RPG Tepenin Gözleri

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
WYATT!

jcuazh9.jpg

Far From Any Road eşliğinde PGW Şampiyonu Bray Wyatt belinde unvanı ve iki yanında oğullarıyla beraber girişte görünüyor. Wyatt yuhalamalarla beraber ringe ilerlerken, Braun Strowman kalabalığa ters bakışlar atıyor. Üçlü ringe girdiğinde, Wyatt sandalyesine yavaşça kuruluyor ve bir süre etrafa baktıktan sonra lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor. Wyatt "you suck" tezahüratları arasında söze giriyor.

Bir adam, yeteri kadar hikaye gördüğü zaman hangi yolculuğun başarıya, hangi yolculuğun hüsrana çıkacağını anlamaya başlar. Doğarsınız, büyürsünüz ve nihayetinde ölürsünüz ama bu arada geçen süreye de kısaca "tecrübe" derler. Yeterli tecrübeye sahipseniz eğer, sizinle aynı toprakta emekleyen adamın varmak istediği yere gidip gidemeyeceğini ilk bakışta ayırt edersiniz. Bu çöplük de öyle. Yıllar yanımdan hızla geçer ve ben hem zamana hem de değişen aktörlere ayak direrken, pek çok kuklanın iplerinin kesildiğini gördüm. Bazıları gürültüyle geldiler, isimlerini duyurarak, kümesteki tek horoz olacaklarına dair yeminler ederek. Ve düştüler. Bazıları sessiz ve derinden geldi, tanıtımlara gerek duymadan, sadece savaşarak. Bir kısmı bu savaşı bir zaman boyunca galip götürmeyi de başardı, ama onlar da düştüler. İpler bir aşağı bir yukarı sallanmaya devam etti ve adına "yıllar "dediğimiz şey; genç, yaşlı, iri, cılız dinlemeden nicesini devirmeye devam etti. Biri hariç. Bir kayık, yanından geçen bütün dalgalara rağmen karanlık denizde küreklerini çekmeye devam etti. Ve benim bu mütevazi kayığımı devirmek isteyen, cesedimin balıkları beslemesini kendisine hayat gayesi olarak belirlemiş pek çok düşmana da rastladım. Renkleri, isimleri farklıydı ama neticede hepsi mesajı anladı: Dalgalar geçer gider, ihtiyar Bray kürek çekmeye devam eder. (Wyatt sırıtıyor) Ve denizin en dalgalı olduğu zamanlardayız çocuklarım. Zira ufukta Wrestlemania var. Ne kadar sükseli, ne kadar büyük bir olay, öyle değil mi? Oysa bu yaşlı kemikler için bir Pazar pikniğinden farksız. Ve şimdi, iki yanımdan iki ayrı teknenin beni sıkıştırdığını görüyorum. Küreklere asıldıkça denizin içinde bana yaklaşan şekilleri daha da büyüyor.. Bana dokunmak, beni devirmek istiyorlar. Fakat bunu yapmak için, önce birbirlerine kıymak zorundalar. Ve ben, ikisinin de yolculuklarının bir hüsrana açıldığını biliyorum. Yine de, beklemek ve onlara denizi tattırmak zorundayım. Zira ben buralarda kimin suyu geçip geçmeyeceğine karar verecek kadar uzun süredir varım.

o4cue5e.png

Wyatt unvanını kucağına yatırarak Wrestlemania logosuna bakıyor. Şapkasını çıkartıp sandalyeye bırakıyor ve omzuna aldığı kemeriyle seyirciye dönüyor.

Peki ya hangisi olacak.. Uzak topraklardan gelen, garip gözlü genç mi? Herkesin yeterince sarı renkte olduğu topraklarda kral olmak, küçük derelerin köpekbalığı olmak benim teknemi devirmeye yetecek mi? Neticede aramızda bir bariyer var, bu kadar tuhaf yerlerden gelen bir adam Güney'in nasıl bir tehlike barındırdığını bilmiyor olabilir. Ama cehalet, cesaretin yanında felaketi de getirir derler. Bray Wyatt'ın hükmü eğer ring içinde yeterli akrobasiyi sergilemekle sona erecek olsaydı, 300 gündür hiç bir delikanlı bunu başaramaz mıydı? Onlarda olmayıp da, bu sarı adamda mevcut olan kabiliyetler nelerdir? Eğer sarı adam zafere uzanırsa, bu sorunun cevabını No Way Out'ta öğreneceğiz. Okada'nın kendi ayarındaki adamlara karşı gösterdiği cengaverlik, Bray Wyatt'a karşı bir unvan savaşında anlam ifade etmiyor. Zira zil çaldığında ve benim sanatım başladığında, üzerine gelen şeyi durdurabilecek bir tekme ya da bir kilit insan evladı tarafından icat edilmedi. Fakat yine de, karşısına dikilecek olan delikanlının kim olduğunu hesaba kattığımızda genç Okada'nın kesinkes mağlup olabileceğini kim söyleyebilir? O kadar çok adamı çiğneyip öğüttüm ki, artık sistem karşıma daha yeni ezdiğim figürleri tekrar çıkarmak zorunda kalıyor. Genç Max, kara zamanların tadına Royal Rumble'da baktı; ancak bu tat damağında kalmış olacak ki şansını bir kez daha denemek istiyor. Öyle olsun, birer birer, ikişer ikişer, Wrestlemania yolunda ilerlerken karşıma kim gelirse isimleri almaya ve biletleri kesmeye devam edeceğim. Bu, sonunu bekleyen bir şarkı değil. Bu bitişi olmayan, pes notalara sahip ve aslında kimsenin dinlemek istemediği bir yürüyüş marşı. Ve bu bandonun başında, atılan her adımı eziyete çevirmeye yemin etmiş bir ruh hastası var. Bu orkestranın şefi benim. (Wyatt kemerini arenaya gösteriyor) Ve No Way Out'ta karşıma çıkacak adam kim olursa olsun; her zaman ispatladığım tezi kanıtlamaya devam edeceğim: Burası benim dünyam ve içinde herkes benim izin verdiğim ölçüde nefes alabilir. Follow… the buzzards..

717v5yz.png

Far From Any Road arenada yankılanırken Wyatt gözünü Wrestlemania logosuna dikmiş vaziyette. Kamera bu görüntülerle kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi