeki, şehrimizdeki mücadelemi başarıyla tamamladım. Tüm kötülüklerden arındırdım. Burayı Florida eyaletindeki en düşük suç oranına ve en yüksek refah oranına sahip yer haline getirdim. Bu konuda sadece ben çabalamadım, arkamdaki ekip de bana destek oldu. Onlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Matt Morgan: Müslüman teröristtir diyenlerle mücadele ettik. Hispaniklere pislik gözüyle bakanlarla mücadele ettik. Engelli ve yaşlı vatandaşlara saldıran vurguncularla mücadele ettik. Hepsi şu an toplumdan uzakta yaşıyor. Aramıza karışmaları ihtimal dahilinde değil. Florida'yı temiz bir hale getirdik. BİZ, dağılmış bir sistemi düzelttik. Düzgün bir düzen inşa etmekten daha zor bir şey varsa o da düzeni inşa ettikten sonra idare etmektir. Bunu geçmişteki tarihi olaylarda, devrimlerde görebilirsiniz. Huzuru korumak için başlarda barışçıl yollar izlemek istersiniz ancak iyi niyeti suistimal edenler ortaya çıkar. Her şey yerli yerine gelmiş bir haldeyken, hazıra konmak isteyenler türer ve işlerinize çomak sokmaya çalışır. Sistemi bozucular her yerde olurlar. Benim görevim ise bir sistem oturtmak. Bu yüzden bu siyasi göreve geldim, bu yüzden bu siyasi görevden ayrılıyorum. Bu yüzden, PGW denilen sistemi bozuk yere gidiyorum.
Belediye meclisindekiler ayağa kalkıp alkışlıyor.
Matt Morgan: Bitmedi. Dün gece tam takım bir konuşma yapmak istedim ancak bölündü. Bu kez kimse bölemeyeceği için birkaç mesaj vermek istiyorum.
Üyeler, ayakta izliyor Morgan'ı.
Matt Morgan: PGW bir terör dönemine giriyor. Bu hiç olmadığı kadar açık. Temiz bitmeyen maçlar, babasını tanımayanlar, maskeli saldırılar, kemerini savunmayan şampiyonlar, şovda görünmeyi reddeden şampiyonlar, bir anda şirketi terk edenler... Burada bir düzensizlik var ve bu çok açık. Bunu kamera arkasında konuşarak yapamayız. Bilfiil kameralar önünde, ringin içinde yapabiliriz. Büyük patron The Rock beni seçti çünkü yabancı birine kefil olmak, onu bu noktadan sonra zarara sokacaktı.
Matt Morgan: Bu göreve talip oldum çünkü ben bir teröristim. Terörist her şeyden önce güçlü olacak. Kafire korku verecek. Teröristin amacı budur. Dark STG bir kafirdir. Bray Wyatt bir kafirdir. Dominik bir kafirdir. Yıllardır ayakta durmakta olan bu şirketi yok etmeye gelmiş kötülerdir. Burada bir otorite boşluğu vardı. Dark STG denen palyaço bundan faydalanıp istediği gibi at koşturabiliyordu. Karşısına çıkacak bir figür yoktu. Ona boyun eğdirecek biri yoktu. Bu terörist geldi ve dur demeye başladı. Kafir, karşısında güçsüz birini gördüğü an güçlenir. Tıpkı benden önce Florida sokaklarında olanlar gibi, tıpkı benden önce her istediğini maç sonu saldırılarıyla alanlar gibi. Terörist güçlüyse kafir boyun eğer, korkar. Kafir, seni zayıf gördüğü ilk anda acımadan ve iki kere bile düşünmeden yok eder. Kafir, karşısında bir terörist görmedikçe yeryüzünde bozgunculuk yapar. Bu yüzden asla merhamet olmayacak. Asla kaçış olmayacak.
Matt Morgan: Değerli arkadaşlar, kötü bir ortama gidiyorum. Biz, siyasi hayatımızda yaptığımız işlerde iyi niyetli ve düzene sadık insanların desteğini almıştık. PGW'de ise destek alacak bir insan ve grup yok. Her şey sıfır noktasında. Konuşmamı, şu ayete sığınarak bitirmek istiyorum: Tanrısız insan, krallık etmesin; halka tuzak kurmasın diye sizleri gönderdim. İyi geceler.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Matt Morgan