Drew McIntyre Heel Olmaya İstekli Değil

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,620
PG Nakit
390
Favori Güreşçi
Mark Henry

"İlginç olan her yöne gitmeye hazırım. İnsanlar heel turn istiyor ama çok mantıklı olmadığı sürece bunu yapmaya istekli değilim.
Drew McIntyre karakterinde çok fazla payımız var. Special Olympics'e katılıyorum, WWE'nin ve McIntyre'ın insanlar üzerindeki etkisini görüyorum ve böylece Cena'nın turn yapmama perspektifini anlayabiliyorum."

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,878
PG Nakit
625
Drew'un bu halinde bence de heel turn yapmasının pek bir anlamı yok. Bir turn gelirse Dean Ambrose heel turn hayal kırıklığının çok benzeri yaşanır. Bu tarz adamlar heel olmamalı çünkü face halleri zaten Cena gibi Hogan gibi değil.

Yulier

🍓
Konular
102
Beğeni sayısı
98
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Bir ara karakteri fena çıkmazdaydı o ara heel turn çok mantıklı görünüyordu ama o durumdan kurtardı kendini şu anlık gerek yok.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Drew'un bu halinde bence de heel turn yapmasının pek bir anlamı yok. Bir turn gelirse Dean Ambrose heel turn hayal kırıklığının çok benzeri yaşanır. Bu tarz adamlar heel olmamalı çünkü face halleri zaten Cena gibi Hogan gibi değil.

Katılıyorum ama ortada Cody ve LA Knight gibi iki over babyface varken işini zor görüyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi