RPG Sick

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
74970e159381ae9cbf931ed5006e3022.gif

Ellerinde son bir kez daha ilham aldığı albümlerden birine baktı. Gitar çalmanın havalı olabileceğini düşündürten şeyin bu albüm olduğunu düşündüğü bir kaç yıl geçirmişti. Hafızasında hatırladığı çoğu şey birbiri ile çelişiyordu son yıllarda. Bunu elbette yaşlılığına vurmadan önemsiz bulduğu detaylara ilişkilendirerek öteliyordu.

Gerçekten müziğe olan tutkusu onun için bir kaçış yönü müydü? Geçirdiği sancılı dönemler sonrasında her seferinde daha geniş duvarlar içerisinde ve daha rahat yataklarda uyumasını müziğe borçlu değildi. Ama yine de yeni işler çıkarmaktan memnundu, ufak konserler verip Billy ile takılmak onu rahatlatıyordu.

Albümün üzerindeki tozları eliyle silmek onu hiç rahatsız etmemişti.

Balkonda dolu bir küllüğü aşağıya dökecek kadar hayata küskün değildi, sigarası ile dışarıyı izledi.

EuzP6_.gif

"Karşılaştığım sayfaların adımlarımda herhangi bir tereddüt oluşturmasını bekleyen insanların gürültüsünde kendime harika bir odak oluşturdum. Aylardır içinde olduğum -bulanıklık- atmosfer için oradaydı sadece, defalarca üzerine düştüğüm dizlerimin ne renk olduğunu ayırt edebilen oldu mu? Kırmızı, mavi veya yeşil bunun hiçbir önemi yok ve emin olun katıldığım hiçbir partide bile renkler önemli değildi. Sıkıcı bir yaşam yaşamadığım için bugünlerde vurguların canımın yaktığını düşünen uğultular ben tırmanış yaptıkça frekanstan kaybolduğunu hissetmek içtiğim tüm pahalı şaraplardan daha fazla huzur veriyor. Duygusal buhranımı karşıma aldım ve yaşadığım zorlukları açıkça ifade ettiğim için sarsılmakta olan bir bloktan farksız olduğumu düşündüren hiçbir domuzun bir ağız dolusu nefes vermesine bile izin vermedim. Şimdi ise benim kıskanç olduğumu vurgulamak için haftalarını ve odağını sunmaya çalışıyorsun. İzninle şimdi diğer sayfaya geçelim."

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f7957637374544e67454f676638673d3d2d3439343236303132342e31346636373733666562323939373466383339393436373338342e676966

"Hayatımda belki de ilk öğrendiğim şey; kardeşim için tüm kavgaları bitirmekti. Sonunda kaç tane yıldız saydığımı hatırlamıyorum bile, bunun hesaplamasını yapacak veya birilerinin önüne sunacak kadar kan bağlarıma ihanet etmedim. İhtiyar her zaman Matt ile konuşmayı tercih ederdi, bundan dolayı hiçbir zaman şikayet etmedim. Belki o ihtiyarla daha iyi hatırlayacağım diyaloglarım olabilirdi ama bunu hayatım boyunca bir ders olarak gördüm. İhtiyar akıllı bir adamdı ve sorumlulukları üstlenecek kadar erken büyümüş Matt'in daha kontrolcü olduğunun farkındaydı. Ben ise her zaman dişlerini sivrilten bir avcı gibiydim. Hep daha iyisi olmak için cılız kollarıma kaldıramayacağı ağırlıkları verdim. Geçen yılların onda ve bende bıraktığı etkileri anlamayan insanların bizi kıyasladığı ve rekabet etmemizi istediği uzun yıllar yaşadık. Ama ikimiz de rollerimizin farkındaydık, gözlerimi alan ışıktan sıkılıp botlarımı kenara asmama engel olmak için onca yolu aşıp tekrar arkamda olan bir ağabey için gerçekten minnettarım. Matt'in yaşamış oldukları ve PGW süreci bize o ihtiyarın miraslarından başka bir şey değil. Gözlerindeki hayal kırıklığı ve beni tekrardan o kafesin tepesinde görme isteğini anlıyorum, gerçekten o ihtiyarı dinlemesi gereken kişi senmişsin kardeşim. Gerçekten yoğun bir tempo geçirdik ve sayende o kafese çıkmak için yeterince kan kokladım. Kısa bir süre için kendimi o müsabakada olduğumun yanılgısına bile kapıldım."

giphy.gif

DELETE!

"Avuçlarımın içinden havaya karışan çok fazla toza maruz kaldım. Bu sonuçları kabul ederek hayal kurmaya başladık ve kimilerimiz bu fırsatlar diyarından kendine farklı bir gayeler bulmak üzere ellerinde Ultimate Warrior figürü olan çocuğa ihanet etmeyi tercih etti. Bu sektörde neler yaşadığımızı sadece magazin haberlerinden takip edenler için burasının sanıldığından daha ağır şartlar içerdiğini anlatmak gerçekten zor bir iş."

OOOHHHOOOOO KARDEŞİMMM, SEN SADECE KAYIPSIN!!!

"Bunca zaman boyunca herhangi bir fedakarlık yapmamışım gibi bizim kavga etmemizi isteyen uğultunun önünde durup kollarını açmak istemeni anlıyorum. Bir düşüncenin öncüsü olup insanların zihninde yer edinme çabanın kan bağımdan güçlü olduğuna olan inancının arkasında sığınmana izin verip alttan alacak bir insan değilim. Nerede saklandığını bilmiyorum, fısıltılarının ne kadar süreceğinin ve bir sonraki saldırının ne zaman geleceğini bilebilecek kadar taşlara ve kurallara hakim değilim. Ancak bu oyunun her zaman bir süresi vardır, hamle yapacak süren olmadığı zaman; ihanet ettiğin çocukluğunu tatmin etmek için kapşonlundan kurtulup üzerinde seni temsil eden logolu ürünlerini giyip ışığımın altında şovumun bir parçası olmak zorundasın."

matt-hardy-woken.gif

SAHİP OLDUKLARINI GERİ KAZANACAK KADAR AÇ VE İNATÇI GİBİ HİSSETMEK İSTİYORSUN AMA SADECE MÜTEVAZI KALIP KENARA ÇEKİLİYORSUN!

REBORN

BROTHER NEROOOOOO

"Eskisi kadar anlatacak bir şeyi kalmamış bir adamın bir kaç paragrafı sadece."

"Tek başıma yine bir kaç ilaçla baş başayım."

Kamera kapanıyor.

CVzfiC.gif

Oynadığınız Karakterin Adı
Jeff Hardy
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi