Şovu kaçırdığıma üzüldüm açıkçası, özellikle de girişin bu kadar benim üzerimden odaklı olmasını beklemiyordum. Yani özeldeki bırakmak istediğine emin misin konuşmalarımızın, şova yansıdığını görmek tuhaf ama güzel olmuş. Ancak dostlar bazı çiçekler, bazı topraklarda yetişmiyor. Dstg'nin de önünde engel olmayı bıraktık. Haftaya sürpriz bir kemer değişimi olabilir. Eğer olmazsa, maça koyulan şartı da düşünürsek, Dstg'nin wm yolu nasıl olur vallahi pek kestiremiyorum. Wyatt ile non-title match belki? Belki Wyatt'a nwo da kaybettirip onunla kapışır belki? Çünkü orjinalde feudun olayı dstg vs wyatt'tı, ben sonradan dahil oldum. Onlar bir şekilde geri dönerler full feuda.
Mjf gerçekteki kararkerine göre promo kesmiş ama pgw de biraz daha face gibi olduğu için, biraz daha o face hissiyatını görmek isterdim. Ama sağlam yani, ne diyebilirim.
Balor'un iki maça çıkması tuhaf bir tercih olmuş. Aynı şekilde cena nın partnerinin americano olması da. Cena nın kaybetmesi kendi adına iyi olmasa da, promoda dediği gibi, temiz bir kaybetme değil. Maç sanırım whc maçı sadece. Double title rush görmediğimize sevindim. Carlito kazansa şimdi iki çembere birden mi girecek diye söyleyip, cena nın kazanacağını %99 garantileyeyim.
Max caster cidden pgw de ihtiyaç duyulan eğlencelikteki bir kişilik. Uzun zamandır böyle renkli kişilikli bir çar yoktu. Tomasso sahipsiz sanırım. Yine de tepkileri falan, şöyle söyleyeyim, bu segmentten yüzümde gülümseme ile ayrıldım.
Dragon T diye yazılır, GOAT diye okunur. Adam bire bir maçta yenilmez. Dom'u yine domaltmış. Lashley ile feudu da, 2026 feud of the year ı alacak arkadaş. Jack ile dom un kendi aralarındaki feud sürmeli ve şu impure kemeri aradan bir an önce çekilmeli bence.
Joma yorma kanka yaaaaa, ne diyeyim ben sana. Rumble ve sami sonrasında venis in kafa dağıtacağı, minik bir feud olması güzel aslında. Birkaç hafta daha sami'ye takıntılı gitmesini istemezdim.
bu main event ne aq sanki wm main event yazıyorsunuz. Fuck 2 maça rağmen gayet iyi tempoda. Son biraz tuhaftı. Seth in kendisi bıraktı sanırım maçı, cidden tam anlayamadım başta. Böyle üzgün falan olması tuhaf geldi. Seth in mantıken daha güçlü olmasını beklerdim. Tamamen kazanmaya çalışıp, kazanırsa da jeff e, ona ulaşamayacağı şeyi göstermiş olacaktı. Ama direkt bir yaklaşım göstermiş oldu, buna da pek laf edeemem. Payback 100 kartı da dolu dolu oldu bu maçla.
sanırım payback 100 şöyle
Pgwc: wyatt vs dstg - dstg kaybederse kemere meydan okuyamayacak
Whc: cena vs carlito
Venis vs anissa johma (anissa idubzz şakası nerden geldi anlamayan olursa baksın)
Dom vs jack
Seth vs jeff
wwe bak da ders al, ppw şovlarınızda böyle kart yok aq